Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (354. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cgn

AMA SICAKLIK 45 .TAVSİYELERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

karar senin..
  • SAĞOL VALO. SERVİSE GİDECEĞİM.

quote:

Orjinalden alıntı: valo

quote:

karar senin..
  • O sıcakta silik çıkma muhabbeti daha önce peugeot 307 sahibi bir arkadaşın başına gelmişti onlarda sıcaklardan olduğunu söylemişlerdi.

hepsi burada da bizim çamurluk sinyallerinin satışı başlamış arkadaşlar bilginize servisde 21 ytl burada 11 ytl...

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=255952&productid=otm370007
  • İnanmıyorum ya o kadar sinir oldum ki fiat servisindeki adam stilo hakkında bi özelliğin olup olmadığını nasıl bilmez en azından olmayan bişeye var dememesi gerekir diye düşünüyorum asr var yazmış aradım var mı diye var diyor güvenlik paketi var yani diyorum araba dynamic full her şey var diyor uyardım dedim city düğmesinin altında asr düğmesi var mı diye var dedi.. Allahtan kayınpeder yakındı gitti arabaya bakmaya yokmuş arabada asr falan sinir oldum ya ya ben gitseydim araç için ta burdan oralarada olmadığını öle görsem çok kızdım ya... balıkesir de fiat servisinde dynamic sky lı 2003 model dynamic 55binde boya değişen yokmuş 20bin istiyor ama fiyat konusunda esneme yapılabilir dahada ilgilenenlere duyurulur...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bahadirhan

selam herkese milli takım bugünde yüzümüzü güldürecek bende stilin üstünü acıp bayragımızı sallayacagım
    birde benim kırmızı canavarın yanına daha canavar bir kırmızı makine geldi resimler asagıda :)

2007 model 3 aylık 2500 km de hyosung gt650 r

vay sende motor varmı?
    bende cbr 1000rr var 2005 repsol..

seninkinin yanında pek motor denmez ama var :)) sorma daha ilk günden nazar degdi düsürdüm elcik ve ayna kırıldı cok moralim bozuldu neyse bende herhangi bişse yok saglık olsun diyelim artık kullanması bayabi zormus cok agır 195 kg biraaz egitim alacam artık

• olsun bahadirim baslangic icin iyidir..ben 13 senedir kullaniyorum..aman dikkat et kardesim motor kullanana hic saygi yok turkiyede..
    sakin gaza gelme sakin..
    allah buyuk kaza vermesin..

• herkese günaydın...

kantırcı hoşgeldin...

göstergedeki km sayacının rakamlarının silinmesi tamamen dış sıcaklıkla ilgili..
    defalarca denenmiş ve sıcaklığın yaklaşık 40/45 derece olduğu zamanlarda rakamlardan bazılarının silikleştiği görülmüştür...klimayı çalıştırıp hareket ettiğinizde yaklaşık 10/15 dakika içinde düzelir...
    aracın göstergelerini direkt güneş ışıgından koruyun...geniş ön cam güneşliklerinden alıp
    ön konsolu kapatacak şekilde kullanırsanız bu sorunla pek karşılaşmazsınız...

dün aracımı servisten aldım...2 gün ayrı kalmak bile zor geldi...
    tutukluk yapan güneş perdesi için bırakmıştım...dün yepyeni bir güneş perdesi takılmış olarak geri aldım..
    perde ve mekanizması tamamen değişmiş...tabii ki garanti kapsamından....
    ah birde dün akşam galip gelecektik ki... şöyle sky'dan dışarı çıkıp bayrak sallayacaktık....

• 215 *40*17p lastik sadece 500 ytl ilgilenen yokmu arkadaşlar lastikler 100 km kullnılmış...
  • SELAM ARKADASLAR..
  • HAYDİ MILLET NERELERDESINIZ YA???
  • VALO SERVİSE GİTTİM.SERVİS YETKİLİSİ YAPACAĞIMIZ BİR ŞEY YOK ANCAK SÖKERİZ GÖNDERİRİZ İSTANBULA BAKARLAR AMA BİR ŞEY ÇIKACAĞINI SANMAM.ODA SICAĞA BAĞLI OLABİLİR DEDİ.İNŞALLLAH DEVAM ETMEZ.BENDE GÖLGEDE BIRAKACAĞIM.BAKACAĞIM DURUMA ..ALAKAN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

quote:

quote:

karar senin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gendarme

herkese günaydın...

kantırcı hoşgeldin...

göstergedeki km sayacının rakamlarının silinmesi tamamen dış sıcaklıkla ilgili..
    defalarca denenmiş ve sıcaklığın yaklaşık 40/45 derece olduğu zamanlarda rakamlardan bazılarının silikleştiği görülmüştür...klimayı çalıştırıp hareket ettiğinizde yaklaşık 10/15 dakika içinde düzelir...
    aracın göstergelerini direkt güneş ışıgından koruyun...geniş ön cam güneşliklerinden alıp

tutukluk yapan güneş perdesi için bırakmıştım...dün yepyeni bir güneş perdesi takılmış olarak geri aldım..
    ah birde dün akşam galip gelecektik ki... şöyle sky'dan dışarı çıkıp bayrak sallayacaktık....

• arkadaşlar stilonun bakımı 20bin km de bir yapılıyo onu biliyoruzda km dolmasını beklemeden kaç yılda bir yapılıyor acaba?? bizim clio 10bin km yada 1yılda bir hangisi önce gelirse stiloda bu durum nasıl??
  • stilo yu bilmiyorum ama grande punto benzinlilerde 20.000 km yada 1 yıl. genelde çoğu araçta 1 yıldır bakım aralıkları. çünkü motor yağlarının verimli kullanım süresi bu kadar. büyük ihtimalle sitilodada aynıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: halil2202

arkadaşlar stilonun bakımı 20bin km de bir yapılıyo onu biliyoruzda km dolmasını beklemeden kaç yılda bir yapılıyor acaba?? bizim clio 10bin km yada 1yılda bir hangisi önce gelirse stiloda bu durum nasıl??

mevsimine göre yıllık standart bakım yapılıyor..
    yağını,suyunu,filtrelerini,lastik havalarını,yürüyen aksamı ,frenleri vs vs..kontrol ediyorlar...
    hani sanayii'ye götürüp - usta yarın uzun yola çıkacağım ,bir bak bakalım ne var ne yok dediğinizde yapılan bakım...
  • demek istediğim aracın garantiden çıkmaması için...
  • offf bu saattede calısılmıyor...forumda benden baska delı olmaz tabi
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: halil2202

arkadaşlar stilonun bakımı 20bin km de bir yapılıyo onu biliyoruzda km dolmasını beklemeden kaç yılda bir yapılıyor acaba?? bizim clio 10bin km yada 1yılda bir hangisi önce gelirse stiloda bu durum nasıl??

mevsimine göre yıllık standart bakım yapılıyor..
    yağını,suyunu,filtrelerini,lastik havalarını,yürüyen aksamı ,frenleri vs vs..kontrol ediyorlar...
    hani sanayii'ye götürüp - usta yarın uzun yola çıkacağım ,bir bak bakalım ne var ne yok dediğinizde yapılan bakım...

zuhaaaa gendarma kardesime katılıyorum yakında bende bakıma gidecem malum tatil zamnı geldi

• Gendarme verdiğin bilgiler için teşekkür ederim...
    quote:

herkese günaydın...

kantırcı hoşgeldin...

• bende bi keresinde adanada teypteki yazılarda silinme olmustu sıcaklık 43 derece idi bide arabanın üstü acıktı kapatınca üsünü düzeldi hemen ates gibiydi teybin ora

bide resim koyim bitane benim kırmızı canavarlar :))

• 
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.