Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (851. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 849850851852853
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stiilloo

quote:

Orijinalden alıntı: gendarme

quote:

Orijinalden alıntı: empty1984

S.A. arkadaşlar. Sky Window su akıtıyor ne yapabilirim 2004 model aracım ve her sene bu sorunu yaşıyorum önerileriniz nelerdir Bursa da tanıdık tamirci varmı ve Kasko masrafları karşılarmı?

geçmiş sayfalarda defalarca yazıldı..
    büyük ihtimalle sky tahliye hortumu tıkalı,
    yazın sürekli açık gezmenin ve ara sıra temizlememenin bedeli bu..
    ön kapı direklerinin içindeki kaplamaları sök
    sky tahliye hortumunu göreceksin..
    bu hortumu temizle..

Ön kapı direklerinin içindeki kaplamalar tırnaklı mı, yoksa başka bir sistem mi? Bunları sökerken dikkat edilmesi gereken bir husus var mı?

Direklerle hiç uğraşma. ön camda pastik ızgarayı çıkar. (kaputla cam arasında ki) hortumların ucunu göreceksin. ucundaki pisliği al. olmadı tel filan sok.

halil2002'ye selam. sağolsun beni bu dertten kurtarmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ustunh -- 6 Kasım 2009; 0:15:05 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kraal1905

Herkese selemlar.
    Arkadaşlar benim aracın kumandalı anahtarı yok kumandasız sustalı yedek anahtarı var sadece. Kumandalı anahtar çıkartmak istiyorum bu konuda ne yapmamı önerirsiniz. Servislerin söylediği rakamlar çok yüksek başka çözümü yokmu

Bir önceki sayfayı okumanda yarar var. E-bay'da var heralde. Ankara'da da kod yükleniyor anladığım kadarıyla.

Bu e-bay güvenilirmi üye olmak için kredi kartı bilgileri istiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ustunh

quote:

quote:

quote:

S.A. arkadaşlar. Sky Window su akıtıyor ne yapabilirim 2004 model aracım ve her sene bu sorunu yaşıyorum önerileriniz nelerdir Bursa da tanıdık tamirci varmı ve Kasko masrafları karşılarmı?

bu hortumu temizle..

Ön kapı direklerinin içindeki kaplamalar tırnaklı mı, yoksa başka bir sistem mi? Bunları sökerken dikkat edilmesi gereken bir husus var mı?

Direklerle hiç uğraşma. ön camda pastik ızgarayı çıkar. (kaputla cam arasında ki) hortumların ucunu göreceksin. ucundaki pisliği al. olmadı tel filan sok.

Konuyu takip etmiştim. Biliyorum. Ben ön kapı direk içlerinin kendisini temizlemek için sökmeyi düşünüyorum. O nedenle sordum.

• fazla mal göz çıkarmaz :) ihtiyacı olana satalım diyorum 0 far 270TL orjinal bendeki sol far kırılırsa sol far alırsanız bu sefer sagıda yenilemek zorunda kalırsınız benim icime sinmedi ben hemen değiştirdim ihtiyacı olana sol orjinal fat sisli 100tl orjinal kutusunda duruyor sağlam şekilde isteyene elden isteyene kargo ile gönderirim ----- ayrıca elimde arka sag sis var 30TL ------ ORJİNAL STİLO CD CALARI VAR BEN DVD PLAYER ALDIM İŞİME YARAMIYOR 250TL YE VERİRİM KARGO BENDEN ---- VEEEEEEE son olarak mavi renk stilo logo var ön ızgara isteyene hediye edicem kargo alıcıdan :)

quote:

Orijinalden alıntı: bafra_stilo

quote:

Orijinalden alıntı: pinkgame

sağ farmı sol farmı bende sol far var sisli robinde sag var sisli 0 far alırsan fark yapıyor benim sag kırılmıştı sol soluk kaldı mecbur yeniledim

quote:

bugün okulda arkadaş geri geri çıkarken benim tamponu ve farı götürmüş.
    sitil kaşı açılmış boksör gibi bakıyor. allahtan çamurluk ve kaput temiz. sadece tamponu ve farı götürmüş.

satamadın gıttı su farı :D

• gendarme güzel kardeşim adamı neden uğraştırıyosun anlamıyorum git al bi koli bantı yapıştır desen masrafta olmaz uğraştırmazda :))) birazda türk zekasını kullanın

quote:

quote:

bu hortumu temizle..

• quote:

quote:

quote:

Herkese selemlar.
    Arkadaşlar benim aracın kumandalı anahtarı yok kumandasız sustalı yedek anahtarı var sadece. Kumandalı anahtar çıkartmak istiyorum bu konuda ne yapmamı önerirsiniz. Servislerin söylediği rakamlar çok yüksek başka çözümü yokmu

Bir önceki sayfayı okumanda yarar var. E-bay'da var heralde. Ankara'da da kod yükleniyor anladığım kadarıyla.

Bu e-bay güvenilirmi üye olmak için kredi kartı bilgileri istiyo

e-bay tabi ki güvenilir. ayrıca kredi kartı bilgilerini e bay istemiyor. senden pay bal hesabı istiyor. paybal dan hesap alırken k.kartı bilgisi girmen gerekiyor. paybal ayrı bi yapılanma. ve son derece güvenilir. pay.pal ı gündelik havale eftden tut da hertürlü para transferinde kullanabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu hortumu temizle..

görsel anlatımı olsaydı dahada iyi olurdu ama ya su skywindow tuşlarının olduğu plastiğin içinden geliyor birde ön yat çıtalar sırılsıklam nasıl iştir anlamadım...

• oncelikle stilock çok buyuk geçmiş olsun, amcanıza allah rahmet eylesin, babanız için çok üzüldüm allah acil şifalar versin...:(
    ben aracımı dün akşam teslim aldım sonunda, iş temposundan bi türlü gidp alamamıştım... aracın debriyajı çok yukarıda ilk aldığımda bir türlü alışamadım, bide kadıkoyden cerrahpaşaya, cerrahpaşadan da mecidikoye e git gel yaptım saat 18:00 - 20:30 sıraları inanılmaz trafik vardı dur kalk dur kalk, meciidye koye geldiğimde bi rampada 5-6 manevra ile u donuşu yapmak zorunda kaldım orda da debriyaj fena halde koktu :( baya bi koktu zannedersem brz zarar verdim... dün gece boyunca yukarda kavraması daha arttı... bu arada arac 69000 de debriyajı da 58 binde değişmiş.... ben aracımı gece park ettim ole bıraktım, sbh kalktığımda debriyaj ilk aldığımın aynısı haline dönmüş o debriyaj kokusundan sonraki hali gitmiş ilk aldığım haline donmuş... bunu duzeltebilrmiyim yani debriyajı aşağı çektrmek mumkunmu ? yada debriyajı değiştrmek mi gerek ?

• quote:

Aynı problem bendede oldu.Yapamayacağını düşünüyorsan sanayilerde sunroof işi yapanlara gidebilirsin.Ben ilk aldığımda olmuştu(forumdan haberim yokken) İlk yarım açılan camı söküp tahliye içerisine çelik tel saldı.Biraz uğraştı ama açıldı.Çok şükür şuan problem yok.40 tl. para vermiştim o zaman.
  • arkadaşlar özellikle sky lı stilocular çok çok acil yardımınız cevabınız lazım.. sorum şudur..

SKY I İÇERDEN TAMAMEN AÇTIK PERDE KAPALI OLDUĞU İÇİN PERDEDE GİTTİ GERİYE BURAYA KADAR TAMAM.

KAPATIRKEN CAM OLAN 5 PARCA TAMAMEN KAPANIYOR SORUN YOK ANCAK PERDE GERI GELMIYOR ACILDIGI KONUMDA KALIYOR.BU NORMALMIDIR... PERDE DUGMELERI ILE VE UZAKTAN KUMANDA YARDIMI ILE ACILIP KAPANMASINDA HIC BIR SIKINTI YOK ANCAK SKY KAPANDIKTAN SONRA PERDENINDE KAPANMASI GEREKIRMI COK ACIL CEVAPLARINIZ...
  • sky lı stilosu olan kimse yokmu deneyip yardımcı olacak ??
  • neyseki kitapçıktan buldum yazıyomuş cam levhalar kapanırken güneşlik etkilenmez yazıyor.epey korkuttu beniiii
  • Perde SKY açılırken beraber açılr ama sky yı kapatırken beraber kapanmaz düğmesinden kapatman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bafra_stilo

arkadaşlar özellikle sky lı stilocular çok çok acil yardımınız cevabınız lazım.. sorum şudur..

SKY I İÇERDEN TAMAMEN AÇTIK PERDE KAPALI OLDUĞU İÇİN PERDEDE GİTTİ GERİYE BURAYA KADAR TAMAM.

KAPATIRKEN CAM OLAN 5 PARCA TAMAMEN KAPANIYOR SORUN YOK ANCAK PERDE GERI GELMIYOR ACILDIGI KONUMDA KALIYOR.BU NORMALMIDIR... PERDE DUGMELERI ILE VE UZAKTAN KUMANDA YARDIMI ILE ACILIP KAPANMASINDA HIC BIR SIKINTI YOK ANCAK SKY KAPANDIKTAN SONRA PERDENINDE KAPANMASI GEREKIRMI COK ACIL CEVAPLARINIZ...

Telaşa gerek yok,normal bir durum..
    açılırken ikisi birden açılır ama içeriden butondan kapattığında sadece cam paneller kapanır..
  • Arkadaşalar Monreo arka amartisör tanesi 86.89 TL değiştirdim süper oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktüel

Arkadaşalar Monreo arka amartisör tanesi 86.89 TL değiştirdim süper oldu

Güle güle kullan...

Bu arada 5 gün önce Hep.Bur. sitesinden sipariş ettiğim yeni tip ön logo geldi...
    Ama tam bir hayal kırıklığı,ambalajın içinden (ki şeffaf içi görünüyor)eski tip
    ''DOBLO (dik açılır arka kapalı), GRANDE PUNTO ARKA ARMASI'' çıktı..
    üstelik kırmızı yazdığım cümle arma büyüklüğü kadar bir kağıdın üzerinde dışarıdan okunuyor..
    iade/değişim formunu doldurdum, onaylanır onaylanmaz değişim için geri göndereceğim...
    kaç kez bu siteden alışveriş yaptım ilk kez böyle bir olayla karşılaştım..

• arkadaşlar başımdan geçen bi olayı anlatayım sizede yararı olabilir sanırım.Aracın göstergesi içerden buhar yapmıştı en azından ben öyle zannediyodum düne kadar.sökünce öyle olmadığını anladım.ne zamandır şunu söküp bi temizleyeyim diyordum yıkamada fazla ıslak sildiler içide buhar yaptı diye zannediyodum.ancak dün söktüm içini temizledim fakat baktım ki gitmiyor buhar görüntüsü.izler üstündenmiş meğersem.Allah allah dedim soktum çeşmenin altına güzelce yıkadım kuruttum fakat hala gitmiyor.leke çıkarıcılar sürdüm yok gitmiyor gitmiyor çıldıracam.dedim şu servisi arayıp yenisini sorayım camın fiyatı ne kadar diye.aradım biz size dönelim dediler dönmez olaydılar.sadece camı satmıyolarmış komple verebiliyolarmış.dedim fiyatı peki 1.000 TL civarı tlf nu nasıl kapattığımı hatırlamıyorum.Dedim bari çıkmacıları arayayım belki vardır ellerinde.Aradım tlf ları bi tanesinde buldum oda eskisini verirsen 400 Tl ye veririm dedi.Dedim yürü git adamın sabını bozma .......
    En son aklıma bugün sanayide tanıdığım bi elektrikçi arkadaşım geldi.Aradım dedim böyle böyle çıkma bulabilirmiyiz diye.Dediki bi getirsene göreyim şunu.Üşenmedim atladım gittim yanına.Bi baktı şöyle.Dedi gerek yok çıkmaya falan.Yan dükkana gitti bi parmak pasta getirdi.Üstübüyle güzelce ovaladı.2-3 dk içinde yeni gibi parlamaya başladı.Dedim benim hiç aklıma gelmedi valla böyle bişey.Boşuna demiyorlar el elden üstündür diye :)

• quote:

uğraşma ben sana mavi logo yollarım hediye

quote:

Orijinalden alıntı: aktüel

Arkadaşalar Monreo arka amartisör tanesi 86.89 TL değiştirdim süper oldu

Güle güle kullan...

Bu arada 5 gün önce Hep.Bur. sitesinden sipariş ettiğim yeni tip ön logo geldi...
    Ama tam bir hayal kırıklığı,ambalajın içinden (ki şeffaf içi görünüyor)eski tip
    ''DOBLO (dik açılır arka kapalı), GRANDE PUNTO ARKA ARMASI'' çıktı..
    üstelik kırmızı yazdığım cümle arma büyüklüğü kadar bir kağıdın üzerinde dışarıdan okunuyor..
    iade/değişim formunu doldurdum, onaylanır onaylanmaz değişim için geri göndereceğim...
    kaç kez bu siteden alışveriş yaptım ilk kez böyle bir olayla karşılaştım..

• Aynı şekilde arabayı komple pasta cila yaptıklarında benim stilin arka stopları ve sisleride pasta yapmışlardı.Çok güzel parlamıştı...

quote:

Orijinalden alıntı: STİL ONDA

arkadaşlar başımdan geçen bi olayı anlatayım sizede yararı olabilir sanırım.Aracın göstergesi içerden buhar yapmıştı en azından ben öyle zannediyodum düne kadar.sökünce öyle olmadığını anladım.ne zamandır şunu söküp bi temizleyeyim diyordum yıkamada fazla ıslak sildiler içide buhar yaptı diye zannediyodum.ancak dün söktüm içini temizledim fakat baktım ki gitmiyor buhar görüntüsü.izler üstündenmiş meğersem.Allah allah dedim soktum çeşmenin altına güzelce yıkadım kuruttum fakat hala gitmiyor.leke çıkarıcılar sürdüm yok gitmiyor gitmiyor çıldıracam.dedim şu servisi arayıp yenisini sorayım camın fiyatı ne kadar diye.aradım biz size dönelim dediler dönmez olaydılar.sadece camı satmıyolarmış komple verebiliyolarmış.dedim fiyatı peki 1.000 TL civarı tlf nu nasıl kapattığımı hatırlamıyorum.Dedim bari çıkmacıları arayayım belki vardır ellerinde.Aradım tlf ları bi tanesinde buldum oda eskisini verirsen 400 Tl ye veririm dedi.Dedim yürü git adamın sabını bozma .......
    En son aklıma bugün sanayide tanıdığım bi elektrikçi arkadaşım geldi.Aradım dedim böyle böyle çıkma bulabilirmiyiz diye.Dediki bi getirsene göreyim şunu.Üşenmedim atladım gittim yanına.Bi baktı şöyle.Dedi gerek yok çıkmaya falan.Yan dükkana gitti bi parmak pasta getirdi.Üstübüyle güzelce ovaladı.2-3 dk içinde yeni gibi parlamaya başladı.Dedim benim hiç aklıma gelmedi valla böyle bişey.Boşuna demiyorlar el elden üstündür diye :)

• pasta cilayla ön farları arka stopları silebilirmiyiz
  • 
Sayfa: önceki 849850851852853
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.