Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (353. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar stilime lpg dönüşümü taktırmak istiyorum fiyat ve marka konusunda yardımlarınızı bekliyorum. BRC,TARTARINI,LAVOTA,ATIKER veya sizin önereceğiniz bir marka?
  • BRC yeni bir montaj tekniği kullanıyormuş. Emme manifoldunu delmeden enjektöre ek bir parça takarak gaz girişini de oradan veriyor... Bence güzel birşey gibi duruyor...
  • evet Adanadaki yetkili bayi son 1 aydır yeni sistemi kullandıklarını söyledi fakat 12 ay taksitle 1750 istiyorlar

quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

BRC yeni bir montaj tekniği kullanıyormuş. Emme manifoldunu delmeden enjektöre ek bir parça takarak gaz girişini de oradan veriyor... Bence güzel birşey gibi duruyor...
  • Stilock,brc bunu uyguluyorsa onu taktır.Benimki tartarini hiçbir sorun yaşamadım ama brc bunu yapıyorsa o da olabilir.Lpg nin motora zarar verdiğine inanmıyorum.Sonuçta temiz bir yakıt.Çevreyide kirletmiyoruzbu konuda basılı yayınlarda da lpg tavsiye ediliyor.
    Benim tavsiyem tartarini veya brc.Diğer markaları hiç düşünme
  • Bir de benim yaptığım hataya düşme lpg tankını stepne yerine koydur
  • birsürü stilocu varmış nezaman istanbul turu istanbullular sıralı stiloyu görsünler şöyyle şekil şekil :P robinhod abi sonunda almışsın gördüm resimleri arabalardan carisma fışkırıyor. gezi yapılırsa ben biraz acemi kalıcam aranızda ama :D ...
  • arkadaşlar uzun bir aradan sonra herkese selam...
    ihtiyacı olana 215*45*17 dunlop lastik.....takımı sadece 500 ytl......sadece 120 km kullanılmış.....bursa içinden varsa..
    hemen arasın 05062889735
  • pardon 215*40*17 ebatlar......
  • atiker taktırdım 1200 ytl ye 10 taksit...şehirler arası 170krş klima ve min 120 km hızla
    son derece memnunum
  • stilock tartarini tek tercihtir..bilgine..
  • evet karne iyi evet babam lpg taktırmyı düşünüyo baba atiker tüp taktır.hem türk malı bide fiatına baktım çok ucuz ama tartarını da taktırabilirsin tercihim bu baba
  • ama matematik 4 neyise geçtim ya 4.sınıfta düzeltirim 2 matematik yazılısından 5 almıştım hayat bilgisi yazılısından da 5 almıştım fakat matematik 4 geldi
  • haklısın valo abi robinhood abi 118 de fazla yazmamış robinhood abi araban hayırlı olsun arabanın özelliklerini yazarsan sevinirim
  • selam herkese milli takım bugünde yüzümüzü güldürecek bende stilin üstünü acıp bayragımızı sallayacagım
    birde benim kırmızı canavarın yanına daha canavar bir kırmızı makine geldi resimler asagıda :)

2007 model 3 aylık 2500 km de hyosung gt650 r

STILO FOREVER :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadirhan -- 25 Haziran 2008; 17:51:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bahadirhan

selam herkese milli takım bugünde yüzümüzü güldürecek bende stilin üstünü acıp bayragımızı sallayacagım
    birde benim kırmızı canavarın yanına daha canavar bir kırmızı makine geldi resimler asagıda :)

2007 model 3 aylık 2500 km de hyosung gt650 r

vay sende motor varmı?
    bende cbr 1000rr var 2005 repsol..

• herkese tekrardan iyi dilekleri için teşekkür ediyorum.

musa hoşgeldin, nasıldı zindan günleri derslerde iyi maşallah...

Arkadaşlar gidip geldiğimden bu yana ( pazar 23:59 dan bu yana ) sadece 6 saatlik bir uyku ile
    3 gündür ayaktayım o yüzden girip mesajlarınızada cevap veremedim,
    bugünde sabahdan stilimi tüpçüye bıraktım yarın gidip teslim alacağım.
    ROMANO marka taktırıyorum 1550 ytl peşin...( 1800 demişti ama belki birşeyler daha yaptırabilirim.)
    100.000 km enjektörlerin kirlenmeme garantisi var.
    arabanın orjinalliğine hiç zarar verilmeden çok titiz bir işçilikle takılıyor.
    Manifoldun delinme olayını büyütmeyin çünkü hiç bir sorun teşkil etmiyor
    ve en performanslısı bu arkadaşlar ileride sistemi söktüürseniz bile manifoldun delindiği
    yer zaten 7 mm lik bir delik oraya bir civata ile körleştirmeniz yeterlidir.
    brc türk üretimi artık...!
    takılabilecek markalar benim tavsiyem romano,tartarini,zavoli,lovato bunların hepsi italyandır.
    birde romanoda ayar yaptırmak gerekmiyor kendisi ayarlıyor tavsiyem bundan yanadır.
    dün arabanın tüm göğüslük ve orta konsolunu falan söktüm temizledim ama daha takmadım yarın da tüpü almaya gittiğimde güzelce
    havayla içindeki tozları temizleyeceğim sonrasında yer tavan döşemesi ve koltukların halı yıkama makinası ile temizlenmesi kalıyor.
    son işlem olarak da fotolarını çekip koyacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINHOOD -- 25 Haziran 2008; 22:35:35 >

• İYİ AKŞAMLAR ARKDAŞLAR ...BUGÜN İLGİNÇ BİR OLAYLA KARŞILAŞTIM.ARABAM GÜNEŞTE KALMIŞTI MAALUM HAVALAR SICAK ..NEYSE SAAT 15,30 GİBİ ARABAYA BİNDİĞİMDE DİGİTAL KM RAKAMLARI SİLİK ÇIKIYORDU.HEMEN USTAMA GİTTİM .YERİNDE YOKTU. LPG TAKTIĞIM YERE GİTTİM ORDAN.ORDAKİ USTA ABİ SANIRIM GÜNEŞTEN DOLAYI ÇOK SICAK OLMUŞ ONDAN DEDİ .GERÇEKTEN DE YAKLAŞIK BİR SAAT SONRA NORMALE DÖNDÜ.RAHAT BİR NEFES ALDIM.
    UMARIM SİZ BÖYLE BİR SORUNLA KARŞILAŞMAMIŞSINIZDIR?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cgn

İYİ AKŞAMLAR ARKDAŞLAR ...BUGÜN İLGİNÇ BİR OLAYLA KARŞILAŞTIM.ARABAM GÜNEŞTE KALMIŞTI MAALUM HAVALAR SICAK ..NEYSE SAAT 15,30 GİBİ ARABAYA BİNDİĞİMDE DİGİTAL KM RAKAMLARI SİLİK ÇIKIYORDU.HEMEN USTAMA GİTTİM .YERİNDE YOKTU. LPG TAKTIĞIM YERE GİTTİM ORDAN.ORDAKİ USTA ABİ SANIRIM GÜNEŞTEN DOLAYI ÇOK SICAK OLMUŞ ONDAN DEDİ .GERÇEKTEN DE YAKLAŞIK BİR SAAT SONRA NORMALE DÖNDÜ.RAHAT BİR NEFES ALDIM.
    UMARIM SİZ BÖYLE BİR SORUNLA KARŞILAŞMAMIŞSINIZDIR?

sicakta boyle birsey olmasi soz konusu degil..beyinde bir ariza seni bekliyor olabilir..cok ciddi olabilir..bence servise bir goster..allah korusun olay buyumesin..
  • BEN TARTARİNİ TAKTIRDIM 1600 YTL YE MEMNUNUM ..İNŞALLAH ÖYLEDE DEVAM EDER..

quote:

Orjinalden alıntı: stilock

Arkadaşlar stilime lpg dönüşümü taktırmak istiyorum fiyat ve marka konusunda yardımlarınızı bekliyorum. BRC,TARTARINI,LAVOTA,ATIKER veya sizin önereceğiniz bir marka?
  • AMA SICAKLIK 45 .TAVSİYELERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
  • 
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.