Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (764. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 762763764765766
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş bende yok ki öyle birşey robinhood da var.
  • huımm yanlış gördüm ben o zaman halil ya neyse fiyatları ne kadar ki biliyomusun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil2202

arkadaşlar karbon folyodam sipariş etmek isteyenler kimler var ve ne kadar istiyorlar bakalım bi kaç metre lazım olacaksa getirtebilecek mi?

2 mt ben istiyorum.
  • KARBON FOLYO İSTEYENLER.
    1-PRG130T....1.5METRE
    2-SEVREN......2 METRE
    3-....

Metreyi arttırabilirsek biraz daha indirim yaptırabiliriz diye düşünüyorum.
    sailorman88 ARKADAŞIM ONU EN İYİ ROBINHOOD VE STILOCK CEVAPLAYACAKTIR BENİM PEK Bİ BİLGİM YOK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil2202 -- 12 Ağustos 2009; 23:24:43 >
  • anladım saol halil.arkadaşalr birde benim arabanın ön tarafından hafif stabilize yolda çok ses geliyo takur tukur felan neden yapıyordur sizce??
  • Halil hocam metresi ne kadardı ?
  • 25 civarı dediydi. ama metre yükseldikçe 20 yapabiliriz diye düşünüyorum.
    sailorman88kardeşim bi çok yerden olabilr. Bende de arabayı ilk aldığımda vardır z-rotlardanmış. Önde ikisinide değiştirdik i,şçilikle beraber 60 lira tutmuştu.
  • salıncaklarla motor takozuna bi baktır derim sailor...bakacak kişi tanıdık birileri olsun bence yoksa değişmeyecek parcayada değiştir diyorlar...Zaman kötü olmuş...gerçi forumda ki stil ustalarımız daha iyi bilir ama benim ilk aklıma gelen salıncaklar...
  • dogru birde z rotlar da olabilir..ben salıncak z rot arka amasör ne varsa değiştirdim...sadece takoz kaldı onuda getirtemedik zamanında onun iççin kaldı...bakalım kısmet artık..aynı sıkıntı bende de vardı...ben z rotları işçilik hariç 73 e aldım tanesini...en ucuz parcalardan biri...bu arada ben sky işine el atamadım halil hocam...kıracagım diye tırsıyorum:)
  • huımm anladım z rotlar ünal abiyle konuşmuştumda 20 tl flan demişi 73 azla geldi bana :S neyse ön takım istiyo anlaşıldı :))) arkadanda aynı ses gelio bende acaba ses mi orayada vuruyo?
  • 20 tl ise cok iyi walla...bana 73 e kitlemişler demekki:( üzüldüm bak...parayı taşın altından mı topluyoruz biz...ahhh ahhhh...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sailorman88

anladım saol halil.arkadaşalr birde benim arabanın ön tarafından hafif stabilize yolda çok ses geliyo takur tukur felan neden yapıyordur sizce??

stabilize derken mesela yamalı yollara girdiğinde veya herhangi bir çukura girdiğinde takur tukur ediyorsa direksiyon tıkırtı burcundan da olabilir. tıkırtı burcu kutu ile beraber satılıyor. direksiyon kutusu 1100 tl civarı. ama sanayide 20-30 tl ye aynı malzemeden bir boruyu kesiyolar kutunun içine çakıyorlar. eğer soğuk asfalt ama duzgün yolda geliyorsa ve sürekli varsa rottan olabilir.ama şöylede olabilir. arabayı lifte aldır. gevşemiş yerler olabilir. 5 dak. sıkıyolar para bile almıyolar. bende olmuştu. çukurlara girip çıkarken tak tuk ediyodu ön taraf. götürdüm ustaya bir kaç yeri sıktı birşey kalmadı. motor alt takozu gitmişse ani kalkışlarda tak diye yüksek ses gelir başka bişey olmaz. üst takoz çatlarsa hissetmezsin bile sadece ustalar derse çatlak diye anca çatlak olduğunu bilirsin.

• yok stabilize yola girince yapıyor düz asfaltta ani kalkışta felan bi sorun yok.walla bna aslıncaktan gibi geliyor ama gende bilemiyorum çünkü geçenlerde yağ değiştirdim bi usta z rot dedi diğeri salıncak burclarından dedi bilmiyorum napcam :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilist07

20 tl ise cok iyi walla...bana 73 e kitlemişler demekki:( üzüldüm bak...parayı taşın altından mı topluyoruz biz...ahhh ahhhh...

z-rotlar 2 hafta önce değişti bende tam hatırlamıyorum ama 20-25 tl falan teki.
  • bende öle duymuştum çünkü.sevren sen izmitteydin demi ??
  • quote:

yok stabilize yola girince yapıyor düz asfaltta ani kalkışta felan bi sorun yok.walla bna aslıncaktan gibi geliyor ama gende bilemiyorum çünkü geçenlerde yağ değiştirdim bi usta z rot dedi diğeri salıncak burclarından dedi bilmiyorum napcam :(

salıncak burcu da olabilir. 1.5 sene önce o da başıma geldi. bu tip sesleri çıkaracak o kadar yer var ki ön takımda. arabayı ilk aldığımda bende de çok ses vardı. Bandırma da süper bir ustam vardı. arabaya biniyodu şundan ses geliyor deyip değiştiriyordu. işlem tamam. şu anda onun la aramızda 1250 km yakın yol var.sürekli kulaklarını çınlatırım. ama o gıcık sesleri çekmeye deymeyecek fiyat çıkar. fazla bişey çıkmaz gibi geliyor.
  • quote:

bende öle duymuştum çünkü.sevren sen izmitteydin demi ??

izmitten değilim. memleket sakarya fakat şu an diyarbakırda görev yapıyorum.
  • heımm tamam hatırladım sevrena hatta izmitte toplanalım dediğimizde gelirim sakaryadanım plakam felan 54 demiştin :)))
  • heımm tamam hatırladım sevrena hatta izmitte toplanalım dediğimizde gelirim sakaryadanım plakam felan 54 demiştin :)))
  • 
Sayfa: önceki 762763764765766
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.