Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (772. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 770771772773774
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üzgünüm ama ampulün patlamış olabilir :(

quote:

Orijinalden alıntı: stilist07

herkese ii geceler...dün bir stabilize yola girdim sol zenon kısada yanmaz oldu...acaba fişi gevşemiş olabilirmi???nerelere bakmam lazım ???
  • kaplamalar geldi hocam. gerçekten çok güzel görünüyor. bir an önce yapmaya başlayağım. teşekkür ederim.
  • DİKKATTTT SELAM ARKADAŞLAR STİLONUN YEDEK PARÇA SIKINTISI YAŞAYAN VAR İSE ADANA ÖZTOL OTOMOTİV YEDEK PARÇACI SIFIR PARÇALARI ÇOK UYGUN FİYATA ALABİLİRSİNİZ BENDE SÜSPANSİYON ARKA BURÇLARI ORADAN ALDIM VE AYRICA SERVİSTE 500 LİRA DEDİKLERİ BASKI BALATA SETİ BURADA 150 LİRAYA ALDIM ÇOK UYGUN VE DÜRÜST BİR FİRMA BENİM SELAMIMI SÖYLEYİN KOZANDAN POLİS AHMET DEĞİN SİZE İNDİRMLİ OLARAK GÖNDERİR BU KONUYU SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEMEMİN SEBEBİ SERVİSLERİN ÇOK KALLEŞ OLMASI DÜŞMEYİN ARKADAŞLAR İRTİBAT TELEFONLARI(0532 217 00 23) (0322 226 5384) STİLİN HERTÜRLÜ PARÇASINI BURADA BULABİLİRSİNİZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHMET1970

DİKKATTTT SELAM ARKADAŞLAR STİLONUN YEDEK PARÇA SIKINTISI YAŞAYAN VAR İSE ADANA ÖZTOL OTOMOTİV YEDEK PARÇACI SIFIR PARÇALARI ÇOK UYGUN FİYATA ALABİLİRSİNİZ BENDE SÜSPANSİYON ARKA BURÇLARI ORADAN ALDIM VE AYRICA SERVİSTE 500 LİRA DEDİKLERİ BASKI BALATA SETİ BURADA 150 LİRAYA ALDIM ÇOK UYGUN VE DÜRÜST BİR FİRMA BENİM SELAMIMI SÖYLEYİN KOZANDAN POLİS AHMET DEĞİN SİZE İNDİRMLİ OLARAK GÖNDERİR BU KONUYU SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEMEMİN SEBEBİ SERVİSLERİN ÇOK KALLEŞ OLMASI DÜŞMEYİN ARKADAŞLAR İRTİBAT TELEFONLARI(0532 217 00 23) (0322 226 5384) STİLİN HERTÜRLÜ PARÇASINI BURADA BULABİLİRSİNİZ.

son zamanlarda aldığım en güzel haber. motor alt takozu ile debriyaj seti sorayım bi ara bakalım ne kadar diyecekler.

• merhaba arkdaşlar bende yeni stilo kullanıcısıyım bi stilosu olan arkdaştan duydum bu ortamı baya bi bilgilendim sayfadan herkese teşekürler. ben yeni kullanıcı olduğum için bundan sonra hep burdayım benim ilk günden bi sorunum var arabamda 3500 devirden sonra kesiklilk yapıyor ve engine fault hatası veriyor daha sonra düzeliyor nedendir acaba bi bilgisi olan varmı şimdiden teşeküler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasha_cihan

merhaba arkdaşlar bende yeni stilo kullanıcısıyım bi stilosu olan arkdaştan duydum bu ortamı baya bi bilgilendim sayfadan herkese teşekürler. ben yeni kullanıcı olduğum için bundan sonra hep burdayım benim ilk günden bi sorunum var arabamda 3500 devirden sonra kesiklilk yapıyor ve engine fault hatası veriyor daha sonra düzeliyor nedendir acaba bi bilgisi olan varmı şimdiden teşeküler...

Hoşgeldin aramıza pasha_cihan
    Ateşleme bobinlerinde sorun olabilir

• Hoşgeldin aramıza pasha_cihan
    Ateşleme bobinlerinde sorun olabilir

hoşbuldum az önce izmirde serviste arkdaşım var aradım oda aynısını dedi inş büyük bi masraf çıkmaz cepte bi kuruş para kalmadı benim arabada 2004 dynamic buz gri güvenlik paket, konfor paket, stil paket 68000 km yeni aldım yardımlarınız için teşeküler
  • Hoşgeldin pasha_cihan,
    sorunu arkadaşlar cevaplamışlar zaten.
    tanesi 75 lira, 4 adet bulunur artık kaçının iflas ettiği şansına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHMET1970

DİKKATTTT SELAM ARKADAŞLAR STİLONUN YEDEK PARÇA SIKINTISI YAŞAYAN VAR İSE ADANA ÖZTOL OTOMOTİV YEDEK PARÇACI SIFIR PARÇALARI ÇOK UYGUN FİYATA ALABİLİRSİNİZ BENDE SÜSPANSİYON ARKA BURÇLARI ORADAN ALDIM VE AYRICA SERVİSTE 500 LİRA DEDİKLERİ BASKI BALATA SETİ BURADA 150 LİRAYA ALDIM ÇOK UYGUN VE DÜRÜST BİR FİRMA BENİM SELAMIMI SÖYLEYİN KOZANDAN POLİS AHMET DEĞİN SİZE İNDİRMLİ OLARAK GÖNDERİR BU KONUYU SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEMEMİN SEBEBİ SERVİSLERİN ÇOK KALLEŞ OLMASI DÜŞMEYİN ARKADAŞLAR İRTİBAT TELEFONLARI(0532 217 00 23) (0322 226 5384) STİLİN HERTÜRLÜ PARÇASINI BURADA BULABİLİRSİNİZ.

arkadaşım sağol. Bende aradım bi parça için burdakinden yüzde otuz daha uygun fiyat verdi. Arkadaşlar şu an ihtiyacınız yoksa bile kaydedin telefonu bulunsun derim. Üstelik hemen bulamadığımız çoğu parçada elinde mevcut sanırım.

• Halil kardeş saol ben şehirdışındaydım kaplamalar gelmiş.En kısa zamanda yaparım inşallah
  • Herkese iyi akşamlar

pasha_cihan aramıza hosgeldin.
    Bu arada herkese HAYIRLI RAMAZANLAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PRG130T -- 20 Ağustos 2009; 20:36:43 >
  • çok teşekkürlerrr :)))))))
  • pasha_cihan aramıza hoşgeldin emin ol samimi bir ortam bulacaksın.
  • zaten bunu baya bi fark ettim 380 sayfa bi konu üzerine konuşulduğuna göre bide çoğu okuduğum konuda hep aynı isimler samimi konuşmalar hoşuma gitti hepinize teşeküler
  • hoş geldin dostum aramıza. bende eve hoşgeldim. mubarek nerdeyse sahuru iş yerinde yapacaktım. neyse iyi geceler hepinize.
  • BOĞAZ KELEBEĞİ temizliğini sökerek yaptırmak istiyorum. Daha sağlam ama rölanti dalgalaması arada rahatsız ediyor. LPG de stoplama var...
    Nelere dikkat etmeliyim. Dışarıdan karbüratör temizleyici ile temizlendi.
    BU gün ustaya sordum. Boraya yaptım düzeldi dedi. Kelebekte ki rölanti motoruna dıştan baktı .açacak vida bulamadı. Baskı şeklinde dedi. Tinere yatıracakmışş. Tiner Plastik parçalara zarar vermez mi?
    Önce boğaz kelebeği düzelmez ise bobin değişimi yapacağız......505 262 36 38 siz çaldırın ben sizi ararım. Yokmu aranızda damdan düşen...
  • Adanadaki öztol otomotivi aradım

Bobin için orjinal 100tl
    Çin malı 60 tl şikayet gelmedi dedi.

Vede 4 ününde değişmesi lazım dedi... diğerleri bozarmış...
  • Orjinalini 75 tl ya bulursam alırım.

Varmı bildiğin adres....
    quote:

Orijinalden alıntı: ROBINHOOD

Hoşgeldin pasha_cihan,
    sorunu arkadaşlar cevaplamışlar zaten.
    tanesi 75 lira, 4 adet bulunur artık kaçının iflas ettiği şansına.

• 4 ününde değişmesi hikaye bende oldu ikisi değişti bu arada bobin arızalandı ise mutlaka motor yokuşlarda falan çekişten çok belirgin bi şekilde düşüş yapar. Titreme olayıda çok fazla olur rölantide iken stop etmeye kadar gider. Çekişte bi düşüş yoksa bobinlerden olması imkansız. Belki bobinlerdendir diye bişey söyleyemez servis ya bunu ben bile biliyorum.
    Eğer bi tanesi arızalandı ise sadece birini değiştir hiç boşa masraf yapma o kadar. Bozuk bi şekilde kullanmaya devam edersen uzun bi süre diğerlerinide bozar. ama bozuk olan sadece birini değiştirmen diğerlerini bozmayacaktır.
    Bobin arızası anlaşılamayack bi arıza değil arkadaşlar. Bobinlerin bi tanesini yerinden çıkarttığında çalışmasında bozukluk oluyorsa o bobin sağlam demektir. Yok bobini çıkardığında çalışması değişmiyosa bilki o bozulmuştur. Tek tek bu şekilde hepsini deneyip arızanın bobinden olup olmadığını bobindense hangi bobinin arızalı olduğunu anlayabilirsiniz.
    Bu arada bobinleri ben Çorum'da 90 liraya almıştım tanesini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil2202 -- 21 Ağustos 2009; 14:39:56 >

• Boğaz kelebeğini TİNER e yatırmak ne kadar uygun olur arakadaşlar....
    quote:

Orijinalden alıntı: stilock

Akçaçakır ,buyur sana boğaz kelebeği

• 
Sayfa: önceki 770771772773774
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.