Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (779. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 777778779780781
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar eski dostlarım hepinize iyi akşamlar vede hayırlı ramazanlar dilerim unutulmamışımdır umarım
  • arkadaşlar serviste yaptırdım evet debriyaj seti 300 lira ama stilonun kendi debriyaj setini taktırdım çünkü söktüler bekledim başında tabiiki palionunkide uyuyor ve fiyatı sizlerinde yazdığı kadar ama biliyormusunuzki stilonun balatası 3,5 cm büyük tabiiki serviste palionunkininde takılacağını belirtti ama ömrü ve aradaki ölçü farkını görünce benimgibi senede 10.000km bile yapmayan biri için değmez deyip stilonunkini taktırdım bişeyleri iyi araştırmalı balatanı 3,5 cm küçük olması önemli bişey benim için
    ilginize teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: ROBINHOOD

Gökay umarım debriyaj setine 150 den fazla vermemişsindir...!
  • arkadaşlar serviste yaptırdım evet debriyaj seti 300 lira ama stilonun kendi debriyaj setini taktırdım çünkü söktüler bekledim başında tabiiki palionunkide uyuyor ve fiyatı sizlerinde yazdığı kadar ama biliyormusunuzki stilonun balatası 3,5 cm büyük tabiiki serviste palionunkininde takılacağını belirtti ama ömrü ve aradaki ölçü farkını görünce benimgibi senede 10.000km bile yapmayan biri için değmez deyip stilonunkini taktırdım bişeyleri iyi araştırmalı balatanı 3,5 cm küçük olması önemli bişey benim için
    ilginize teşekkürler

quote:

ilginize teşekkürler

quote:

• iyi akşamlar teknik yardım bölümünde skywindow dan kaynaklanan seslerin nasıl giderileceği yazıyor denemeye çalıştım ama başaramadım plastik kapakları çıkaramadım başka deneyen varmı? başka kolay yolu olmalı diye düşünüyorum.
  • daha kolay yolu sky açıkken o plastik aksamı çıkarmayı deneyecksin bunun içinde o resimlerde bahsettiğim orta kısımdaki tırnağa bastırman çin uzun ince sağlam bi çubuğun olmalı... Çay kaşığı yöntemiyle doğru yere baskı uygularsan kolay çıkacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil2202 -- 26 Ağustos 2009; 20:50:44 >
  • güner palionun debriyaj seti stilonunki ile aynı. ben çıkan sete baktım sonra palionunkini taktırdım. arkadaşlar frene basınca pısss diye bir ses geliyor sizce neden olabilir bilgisi olan var mı ?
  • günaydın herkese

zanaks stilin kaç km de daha öncede değişmiş olmasın ? benim stil 2003 model 42000 km de ilk değişimi yapıldı neyse yani yetkili servislerde parça fiyatlarının farklılık göstermeside ilginç herkes farklı fiyat söylüyor burdan ama servisler birbirinin deposundaki parçaları görüyor bizim mağzalarda da sistem aynı ve farklı fiyat girilemiyor forumda herkes en ucuz ben yaptırdımın peşinde ondan kaynaklanıyor sanırım herkese iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.guner75

günaydın herkese

zanaks stilin kaç km de daha öncede değişmiş olmasın ? benim stil 2003 model 42000 km de ilk değişimi yapıldı neyse yani yetkili servislerde parça fiyatlarının farklılık göstermeside ilginç herkes farklı fiyat söylüyor burdan ama servisler birbirinin deposundaki parçaları görüyor bizim mağzalarda da sistem aynı ve farklı fiyat girilemiyor forumda herkes en ucuz ben yaptırdımın peşinde ondan kaynaklanıyor sanırım herkese iyi günler

Herkse günaydın,
    g.guner75 servislerde fiyat farkı oluyor. Bunun da nedeni kullandıkları parçaların farklı olması. Stilo piyasada fazla adetli olan bir araba değil ve servisler de maliyet yüzünden yedek parçalarını ellerinde tutma yolunu seçmiyorlar. Müşteri debriyaj seti değişimine gittiğinde kaçırmayayım diye hemen palionunkini takarlar. Faturaya Debriyaj seti ST diye yazarlar. Parça kodu ve fiyatı aşağıdadır.

71752236 DEBRIYAJ TK.(1.6) ST 184.2 TL

• quote:

Motor takozum bu. İçi bir hayli yıpranmış. Parmağımla içindeki lastik kısmını dışarı çıkarta biliyorum... 180 tl fatura tutarı...
    Ufaltılmış ön izleme resmi

arabacı72 bu tokaz motor değil şanzıman takozu dün baktılar değiştimen lazım dediler.
    arabacı 72 arkadasımda bu takozun fiyatını 180 ytl demiş

bunu daha ucuz yolla halletme şansımız varmı .
  • bende bugün değiştirmeye gideceğim kardeş banada aynı fiyatı verdiler
    ben araştırdım ama bulamadım :(

quote:

Orijinalden alıntı: trakyali_tr

quote:

Motor takozum bu. İçi bir hayli yıpranmış. Parmağımla içindeki lastik kısmını dışarı çıkarta biliyorum... 180 tl fatura tutarı...

arabacı72 bu tokaz motor değil şanzıman takozu dün baktılar değiştimen lazım dediler.

• quote:

bende bugün değiştirmeye gideceğim kardeş banada aynı fiyatı verdiler

g.guner ben şimdi ustayla görüştüm.
    ankarada lastik döküm yapan yerler var dedi oraya bir gösterin dedi yada çıkma temiz bulursanız alın dedi
  • İSTANBULDADA VARMIŞ BU DÖKÜMCÜLER İSTEDİĞİN İSTEDİĞİN LATİK TAKOZU KALIP HAZIRLAYIP DÖKÜYORLARMIŞ DÖKÜYORLARMIŞ
  • quote:

quote:

ankarada lastik döküm yapan yerler var dedi oraya bir gösterin dedi yada çıkma temiz bulursanız alın dedi

İstanbul Aksaray Tekeler otomotivde bu takozun yan sanayisi var,ben oradan almıştım,fiyatı 100 TL bilginize...
  • Merhaba Arkadaşlar
    15 günlük tatilinden geçen hafta döndüm iyi bir tatil oldu.
    hafta sonu iskenderun özel serviste 40000 km bakımını yaptırdım.
    220 tl tuttu.

hava filtresi 25 tl
    polen filtresi 30 tl
    yağ 80 tl
    bujiler 35 tl
    enjektör temizleyici 30 tl
    işçilik 40 tl

toplam 240 tl iskonto 20 tl
    ama bir daha bakım için özel servise gitmem. Çünkü servis anında garaj içinde arabayı çıkarırken usta duvara sürttü arabayı ve sağ arka kapıyı çizdi. pasta ile falan biraz çiziğini aldı ama olan oldu. Çok canım sıkıldı. Serviste olsa orjinali gibi yaptırır çıkardım. Burda da usta yaptırayım dedi ama güvenemedim nasıl bir iş çıkaracağına.

herkese sevgiler, saygılar.
  • bakmak lazım oraya ben araştırdığımda bu araçların sayısı çok az yan sanayi parçalarını yapmak pek işlerine gelmiyor demişti parçacılar ama bi bakarım teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: yucesoyhakan

quote:

quote:

İstanbul Aksaray Tekeler otomotivde bu takozun yan sanayisi var,ben oradan almıştım,fiyatı 100 TL bilginize...

• geçmiş olsun ya nasıl becerdiki ? valla ben yıkatırken de servisteykende elimden geldiğince vermemeye çalışıyorum arkadaşlar

quote:

Orijinalden alıntı: barisacil

Merhaba Arkadaşlar
    15 günlük tatilinden geçen hafta döndüm iyi bir tatil oldu.
    hafta sonu iskenderun özel serviste 40000 km bakımını yaptırdım.
    220 tl tuttu.

hava filtresi 25 tl
    polen filtresi 30 tl
    yağ 80 tl
    bujiler 35 tl
    enjektör temizleyici 30 tl
    işçilik 40 tl

toplam 240 tl iskonto 20 tl
    ama bir daha bakım için özel servise gitmem. Çünkü servis anında garaj içinde arabayı çıkarırken usta duvara sürttü arabayı ve sağ arka kapıyı çizdi. pasta ile falan biraz çiziğini aldı ama olan oldu. Çok canım sıkıldı. Serviste olsa orjinali gibi yaptırır çıkardım. Burda da usta yaptırayım dedi ama güvenemedim nasıl bir iş çıkaracağına.

herkese sevgiler, saygılar.

• quote:

günaydın herkese

Stilonun orjinal Debriyaj kitinin fiyatı 450 liradır ama 2ay önce indirime girdi ve 177 liraya düştü.
    Servisdeki arkadaşlarla aram iyidir bana biraz daha iskonto yaparak 150 liraya verdiler.
    Kutunun üzerindeki parça kodu buydu ve bu stilonun kendi debriyaj kiti parça kodudur. 71736492

STILO FOREVER :)

quote:

Orijinalden alıntı: stilo17

merhabalar eski dostlarım hepinize iyi akşamlar ve de hayırlı ramazanlar dilerim unutulmamışımdır umarım

Unuturmuyuz seni Murat abi teşekkürler iyi dileklerin için görüşmek üzere

İzinden hoşgeldin ilk_araba_stilo
    artık dinlen biraz :)

quote:

Orijinalden alıntı: sevren

debriyaj seti nerde 150 tl. abi serviste mi?
    quote:

Evet canım serviste

Tekrar gelirsen ara beni beklerim her zaman trakyali_tr,
    Bordo stilo pinkgame'in Stilosu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINHOOD -- 27 Ağustos 2009; 14:50:53 >

• Takoz o resimdekiydi... Çorum servisinden bulup getirdiler. 1 hafta bekledim gelmesini....Faturası 180 tl gözüküyor.... Basit bir şey aslında. Ortasında lastik var sonuçta.... 100 liraya yan sanayisi bence iyi fiyat...
    quote:

quote:

• Dün bymix arkadaşımdan 1 adet Acer laptop aldım,
    Kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum gerçekten çok ilgili bir esnaf ...
    daha söyleyecek çok şey var kendisine, bu arada stilo dostluk indirimide yaptı bunu yazmadan geçemeyeceğim
    Herşey gönlünce olsun bymix dostum, paramın bereketini gör.
  • 
Sayfa: önceki 777778779780781
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.