|
Slm değerli forum dostları değerli üstadlar Bir arkadaşımın siparişi üzerine 2 x 70 Watt RMS STK 086G power anfi projemizi bitirmiş bulunmaktayız. Devre STK 086G üzerine kurulu çok düşük distorsiyona sahip ve oldukça kaliteli bir ses çıkışına sahip efsane STK serisi anfidir. Youtube Kanalımda zaten deneme ve test videolarını elimden geldiğince paylaşmaya çalıştım. Devreyi Stereo olarak yaptım yani inanmayacaksınız ama 1000 lik jbl wooferı çok rahat kaldırdı devrenin çalıştığı bile anlaşılmıyor o kadar sessiz çalışıyor. Hoparlör hattına Hoparlör koruma ve geciktici devresi ekledim. iki anfiyi de ayrı ayrı besleme devresi ile besledim. TRAFO 200 watt gücünde ve 2 x 35 volta sahip. Anfinin önüne Tasarımı ve çizimi ahmed yerli ye ait olan JBL Bass filtre [Crossover] devremizi ekledik ve bass filtremiz inanılmaz güzel ve kararlı çalıştı. Şimdilik video linklerini paylaşıyorum çok yakında Anfiye ait görselleride sizinle paylaşacağım... Görüş ve önerilerinizi eksik etmeyin lütfen umarım çalışmamı beyenirsiniz. Video Linkleri < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tda 1562q -- 17 Mart 2021; 17:58:23 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler