Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (775. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.808.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 773774775776777
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kraal1905

Valla bilmiyorum adam çok emin konuştu. Ya o şekilde binicen yada o parçayı değiştiricen dedi. Tabi başka yerlerede göstericem artık BRC servislerini tek tek dolaşırım.

Kraal1095 İstanbul İçerenköyde Kantarcı diye bir Fiat yetkili servisi var aynı zamanda BRC otogaz dönüşümü ve servisidir. Bu tür sorunlarda servis LPG ciye, LPG cide servise yönlendirmeyi alışkanlık etmiş. Sana yakınsa sorununu çözmede iyi bir seçenek olabilir. En azından Fiat servisi-LPG servisi diye koşturmadan tek noktadan halledebilirsin.

Sahibi Serdar Bey var, gayet ilgili bir makine mühendisi kendisi. Ben kendisiyle bir kere sorunumla ilgili görüşmüştüm. Sana iletişim bilgilerini veriyorum aşağıda.

Ş.Serdar Kantarcı

KANTARCI

Yetkili FIAT Servisi

Doğanbey Cd. Kılıç Sk. N: 4

34752 İçerenköy/Ataşehir/iST.

Tel : 0216 5757676

Faks: 0216 5749606

e-posta : serdarkantarci@kantarci.com

web site:www.kantarci.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuchak2001 -- 22 Ağustos 2009; 21:08:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arabaci72

Bugün KOCAELİ nde 3 Stilocu buluştuk.. Buluşma sebebimiz sorunumu çözmek içindi...Gölcükteki BAYRAMİX arkadaşımın ustasına gittiğimizde , usta bendeki arabayı 2006 dan beri tanıyordu. Senin problemin LPG den dedi. BAYRAMİX in stilodaki 4 tane bobini benim araça taktık hiç bir fark yoktu...Arabamın bobinleri sağlam... Ustanın dediğine göre bu araca Bursa Birmot ta lovato takılmış ve takıldıktan 1 ay sonra sorunlar başlamışş..aracı bana satan kişi "Bende hiç sorun yoktu "diyordu. Yalanı ortaya çıktı...Boşu boşuna başka şeyler ile uğraşıp durdum... Demekki LPG ustalığı iyi yapılmamış...
    Bana iyi bir LPG ustası lazımmm.. Yada üstündeki sistemi çöpe atıp yeni bir sistem takacağım...
    Burdaki ATİKER bayii ile görüştüm. LPG de sorun olursa geri almam diyip duruyor...Ama sorunda çıkmaz diyor...

arabacı72, güldürdün beni ya bu arkadaş bymix olmasın

Arkadaşlar yanlış olan bir şeyi söylemek istiyorum,,
    Ateşleme bobinlerinin hepsinin bir değişmesi diye birşey söz konusu değildir.
    Hangisi gidik ise o değişir.Ama bu esnada diğerlerininde değerleri düşükdür yeni takılanla beraber
    o eskiler de gidebilir ama burada yanlış anlaşılan onlar zaten gidik olduğu için gitmiştir.
    Yani yenisi takıldı da gitti değildir.
    Birde ustaların yaptığı bir hata var,araba çalışır durumdayken bobinleri söküp kontrol etmek
    yerine laptopdan bobin verilerine bakmaları kesin çözüm olacaktır.
    sağlıklı bir bobinin yaklaşık değeri 1550 civarıdır bunun altındakiler gitmeye yakındır.

• Bobinlerim sağlam çıktı. Serviste 110 tl ..Yan sanayi ithal 70-75 tl bulunuyor..Kutunun üzerinde Palio weekend1.6 16vyazıyordu... bizimkiyle aynı galiba...Kodları tutuyordu..Satıcı siena ,doblo vs araçlarda da aynısı kullanılıyor dedi..
    Motor takozu taaaa ÇORUM dan getirdiler galiba. 180 tl faturası var.. Motor arka takozu idi...Resminide çeker koyarımm...
  • Motor takozum bu. İçi bir hayli yıpranmış. Parmağımla içindeki lastik kısmını dışarı çıkarta biliyorum... 180 tl fatura tutarı...

STILO FOREVER :)

STILO FOREVER :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabaci72 -- 22 Ağustos 2009; 22:47:35 >
  • Ewet BYMİX... Çok yardımcı oldu..
    quote:

Orijinalden alıntı: ROBINHOOD

quote:

Bugün KOCAELİ nde 3 Stilocu buluştuk.. Buluşma sebebimiz sorunumu çözmek içindi...Gölcükteki BAYRAMİX arkadaşımın ustasına gittiğimizde , usta bendeki arabayı 2006 dan beri tanıyordu. Senin problemin LPG den dedi. BAYRAMİX in stilodaki 4 tane bobini benim araça taktık hiç bir fark yoktu...Arabamın bobinleri sağlam... Ustanın dediğine göre bu araca Bursa Birmot ta lovato takılmış ve takıldıktan 1 ay sonra sorunlar başlamışş..aracı bana satan kişi "Bende hiç sorun yoktu "diyordu. Yalanı ortaya çıktı...Boşu boşuna başka şeyler ile uğraşıp durdum... Demekki LPG ustalığı iyi yapılmamış...
    Bana iyi bir LPG ustası lazımmm.. Yada üstündeki sistemi çöpe atıp yeni bir sistem takacağım...
    Burdaki ATİKER bayii ile görüştüm. LPG de sorun olursa geri almam diyip duruyor...Ama sorunda çıkmaz diyor...

Hangisi gidik ise o değişir.Ama bu esnada diğerlerininde değerleri düşükdür yeni takılanla beraber
    o eskiler de gidebilir ama burada yanlış anlaşılan onlar zaten gidik olduğu için gitmiştir.
    Birde ustaların yaptığı bir hata var,araba çalışır durumdayken bobinleri söküp kontrol etmek
    sağlıklı bir bobinin yaklaşık değeri 1550 civarıdır bunun altındakiler gitmeye yakındır.

• KOCAELİ Gölcük sanayiinde bir usta var. Beykar servisten ayrılmış. Oda skydan anlıyor haberiniz olsunn..Raşit Güç 262 414 44 50.... 532 495 06 89.. Çok beyfendi biri...Çokta ilgili....
  • BYMİX bu ustayı çok iyi tanıyor....
  • saol yücesoykahan yarın bakıcam ona çıkarıyımda yaptırıyım çalışsın o da :))))
  • quote:

Ewet BYMİX... Çok yardımcı oldu..
    quote:

Orijinalden alıntı: ROBINHOOD

quote:

İsim düzeltmesi için tesekkur ederim Ünal abi :)
    arabaci72 Elimden gelen daha fazla bişey olmasını isterdim ama Raşit Ustanında dediği gibi senin arabadaki problem bencede kesinlikle lpg kaynaklı umarım en kısa sürede çözersin.

• quote:

KOCAELİ Gölcük sanayiinde bir usta var. Beykar servisten ayrılmış. Oda skydan anlıyor haberiniz olsunn..Raşit Güç 262 414 44 50.... 532 495 06 89.. Çok beyfendi biri...Çokta ilgili....

Raşit Ustaya ben herşeyiyle kefilim Uzun süre Beykar da çalıştıktan sonra kendi servisini açtı Stilo konusunda oldukça deneyimli ve donanımlı şuan Beykarda bile bulunmayan üst versiyon beyin cihazı Kocaeli sadece Raşit Usta'da var ve fiyatlarıda gayet makul.Ayrıca Skywindow için özel eğitim aldı ve verdi.Her konuda mutlaka yardımcı olacaktır.Gölcük'ten Süleyman'nın arkadaşıyız demeniz bile yeterli olur elinden geleni yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymix
    İsim düzeltmesi için teşekkür ederim Ünal abi :)
    arabacı72 Elimden gelen daha fazla bişey olmasını isterdim ama Raşit Ustanında dediği gibi senin arabadaki problem bencede kesinlikle lpg kaynaklı umarım en kısa sürede çözersin.

Rica ederim...
  • tüm STILO dostlarına iyi akşamlar. benim stilonun tavan anteni dibindeki sert plastik parça ufalandı resmen. (güneşten yıpranmış olabilir) yerinden çıktı. kıbrıs'ta bulamadım. aynı durumla karşılaşan arkadaş oldu mu hiç? olduysa nerden temin etti?
  • Halil arkadaşım, bu arada benim stilonun resimlerini belirttiğin bölüme koydum. teşekkür ederim. Ayrıca ROBINHOOD arkadaş hoş geldin demiş. Teşekkür ederim. Hoşbulduk.
  • anamm Davulcu geciyo dum dum budu dum dum dubu
  • arkadaşlar herkese selam!yeni üyeyi..
    stilom yok ama 2-3 haftadır kafayı yicem.almak istioyorum ve her kafadan bi ses çıkıyor."yok satamazsın,yok yakıtı seni kasar,yok fiata o kadar para verilirmi" vs.. vs...
    ama ben taktım kafayı..sarı bi sky'lı stilim olsun istiorum.bana yedek parça,yakıt,ileride satabilme durumum hakkında bilgi veririmisiniz?
    büyüktür die babama danıştım o da:"millet vermicek parasını,sonra elinde patlar" dedi,cnm sıkıldı.ama 2-3 aya kalmaz alıcam yani

• myme hoşgeldin arkadaşım,
    sana kendimden örnek vereyim; ben 2006 da actuel model stilo almıştım,
    17000 milyara yaklaşık 1,5 yıl sonra 17750 ye sattım.Sonrasında haziran 2008 de ,bu kullandığım
    dynamic model stilomu aldım 20000 milyara bunada daha geçen aylarda 23-25 milyar teklif eden arkadaşlar oldu ama satma düşüncem
    olmadığı için hiç düşünmedim bile.gerisi sana kalmış.
    Yakıtı diğer 1.6 lar ne yakarsa odur.
    pçoğu parçaları bir alt segmentte bulunan cliodan bile daha ucuzdur.
    kafanı yorma başkalarınıda dinleme yoksa bu otomobilden mahrum kalırsın...
    Aldıktan sonra o alma diyen arkadaşlarını al şöyle bir gezdir utanacaklardır....
  • dostum çok sağol,zaten şu anda da dediğin clio var elimde:))iyi tutturdun valla...elimdeki clioyu satıp almayı düşünüyorum stiloyu..ama dediğim gibi taktım kafaya,milletide çok dinlememek lazım.istediğim bütün özellikler var bu araçta,neden uygun fiyata kaçırayım ki..eyvalah
  • iyi günler herkese bugun söktüm cam kumanda konsolunuda her yer kapalıydı yarın yaptırıam artık bide o konsol kaç para yenisini alsam eskimiş benimki baya.hem birde arka camalrıda otomatik yaptırsam mı diyorum konsolu değiştirince öle bir imkanımız var mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: myme

dostum çok sağol,zaten şu anda da dediğin clio var elimde:))iyi tutturdun valla...elimdeki clioyu satıp almayı düşünüyorum stiloyu..ama dediğim gibi taktım kafaya,milletide çok dinlememek lazım.istediğim bütün özellikler var bu araçta,neden uygun fiyata kaçırayım ki..eyvalah

arkadaşım öncelikle hoşgeldin sende aynı benim yolumdasın bendede eskiden clio hb rxt modeli vardı stilomu almadan önce. İnan parçası cliodan daha uygun. Stilo al pişman oma banada senin gibi alma diyenler çok oldu. Fakat 10 numara bi araç aldım ve o alma diyenlerin hepsi ya biz bu arabayı böyle bilmiyorduk oldu. Yakıt konusunua gelince diğer 1.6 arabalar ne yakıyorsa buda onu yakıyor. Arkadaşlarımda corolla ve focus u olanlar var onşar kadar yakıyor benimkide fakat tüp takmadan önceydi tüpü taktım şimdi o kadar rahatım ki yakıt konusunda. Sende bakma konuşanlara bizde ağzı olan konuşuyor. zaten stilo alırsan normal ederinin altında alıyorsun alırken satarkende problem yaşayacağını sanmam. Aldığın fiyatın bin lira altına sat hemen çıkarırsı elinden. Ama stilo alırkende çok ucuzuna da kaçma derim.

• 
Sayfa: önceki 773774775776777
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.