Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (853. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 851852853854855
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avanos11 ,Meyancrn araclarınız hayırlı olsun Kazasız, belasız,cezasız ve de arızasız binmek nasip olur umarım aramıza hoşgeldiniz biraz sabırlı olursanız karşılaşacağınız bir çok problemde forum da yardım bulabilirsiniz. ben feçmiş sayfaları hala okumaya devam ediyorum sizede tavsiye ederim.
  • geçmiş sayfalar demek istedim imla hatası
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktüel

geçmiş sayfalar demek istedim imla hatası

• şimdi elk.çiden geldim... sağ farım yanmı değiştrdm :) 10 tl.. xenon ları da sordum 8000 k 2 yıl garantili.... ampule bişi olursa gel dğştrrm dedi... 200 tl... brz pahalı sanki ama çok guvendiğim biri.... bakalım bir dahaki ay kısmetse xenon yaptrcam, aracın gece bakışları değişyor yaa....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihata

şimdi elk.çiden geldim... sağ farım yanmı değiştrdm :) 10 tl.. xenon ları da sordum 8000 k 2 yıl garantili.... ampule bişi olursa gel dğştrrm dedi... 200 tl... brz pahalı sanki ama çok guvendiğim biri.... bakalım bir dahaki ay kısmetse xenon yaptrcam, aracın gece bakışları değişyor yaa....

Bende yaklaşık 5 ay önce xenon taktırdım gayet memnunum.Arıza lambası yakan araçlarada extra bi parça takıyorlar (adını hatırlamıyorum) arıza lambası yanmıyor.

Avanos11 ve Meyancrn aramıza hoşgeldiniz.

Kastel61 gemiş olsun arkadaşım inşallah problemi kısa yoldan çözebilirsin.
  • bursada 130TL 800k LER 200 TL PAHALI

quote:

şimdi elk.çiden geldim... sağ farım yanmı değiştrdm :) 10 tl.. xenon ları da sordum 8000 k 2 yıl garantili.... ampule bişi olursa gel dğştrrm dedi... 200 tl... brz pahalı sanki ama çok guvendiğim biri.... bakalım bir dahaki ay kısmetse xenon yaptrcam, aracın gece bakışları değişyor yaa....
  • Orijinalden alıntı: pinkgame

kitapcık yoksa oda pinkgame'de bulunur :)

• ayıpsın kardeşim fotokopiyle cogaltırız :)

Orijinalden alıntı: boshnaq

Orijinalden alıntı: pinkgame

kitapcık yoksa oda pinkgame'de bulunur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kastel61

Selam arkadaşlar.
    Bu gün canım çok sıkıldı onu sizlerle paylaşmak istiyorum.
    Arabayı alalı henüz 10 gün kadar oldu. Alırken Airbag ikaz lambası yanıordu, yolcu koltuğunun altındaki soketleri oynotınca sönmüştü, bene önemli lmadığını düşünmüş ve aracı almıştım. Bu gün sanayide soketi kontrol ettireyim dedim ve sokette problem olmadığını öğrendim. Yetkili servise gittiğimde hoş olmayan bir süprizle karşılaştım ki sormayın. Ön yolcu koltuğunun minderinin içinde ağırlık algılayıcı sensörlerin oduğu bir ped varmış arıza ondaymış ve tamiri yokmu dediler. Fiyatını sorduğumda tam emin olmamakla beraber 500.- TL nin üzerinde olduğunu söylediler.
    Bu durumda yar bana bir eylence medet aman demekten başka çare yok galiba. Böyle bir problemle karşılaşan veya bu problemi daha az duygusal olan bir yöntemle çözen varsa usulunu öğretirse sevinir ve minnettar olurum.

KASTEL61 HAYIRLI OLSUN ARABAN. STİLODA BÖYLE HATALAR SIKÇA RASTLANIYOR .. ARKA TORSİYON, AİRBAG UYARISI, ASR ESP UYARISI, GAZ KELEBEĞİ SORUNLARI, BOBİNLER, ENGİNE FAULURE GİBİ.

SENİN AİRBAG HATAN GENELDE YOLCU KOLTUĞUNDAKİ SENSÖRDEKİ FİLM ŞERİDİ.. BU FİLM ŞERİDİNİN İÇİNDEN İNCECİK TELLER GEÇİYOR.
    KOLTUĞA DİZİNİZLE BİNERSENİZ O TELLER BASKOYLA KOPABİLİR.

EVET FİYATI 300 ,500 İŞÇİLİĞİYLE BAYA TUTAR. EĞER UCUZA GETİRMEK İSTİYORSAN. O SENSÖRÜ İPTAL ETTİRECEKSİN YAİ İPTAL YOLCU KOLTUĞUNDA KİMSE OTURMASADA aLLAH GÖSTERMESİN KAZA ANINDA HEM SÜRÜCÜ HEM YOLCU AİRBAGLERİ ÇALIŞIYOR.

SANA İŞÇİLİK FİYATINIDA SÖYLEYİM 150 LİRAYA YAPTIRIRSIN.. ADRES VEREYİM ÜMRANİYE SANAYİ SİTESİ. GENC AİRBEGVE CEBECİ ELEKTRONİK AYNI DÜKYAN İÇİNDELER.
    0216 632 56 69

PEKİ SENİN ARACINDA . ROLANTİDEYKEN SROP ETME SORUNU VARMI? VAR İSE GAZ KELEBEĞİ TEMİZLENECEK SORUN DEVAM EDERSE YENİ KELEBEK TAKILACAK..

EĞER ÇUKURA GİRİNCE ARKADAN DAVULDAN SES GELİYOR GİBİ SES GELİRSE BUDA SIKCA YAŞANAN SORUN. TORSİYON TAKOZUN DEĞİŞECEK. SORUN ORTADAN KALKAR.

ARKADAŞLAR BOĞAZ KELEBEĞİ TAMİR ETTİRECEKELR ARABANIN ÜSTÜNDE SPREY KULLANDIRMASIN. KELEBEĞİ SÖKTÜRÜP TEMİZLETSİN DAHA VERİMLİ.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeaDGardeN

quote:

Selam arkadaşlar.
    Arabayı alalı henüz 10 gün kadar oldu. Alırken Airbag ikaz lambası yanıordu, yolcu koltuğunun altındaki soketleri oynotınca sönmüştü, bene önemli lmadığını düşünmüş ve aracı almıştım. Bu gün sanayide soketi kontrol ettireyim dedim ve sokette problem olmadığını öğrendim. Yetkili servise gittiğimde hoş olmayan bir süprizle karşılaştım ki sormayın. Ön yolcu koltuğunun minderinin içinde ağırlık algılayıcı sensörlerin oduğu bir ped varmış arıza ondaymış ve tamiri yokmu dediler. Fiyatını sorduğumda tam emin olmamakla beraber 500.- TL nin üzerinde olduğunu söylediler.
    Bu durumda yar bana bir eylence medet aman demekten başka çare yok galiba. Böyle bir problemle karşılaşan veya bu problemi daha az duygusal olan bir yöntemle çözen varsa usulunu öğretirse sevinir ve minnettar olurum.

KASTEL61 HAYIRLI OLSUN ARABAN. STİLODA BÖYLE HATALAR SIKÇA RASTLANIYOR .. ARKA TORSİYON, AİRBAG UYARISI, ASR ESP UYARISI, GAZ KELEBEĞİ SORUNLARI, BOBİNLER, ENGİNE FAULURE GİBİ.

SENİN AİRBAG HATAN GENELDE YOLCU KOLTUĞUNDAKİ SENSÖRDEKİ FİLM ŞERİDİ.. BU FİLM ŞERİDİNİN İÇİNDEN İNCECİK TELLER GEÇİYOR.

EVET FİYATI 300 ,500 İŞÇİLİĞİYLE BAYA TUTAR. EĞER UCUZA GETİRMEK İSTİYORSAN. O SENSÖRÜ İPTAL ETTİRECEKSİN YAİ İPTAL YOLCU KOLTUĞUNDA KİMSE OTURMASADA aLLAH GÖSTERMESİN KAZA ANINDA HEM SÜRÜCÜ HEM YOLCU AİRBAGLERİ ÇALIŞIYOR.

SANA İŞÇİLİK FİYATINIDA SÖYLEYİM 150 LİRAYA YAPTIRIRSIN.. ADRES VEREYİM ÜMRANİYE SANAYİ SİTESİ. GENC AİRBEGVE CEBECİ ELEKTRONİK AYNI DÜKYAN İÇİNDELER.
    0216 632 56 69

PEKİ SENİN ARACINDA . ROLANTİDEYKEN SROP ETME SORUNU VARMI? VAR İSE GAZ KELEBEĞİ TEMİZLENECEK SORUN DEVAM EDERSE YENİ KELEBEK TAKILACAK..

EĞER ÇUKURA GİRİNCE ARKADAN DAVULDAN SES GELİYOR GİBİ SES GELİRSE BUDA SIKCA YAŞANAN SORUN. TORSİYON TAKOZUN DEĞİŞECEK. SORUN ORTADAN KALKAR.

ARKADAŞLAR BOĞAZ KELEBEĞİ TAMİR ETTİRECEKELR ARABANIN ÜSTÜNDE SPREY KULLANDIRMASIN. KELEBEĞİ SÖKTÜRÜP TEMİZLETSİN DAHA VERİMLİ.

o sensörün iptal edildiğini bilmiyordum. o zaman hiç yenisine gerek yok valla. varsın ikisi açılsın. tabi Allah korusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: pinkgame

bursada 130TL 800k LER 200 TL PAHALI

quote:

bende pahalı olduğunun farkındayım ama markaları fln varmış bunların, guvendiğim biri bana kazık atmaz die düşünuorum ama sonuçta babamın oğlu değil

• Meyancrn, aramıza hoşgeldin arkadaşım.
    Aracın hayırlı olsun güle güle kullanman dileğimle iyi paylaşımlar...
  • Herkese Selamlar. Uzun araştırmalar ve kararsızlıklar sonucu bende bir 2003 model FİAT STİLO 1,6 16V DYNAMİC (açık mavi) alarak aranıza katılmış bulunmaktayım.

araç için sadece anlaştık Salı günü nasipse noter satışı ile üzerime alacağım. Aracı satan şahıs TOFAŞ-FİAT'da Bilgi İşlem Departmanında çalıştığından aracın Tüm Şeceresini bana yolladı. Tabi Satıcı abimiz Dürüst bir insan, Alırkende şunu söyledi yetkili servise götürürsen benim adımı herkes bileceğinden kimse bu araba kötü demez dedi. Bende Tanıdık olan FORD ŞAHSUVAROĞLUNDa ekspertiz yaptırdım.
    Sizlere birkaç sorum olacak, bilgi ve görüşlerinize ihtiyacım var. SizceFiat SİTİLO almakla Hata mı ettim. Forumda sadece bu araçlarla ilgili şikayet yazılarına denk geldim. Bu araçdan memnun olan aranızda kimse yok mu? İşin açıkcası aynı paraya MAREA EXLUSİVE ile bu araç arasında çok gidip geldim bu araba çok elektronik geldi işin açıkcası.

birinci konu arcın yol bilgisayarında YOLCU AİR-BAG arızası yazıyor. satıcı soketden olduğunu söyledi yaptırtıp vereceğim dedi İnşallah ağırlık sensörü değildir. yoksa yandık. Ama iptal edilince işlevi kaybolmadığını bir arkadaşımız yazmış doğruysa çok iyidir.

ikincisi bu araçda da sanki rölantide araç stop edecekmiş gibi duruyor. 500 ile 1000 devir arasında devir göstergesi değişiyor. Sizce bu bir sorun mu. yoksa STİ;LO daki kronik birşey mi?

üçüncüsü Buaracın yakıtı yüksek çünkü araç ağır bu araca sorun yaşamayacağım İstanbul'da uygun fiyatlı LPG nerede taktırırım. Sizce taktırmalımıyım?

son olarak aracın eksozu patlak tabi süpriz olurda eksoz değişmesi gerekirse sizce fiyatı nedir. Albea veya doblo ile parçaları uyuyor galiba Eksoz da uyar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: DeaDGardeN

quote:

Selam arkadaşlar.

0216 632 56 69

Teşekkürler kardeşim.
    Allah'tan söylediğin diğer problemlerin hiçbiri yok şu anda. Sadece yolcu koltuğundaki ağırlık sensörü arızalı,
    onuda kocaelinde olduğumdan dolayı ostanbul biraz uzak kalıyor burada sanayide Marmara Elektronik diye bir dükkan buldam orası yapacak. Pazartesi akşamdan bırakırsam Salı sabahına öyle yada böyle tamir ederiz dediler. Söylediklerine göre oraya gelen akımı direnceni mi ne ölçüp ona göre 20-30 kiloya ayarlıyacaklarmışve dediğin gibi yolcu olmasa da varmış gibi algılayacak ve sorunu da bu şekilde halletmiş olacağız inşallah. Fiyat konusunda bir şey söylemediler duruma göre biz sizi arar ve fiyatı söyleriz ona göre karar verirsiniz dediler ben 100-150 tl yi gözden çıkardım. Bana sorarsanız bu durumla karşılaşanlar yenisini alıp takmaktansa bu şekilde iptal etmek daha iyi çünkü yenisini de alsak bir süre sonra o da bozulup başımıza sıkıntı açacaktır. İlgine teşekkürler kardeşim askerlik ne zamana. Seni arıyacaz valla.

• Teşekkürler arkadaşlar :)
    Hep beraber kazasız belasız inşallah.
    Size bir şey danışmak istiyorum, ben yolları pek bilmiyorum ve sürekli kayboluyorum yolumu bulmaya çalışırken de çok uğraşıyorum :/ bu yüzden navigasyon cihazı almayı düşünüyordum ne zamandır bugün de tesadüfen metronun broşüründe kampanya ürünleri arasında denk geldim, arabadan anlamadığım gibi bundan da anlamıyorum tabi :)
    MAXİ-L navigasyon cihazı
    4.3" lcd dokunmatik ekran
    türkiye haritası
    quicksearch sistemi
    sesli yönlendirme
    müzik çalar, video oynatıcı, oyun ve e-book
    gibi özellikleri sıralamışlar
    fiyatı 200tl
    sizce uygun mudur bu fiyat? ve stiloya takılır mı, tak çıkar gibi bi özelliği olabılır mı ne dersiniz sizce almalı mıyım?
  • tüm stilo severler iyi akşamlar ben yine bir şey soracağım far yükseklik ayarı 0,1,2,3 olarak ekranda değişiyor ama aracı sabit duvara doğrultup ışıklara bakıyorum herhangi bir değişiklik olmuyor herhalde çalışmıyor bir de cruize kontrol işaretinin kendi kendine açıkken panodan siliniyor ve devreden cıkıyor konrol düğmesinden tekrar açılmıyor ancak stop edip yeniden çalıştırınca açılıyor bunun nedeni ne olabilir acaba?
  • aktüel muhtemelen farı hareket ettiren motor bozuktur.
  • kastel61; sorunu en az masrafla halledersin inşallah.

aktüel; zanaksın dediği gibi olabilir, bir ihtimal de kablo bağlantılarında temassızlık olabilir. Cruise control konusunda ise debriyaj ve fren pedallarının altındaki sviçleri yoklamak gerek. Buraları ve pedalların eklem yerlerini wd-40'tan geçirmek lazım.
  • Foruma yeni katılanlar hoşgeldiniz, STILO'larınız hayırlı olsun. İyi tercihlerde bulunmuşsunuz. Allah kaza bela vermesin. Mustrix; STILO'nu aldığın kişi söylediğin sorunları halledip, aracı sana problemsiz teslim edecek bir konumda söylediğine göre.
  • Selam arkadaşlar,
    Bugün aracımın kasko süresi dolmuştu,
    HDI sigortadan kaskomu yaptırdım,
    aracımın bedeli 18700 çıktı.
    520 lira kasko tuttu ( 3 taksit )
    herşey tam sadece deprem & sel %10 muafiyet yaptırdım.
    Diğer kaskolardan bir güzelliği far,dikiz aynaları ve stop değişimleri yıl içerisinde farklı zamanlarda
    yapılan hasarlarda kaskoyu bozmadan değişimi yapılıyor.
    Tabi bunun yanında cam değişimi ve mini onarım hizmeti var.
    birde manevi tazminat payları var.
    mesela siz bir kaza yaptınız ve suçlusunuz,çarptığınız arabada vefat eden biri oldu.
    bu durumda size dava açılıyor ya işte burada kasko sizin ödemeniz gereken parayı ödüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINHOOD -- 8 Kasım 2009; 13:31:33 >
  • 
Sayfa: önceki 851852853854855
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.