Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (854. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 852853854855856
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok iyi yaptırmışsın ROBIN. Fiyat gayet uygun. Ben Haziranda yaptırdım. 1,150 TL. Tüm teminatlara ilaveten yurtdışında da geçerli opsiyonu eklenince fiyat yükseldi. Seneye daha uygun bir fiyat olacak.
  • Robinhood hayırlısı olsun fiyatı gayet uygunmuş zorunlu trafik sigortasını 192 tl ye ben yaptırdım.
  • HDI'ın fiyatları iyi aslında.
    2 yıldır allianz'a yaptırıyordum bu yıl bana 700 lira fiyat verdi.
    Ama içinde sadece cam değişimi var...diğerleri hasar olarak kabul ediliyor.
    groupama ise 1050 dedi, axaoyak 580 dedi ( asker indirimi ile )
  • Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
    Ünal, Valla çok iyi fiyat kasko için.

Ben 2006 model Active aracımı Fiat kaskodan 17700+1700 (LPG kiti) sigortalattım ve temmuz ayında 800 tl ödedim 8 taksit.

Ama bu sene bende kaskomu değiştirmeyi düşünüyorum. Tamam autoking hediyesi var ama 300 Tl de fazlası var.300 tl verdikten sonra heryerde her türlü boya korumayı yaptırırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustrix

Herkese Selamlar. Uzun araştırmalar ve kararsızlıklar sonucu bende bir 2003 model FİAT STİLO 1,6 16V DYNAMİC (açık mavi) alarak aranıza katılmış bulunmaktayım.

araç için sadece anlaştık Salı günü nasipse noter satışı ile üzerime alacağım. Aracı satan şahıs TOFAŞ-FİAT'da Bilgi İşlem Departmanında çalıştığından aracın Tüm Şeceresini bana yolladı. Tabi Satıcı abimiz Dürüst bir insan, Alırkende şunu söyledi yetkili servise götürürsen benim adımı herkes bileceğinden kimse bu araba kötü demez dedi. Bende Tanıdık olan FORD ŞAHSUVAROĞLUNDa ekspertiz yaptırdım.
    Sizlere birkaç sorum olacak, bilgi ve görüşlerinize ihtiyacım var. SizceFiat SİTİLO almakla Hata mı ettim. Forumda sadece bu araçlarla ilgili şikayet yazılarına denk geldim. Bu araçdan memnun olan aranızda kimse yok mu? İşin açıkcası aynı paraya MAREA EXLUSİVE ile bu araç arasında çok gidip geldim bu araba çok elektronik geldi işin açıkcası.

birinci konu arcın yol bilgisayarında YOLCU AİR-BAG arızası yazıyor. satıcı soketden olduğunu söyledi yaptırtıp vereceğim dedi İnşallah ağırlık sensörü değildir. yoksa yandık. Ama iptal edilince işlevi kaybolmadığını bir arkadaşımız yazmış doğruysa çok iyidir.

ikincisi bu araçda da sanki rölantide araç stop edecekmiş gibi duruyor. 500 ile 1000 devir arasında devir göstergesi değişiyor. Sizce bu bir sorun mu. yoksa STİ;LO daki kronik birşey mi?

üçüncüsü Buaracın yakıtı yüksek çünkü araç ağır bu araca sorun yaşamayacağım İstanbul'da uygun fiyatlı LPG nerede taktırırım. Sizce taktırmalımıyım?

son olarak aracın eksozu patlak tabi süpriz olurda eksoz değişmesi gerekirse sizce fiyatı nedir. Albea veya doblo ile parçaları uyuyor galiba Eksoz da uyar mı?

Öncelikle hayırlı olsun, kesinlikle hata yapmadığını söyleyebilirim.
    Yanlız alacağın kişi madem ki serviste çalışan birisi aracın kesinlikle o sorunlarını hallettirip öyle al.
    Air bag hatasını zaten yaptıracakmış sorun yok zaten.

Yanlız rölantide dediğin araç 500-1000 devir aralığında durmadan geziyorsa kesinlikle baktır. Benimkinde de ara sıra oluyor ancak devir 750 civarı iken 800 e çıkıp geri iniyor. Oda arasıra olan ve bir sefere mahsus bir durum. Üstelik benim aracım LPG li ve ben buna bağlıyorum.

Sende benzinde devamlı böyle bir gezinme oluyorsa LPG taktırınca da çok sıkıntı çekebilirsin, eğer LPG ustası aracına ayar tutturamaz ise direk aracına suçu atacaktır ve sen fiat servisi ile LPG servisi arasında mekik dokumaya başlarsın ona göre.

Stilonun orijinal son susturucu ve orta susturucu fiyatları 500 küsür TL. Servisten değişltirecek olursan bayağı masraf çıkaracaktır.

Bu arada kaça alıyorsun bu arabayı onu belirtmemişsin. Forumda sorunsuz olarak aracını satan birkaç kişi var eğer fiyatlar yakınsa bunlara da bakmanı öneririm.

• mustrix hoşgeldin aramıza,
    sanırım ucuza alıyorsun otomobilini,
    eğer normal fiyata alıyorsanda öyle problemli bir araca sakın yanaşma derim.
    ver 17-20 arası bir para başın ağrımadan keyfini sür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meyancrn

Teşekkürler arkadaşlar :)
    Hep beraber kazasız belasız inşallah.
    Size bir şey danışmak istiyorum, ben yolları pek bilmiyorum ve sürekli kayboluyorum yolumu bulmaya çalışırken de çok uğraşıyorum :/ bu yüzden navigasyon cihazı almayı düşünüyordum ne zamandır bugün de tesadüfen metronun broşüründe kampanya ürünleri arasında denk geldim, arabadan anlamadığım gibi bundan da anlamıyorum tabi :)
    MAXİ-L navigasyon cihazı
    4.3" lcd dokunmatik ekran
    türkiye haritası
    quicksearch sistemi
    sesli yönlendirme
    müzik çalar, video oynatıcı, oyun ve e-book
    gibi özellikleri sıralamışlar
    fiyatı 200tl
    sizce uygun mudur bu fiyat? ve stiloya takılır mı, tak çıkar gibi bi özelliği olabılır mı ne dersiniz sizce almalı mıyım?

onun yerine şöyle birşey alırsan çok daha rahat edersin,
    Bunun yanında stiline stil katmış olursun...

http://www.navitech.com.tr/index.php?mid=4&id=20&cont=35

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINHOOD -- 9 Kasım 2009; 2:12:04 >

• Selam

Avanos11 ,Meyancrn , Mustrix hoşgeldiniz. rolanti problemi olmadan iyi sürürşler:)
  • iyi pazarlar arkadaşlar....şu devir gezinme olayı bende de başladı ,salı günü kelebek boğazını temizleyelim dedi usta,onu yaptıracağım.birde brake lamb fail yazısı bende de var,anlamı fren lambası hatası,ancak benim fren lambaları yanıyor,böyle bir durumda lambanın drenci uyum sağlamadığı için yanıyormuş,direncine uygun bir lambayıda salı takıcaz...benim asıl sormak istediğim şu torsiyon burcu dediğiniz şey,arka dingillerdeki lastikler mi oluyor...yoksa bu torsiyon burcu farklı birşey mi??? netten bir araştırayım bakalım...resimlerden tam emin olamadım hengi parça....
    birde salı günü sky daki tıkırtıları gişdermek için halil in tekniğini uygulayacağız ustayla,sky plastiklerini çıkartıp,altında ki vidaları gevşetip,sky ı şöyle bir oynatıp,vidaları yeniden şıkıştıracağız ama usta sky plastiklerini çıkarırken ,kırar mı diye tırsıyorum..bu arabaların ve citroen'in kurslarını aldım falan dedi ama ,biraz tereddütlüyüm...görüntüsü,davranışları güven veren bir arkadaş ama bakalım,ne kadar dogrucu salı günü göreceğiz.....

ampül mü zenon mu anketine ben zenon diyorum...görüntüsünü çok değiştiriyor...acayip hava katıyor stile...

• Navitech NAV - CX 2400
    Robin cok güzel bi üründe fiyatından haberin varmı 2 bin LİRA civarı
  • rolanti problemini aracının üstünden kelebeği söktürerek tüm kanalları temizletmen ve elektronik aksamında oksitlenme varsa oksitlenmeyi temizletmen gerek. bunları yapınca sorun devam ederse kelebek değişecek 500-600 ü gözden çıkart reno'larda bu fiyat 1.6 lar için 900 küsürmüş reno servisindeki arkadaş söyledi..

airbag hatan ise yolcu koltuğu sensörüyse gene 500 ü gözden çıkart bu sana 1 milyara patlayacak demektir.. arka torsiyonada iyi baktır oda değiştirmesi en az 300 ü bulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustrix

Herkese Selamlar. Uzun araştırmalar ve kararsızlıklar sonucu bende bir 2003 model FİAT STİLO 1,6 16V DYNAMİC (açık mavi) alarak aranıza katılmış bulunmaktayım.

araç için sadece anlaştık Salı günü nasipse noter satışı ile üzerime alacağım. Aracı satan şahıs TOFAŞ-FİAT'da Bilgi İşlem Departmanında çalıştığından aracın Tüm Şeceresini bana yolladı. Tabi Satıcı abimiz Dürüst bir insan, Alırkende şunu söyledi yetkili servise götürürsen benim adımı herkes bileceğinden kimse bu araba kötü demez dedi. Bende Tanıdık olan FORD ŞAHSUVAROĞLUNDa ekspertiz yaptırdım.
    Sizlere birkaç sorum olacak, bilgi ve görüşlerinize ihtiyacım var. SizceFiat SİTİLO almakla Hata mı ettim. Forumda sadece bu araçlarla ilgili şikayet yazılarına denk geldim. Bu araçdan memnun olan aranızda kimse yok mu? İşin açıkcası aynı paraya MAREA EXLUSİVE ile bu araç arasında çok gidip geldim bu araba çok elektronik geldi işin açıkcası.

birinci konu arcın yol bilgisayarında YOLCU AİR-BAG arızası yazıyor. satıcı soketden olduğunu söyledi yaptırtıp vereceğim dedi İnşallah ağırlık sensörü değildir. yoksa yandık. Ama iptal edilince işlevi kaybolmadığını bir arkadaşımız yazmış doğruysa çok iyidir.

ikincisi bu araçda da sanki rölantide araç stop edecekmiş gibi duruyor. 500 ile 1000 devir arasında devir göstergesi değişiyor. Sizce bu bir sorun mu. yoksa STİ;LO daki kronik birşey mi?

üçüncüsü Buaracın yakıtı yüksek çünkü araç ağır bu araca sorun yaşamayacağım İstanbul'da uygun fiyatlı LPG nerede taktırırım. Sizce taktırmalımıyım?

son olarak aracın eksozu patlak tabi süpriz olurda eksoz değişmesi gerekirse sizce fiyatı nedir. Albea veya doblo ile parçaları uyuyor galiba Eksoz da uyar mı?

hayırlı olsun dostum. iyi yapmışsın stilo almakla. çoğu arabada değişik değişik sorunlar çıkabilir. mesela opellerde de bir çok sorun var . sorunsuz araba yoktur. rolanti gezinimi için bujilerini kontrol ettir derim ben bujileri değiştirdim ve sorun ortadan kalktı çok şükür. aynen senin dediğin gibiydi. arabada rodeo yapıyordum sanki. egzos patlak demişsin neresinden patlak son susturucudansa 60 a var 90 a var yan sanayi. biri 1 yıl diğeri 2 yıl garantili stilo için.kazasız belasız kullanman dileğiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: PRG130T

Navitech NAV - CX 2400
    Robin cok güzel bi üründe fiyatından haberin varmı 2 bin LİRA civarı

biliyorum ama böyle bir sistem için piyasa koşulları bu civarda
  • rolanti problemini aracının üstünden kelebeği söktürerek tüm kanalları temizletmen ve elektronik aksamında oksitlenme varsa oksitlenmeyi temizletmen gerek. bunları yapınca sorun devam ederse kelebek değişecek 500-600 ü gözden çıkart reno'larda bu fiyat 1.6 lar için 900 küsürmüş reno servisindeki arkadaş söyledi..

airbag hatan ise yolcu koltuğu sensörüyse gene 500 ü gözden çıkart bu sana 1 milyara patlayacak demektir.. arka torsiyonada iyi baktır oda değiştirmesi en az 300 ü bulur.
  • @ROBİNHOOD, hatırlarsanız yazın bu aracın fotoğrafını çekmiştim, sizde sahibini tanıdığınızı söylemiştiniz. Araç şimdi satılıkmış.

http://www.araba.com/2323419.html

STILO FOREVER :)
  • dead garden sen arabanı satamazsan aracını bırak,git askere biz parçalarını senden alıp kendi araçlarımızda kullanalım,hem biz uygun fiyata 2.el parçaları alırız,hemde senin istediğin paraya arabanı elden çıkarmış olursun ...sen son rakamı söyle...
  • güzel araba....
  • bu araç bandırma tofaş servisinin patronunun oğlunun araçıydı kendisi öğrenci oldugundan pek kullanmıyordu 18000 tl ye satılmıştı sitedeki fiyata baktım 25500 tl oha be napmış bunlar :)

quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

@ROBİNHOOD, hatırlarsanız yazın bu aracın fotoğrafını çekmiştim, sizde sahibini tanıdığınızı söylemiştiniz. Araç şimdi satılıkmış.

http://www.araba.com/2323419.html

STILO FOREVER :)

• koç alinaz ne kadar çıkardı ?

quote:

Orijinalden alıntı: ROBINHOOD

Selam arkadaşlar,
    Bugün aracımın kasko süresi dolmuştu,
    HDI sigortadan kaskomu yaptırdım,
    aracımın bedeli 18700 çıktı.
    520 lira kasko tuttu ( 3 taksit )
    herşey tam sadece deprem & sel %10 muafiyet yaptırdım.
    Diğer kaskolardan bir güzelliği far,dikiz aynaları ve stop değişimleri yıl içerisinde farklı zamanlarda
    yapılan hasarlarda kaskoyu bozmadan değişimi yapılıyor.
    Tabi bunun yanında cam değişimi ve mini onarım hizmeti var.
    birde manevi tazminat payları var.
    mesela siz bir kaza yaptınız ve suçlusunuz,çarptığınız arabada vefat eden biri oldu.
    bu durumda size dava açılıyor ya işte burada kasko sizin ödemeniz gereken parayı ödüyor.

• 
Sayfa: önceki 852853854855856
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.