STİLO ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR HİÇ TEMİZ BİR ARAÇ BULABİLİLİRLERSE HİÇ KORKMADAN ALSINLAR BU ARACI BAKALIM BASKA ARABALARA BENZİYORMU??? HELE BİDE DAHA ONCE OPEL FORD KULLANIYOR İSENİZ PARÇA İLE İLGİLİ SERVİSE GİTTİĞİNİZDE FARKI NASIL FARKEDECEKSİNİZ GÖRÜN BAKALIM
ROBİN BANDIRMADA ARACINI GÖRDÜM SELECTOR YAPTIM AMA FARKETMEDİN BORDO STİLO KİMİMDİ BANDIRMADA KAPI VITALARINIDA TAKMIŞ
ANKADAŞLAR 2250 KM YOL YAPTIM BİR TEK SORUNUM OLDU ODA KÖY YOLUNDA ALTINI SÜTTÜM ARABANIN TRAKTOR YOLUNA ARABAYLA GİRERSEN BOYLE OLUR İŞTE NEYSE SADECE AKS KÖRÜĞÜ YIRTILMIŞ ONU YAPTIRACAĞIZ ARTIK DEĞİŞTİRMİŞKEN İKİSİNİ BİRDEN DEĞİŞTİRİRİM NASIL OLSA KÖRÜK PARASI ÖDEYECEĞİZ KÖRÜK YIRTILINCA YAĞ KAÇAĞI OLMUŞ EKSOZSUN ÜZERİNE KORKUTTU BENİ MERET ARABAMI YANIYOR DEDİM
VALLA 260 KM 100 KM HIZLA GİTTİM KLİMA ACIK VE ARAÇ FULL YÜKLÜ ATİKERT TÜP VAR ARACIMDA 34.76 GAZ ALDI ARACIM ORTALA 0,134 KURUŞ
KAKMIŞ ÇOK İYİ BİR DEĞER DEĞİLMİ SİZCE????
Trakyali_tr Cümlelerinde nokta ve virgül kullanırsan daha anlaşılır bir hale gelirsin.Kendin yazdıklarını okuduğunda ne anlıyorsun ? :))
arabacı72 ve halil arkadaşlar. dediklerinize göre muhtemelen motor dişlisi sıyrılmış. en ucuz nasıl yaptırablirim. servis yapmıyor mu acaba. durduk yerde bozduk skyı ya ramazan günü.
zanaks kardeşim motorun fiyatının 500 civarında bir rakam olduğunu biliyorum fakat bakalım arıza motordan mı belkide basit bi işçilik gerektiren bişeyde olabilir. ayaklarından biride kırılmış olabilir. Bu işten anlayan bi ustaya göstermen gerekli. onuda arabacı72 söylemişti mesajlarında.
arkadaşlar çok sağolun, clio hb satıyorum ve hemen stilo arayışlarına başlıyorum...cruse control benm için ilk özellik tabi ki de alır almaz fotoları eklerim
Arkadaşlar arabamın ses sisteminden gayet memnunum. Arabamın bagajında fabrika çıkışlı bas bile var. Ancak sadece cd player benim müzik ihtiyaçlarımı karşılayamıyor. Birşekilde Arabanın müzik sisteminin arkasından kablo çekerek ipod bağlamam mümkün mü?
ARKADAŞLAR İYİ AKŞAMLAR BENDE 3 AY ÖNCE 2004 DYNAMİK MULTİVAGON ALDIM. ANCAK ARACIM LPG'DEYKEN RÖLANTİDE ACAYİP DALGALANIYO VE STOP EDİYOR. ANCAK KLİMAYI AÇARSAM STOP ETMİYOR VE DALGALANMA DÜZELİYOR. FARLARI AÇARSAM DALGALANMA DAHADA ARTIYOR. TARTARİNİ MARKA LPG VAR TARTARİNİYE GİTTİM BİLGİSAYARA BAĞLADI BENZİNDEDE ÇOK HAFİF DALGALANMA VAR DEDİ. GAZ KELEBEĞİNİ TEMİZLETTİM DÜZELMEDİ. ÖZEL SERVİSE GÖTÜRDÜM GAZ KELEBEĞİ DEĞİŞECEK DEDİ STİLOLARDA LPG'DE YAPARMIŞ 1250 FİYAT ÇIKARDI. YAPTIRMADAN TATİLE GİTTİM ARABA RAMPALARDA 3'E KADAR DÜŞTÜ DELİ OLDUM EN DANDİK ARABALAR BENİ RAMPALARDA SOLLADI. ARABAMI ÇOK SEVİYORUM AMA BU SORUN BENİ ÜZÜYOR. YARDIMCI OLAİLİRSENİZ SEVİNİRİM İYİ AKŞAMLAR .
Arkadaşım iyi akşamlar. Benimde 2204 model dynamic hb stilo var. Bende bu nisan ayında aldım ve hemen tüp taktırdım. Brc marka. Ve aldığımın 3. ayında senin anlattığına benzer bir problem yaşadım. Ustaya gittiğimde motorun yakıt ile ilgili olan bir sensörünü değiştirdi. ve şu tavsitede bulundu. "Az benzin al arabaya ve hep 15 20 liralık Benzin koy. oktanın düşmesinden ve ya yakıt deposunun dibinde tortu kalmasından bu tarz problemler baş gösterebilir.
Bize olay 100 ytl 'ye mal oldu. Kelebekler normalse bizimki ile aynı problem olabilir. Not: ayrıca bu problemin yaşanmasından 2 hafta sonra yakıt pompası ışığı yandı. Sende öyle bir uyarı varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: SEZER ÖZGÜL
ARKADAŞLAR İYİ AKŞAMLAR BENDE 3 AY ÖNCE 2004 DYNAMİK MULTİVAGON ALDIM. ANCAK ARACIM LPG'DEYKEN RÖLANTİDE ACAYİP DALGALANIYO VE STOP EDİYOR. ANCAK KLİMAYI AÇARSAM STOP ETMİYOR VE DALGALANMA DÜZELİYOR. FARLARI AÇARSAM DALGALANMA DAHADA ARTIYOR. TARTARİNİ MARKA LPG VAR TARTARİNİYE GİTTİM BİLGİSAYARA BAĞLADI BENZİNDEDE ÇOK HAFİF DALGALANMA VAR DEDİ. GAZ KELEBEĞİNİ TEMİZLETTİM DÜZELMEDİ. ÖZEL SERVİSE GÖTÜRDÜM GAZ KELEBEĞİ DEĞİŞECEK DEDİ STİLOLARDA LPG'DE YAPARMIŞ 1250 FİYAT ÇIKARDI. YAPTIRMADAN TATİLE GİTTİM ARABA RAMPALARDA 3'E KADAR DÜŞTÜ DELİ OLDUM EN DANDİK ARABALAR BENİ RAMPALARDA SOLLADI. ARABAMI ÇOK SEVİYORUM AMA BU SORUN BENİ ÜZÜYOR. YARDIMCI OLAİLİRSENİZ SEVİNİRİM İYİ AKŞAMLAR .
quote:
Orijinalden alıntı: Radical_Dreamer
Arkadaşım iyi akşamlar. Benimde 2204 model dynamic hb stilo var. Bende bu nisan ayında aldım ve hemen tüp taktırdım. Brc marka. Ve aldığımın 3. ayında senin anlattığına benzer bir problem yaşadım. Ustaya gittiğimde motorun yakıt ile ilgili olan bir sensörünü değiştirdi. ve şu tavsitede bulundu. "Az benzin al arabaya ve hep 15 20 liralık Benzin koy. oktanın düşmesinden ve ya yakıt deposunun dibinde tortu kalmasından bu tarz problemler baş gösterebilir.
Bize olay 100 ytl 'ye mal oldu. Kelebekler normalse bizimki ile aynı problem olabilir. Not: ayrıca bu problemin yaşanmasından 2 hafta sonra yakıt pompası ışığı yandı. Sende öyle bir uyarı varmı?
quote:
Arkadaşlar ben bugün LPG ile ilgili olarak fiat yetkili servisi Karden'e gittim.İlk olarak aracın ECU'su fabrika ayarlarına sıfırlandı ve gaz pedalı ayarı yapıldı. Ustam aracı LPG'ye geçirmeden doğru LPG'cine git dedi. LPG'ciye gittim, o da direk arabayı bilgisayara bağladı ve aracın ECU'sundan LPG ECU'suna tekrar kopyalama yaptı. Şu an kaybolan çekiş gücü,gazdaki tepkisizlik sorunlarım çözüldü.Şiddetle denemenizi tavsiye ediyorum. Bizim arabalarda LPG olunca sıkıntı çıkmasının nedeni; aracın ECU'su LPG ile yanma durumunda üzerinde mevcut haritalardan hatalı olanı seçiyor ve bu da arabada düzensiz çalışmaya neden oluyor. LPG'de kullanım bunu daha çok hissettiriyor ve siz de LPG dönüşümcüsüne şikayetle gidiyorsunuz. Onlarda doğal olarak LPG ECU'suna aracın ECU'sundan tekrar kopyalama yapıyor. Belki geçmişte daha düzgün bir haritadan yapılan kopyalama bu şekilde iyice kötüleşiyor. Bu da sorunu çözmek bir yana daha da arttırıyor.
ARKADAŞLAR İLGİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. BENDE HAFTA SONU SERVİSE GİDİP DEDİĞİNİZ OLAYI YAPTIRACAM. ARAÇTA BAZEN ARIZA LAMBASI YANIP ABS VE EBD ARIZASI VERİYOR SONRA TEKRAR SÖNÜYOR. AYDIN OTBANINDA 170 CİVARI GİDERKEN BİR ANDA YANDI ARABAYI SAĞA ÇEKTİM STOP ETTİM SONRA YENİDEN ÇALIŞTIRDIM VE SÖNDÜ. ANLAMADIĞIM OLAY KLİMA AÇIKKEN NEDEN YAPMIYOR.
ARKADAŞLAR BİRDE BU ARALAR ARABADA GAZ BİRAZ KİLİTLİ KALIYOR MESELA 2500 DEVİRDE VİTES ATACAM VEYA ARABAYI BOŞA ALIYORUM ARAÇ BİR İKİ SANİYE TAKILI KALIYO SONRA DÜŞÜYOR.
arkadaşlar: LPG konusunda çok basit ama önemli bir şey, aracın hava filtresinin daima temiz tutulması ve sık değişimidir.
STILO'ya kapı eşik çıtası takmaya karar verdim. Bana yardımcı olacak arkadaş var mı? Sadece önlere mi, arkalara da oluyor mu bu çıtalar?
yakında bende lpg takacam bu gidişle direniyorum ama boşuna gibi geliyor kapı eşik cıtası hakkında ben orjınallerini aldım sorunsuz kulllanıyorum ama burdaki arkdaşlar daha değişik yöntemler kullandılar önceki sayfalra bakarsan bilgi sahib olursun
Robinhood , arkadaşımızla temas kur o temin ediyor.
STILO'ya kapı eşik çıtası takmaya karar verdim. Bana yardımcı olacak arkadaş var mı? Sadece önlere mi, arkalara da oluyor mu bu çıtalar?
Kesin boğaz kelebeğiyle ilgili sıkıntın var, temizleme işlemini yaptıktan sonra kalibirasyon yaptırmalısın.Teknik destek bölümünü okursan işlemin nasıl yapılacağı orada yazıyor.
quote:
ARKADAŞLAR BİRDE BU ARALAR ARABADA GAZ BİRAZ KİLİTLİ KALIYOR MESELA 2500 DEVİRDE VİTES ATACAM VEYA ARABAYI BOŞA ALIYORUM ARAÇ BİR İKİ SANİYE TAKILI KALIYO SONRA DÜŞÜYOR.
Merhaba,
Arabanın müzik sisteminden bunu yapman zor, en ucuz yollu olarak FM Transmister ile çözebilirsin veya bütçene uyarsa benim gibi double din bir cihaz takabilirsin. (7" DOKUNMATİK EKRAN DVD,VCD,MP3,MP4,TRACK,IPOD,AUX,TV,SD,USB,NAVİGASYON,BLUETOOTH TELEFON KİTİ)
quote:
Orijinalden alıntı: Radical_Dreamer
Arkadaşlar arabamın ses sisteminden gayet memnunum. Arabamın bagajında fabrika çıkışlı bas bile var. Ancak sadece cd player benim müzik ihtiyaçlarımı karşılayamıyor. Birşekilde Arabanın müzik sisteminin arkasından kablo çekerek ipod bağlamam mümkün mü?
quote:
Orijinalden alıntı: myme
arkadaşlar çok sağolun, clio hb satıyorum ve hemen stilo arayışlarına başlıyorum...cruse control benm için ilk özellik tabi ki de alır almaz fotoları eklerim
clio hb modeli rxt mi rta falan mı?? bende de daha önce rxt vardı güzel arabaydı ama biraz küçük. o zamanlar ihtiyacımı karşılıyordu ilk arabam olarak çok memnundum.
selam arkadaşlar yolcu tarfının havayastığı (on) damı yoksa (of) damı olması gerekiyor arkadaşlar yardım