Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (351. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • he ya genderma bana da garip geldi bisürü ozellik var hic birini elirtmemişler

sacma olmus biraz test
  • zaten fiatin arabalari testlerde karsilastirmalarda kafadan isminden kaybediyor onyargi muazzam milllette

• yahu bırakın saçma sapan bir test...daha önce de @nrglife vermişti aynı linki...
    ben aracımdan memnunum arkadaş...diğerlerini aynı yaşta kaç paraya alabiliyorsunuz ?

bu arada fakir babası sonunda dynamic'e kavuştu.
    şu anda keyifli bir cruise control kullanımı eşliğinde Bandırma'ya doğru yol alıyor...
  • ever robinhood u gönderdik arkadaşlar yanlız bi stilosunu kullandırtmadan gitti... ben arabamla servisteyken çıkmış bile yola. stilosunu bi kaç tur isteyeceğimi anladı kıskandı belkide ondan ben servisteyken stiloyuda aldı kaçtı
  • katılıyorum sizlere arkadalar

STILO FOREWER
    sitlo gibi arac yok kardesim
  • Evet biraz önce bende uğurladım robinhoodu Ankaradan.
    Araba gerçekten temiz.Güle güle kullansın
  • VALLA SATTIRIP ACTIVI ALDIRACAKSINIZ DYNAMICI YETERRRRR!!!SUSUSUNNN
  • Merhabalar,

Ben de yakın zamanda bir stilo almayı düşünüyorum. İstediğim model 3K Dynamic ve skywindow'lu. Ama nedense fiyatlar çok yüksek geldi. 21.000 altında hiç araba yok. Sizce bu fiyatlar normal mi?

Bir de sormak istediğim kronik bir sorunla karşılaşırmıyım? Dikkat etmem gereken bir nokta var mı?

Son sorumda LPG olacak. Stilo için en sorunsuz en çok kullanılan marka hangisidir.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Bir de çevrenizde bildiğiniz temiz uygun fiyatlı araçlar varsa değerlendirebilirim :)

İyi akşamlar.

• İyi geceler Türkiye ...
  • eveeeeeeeeett geldim arkadaşlar sağ salim...

***Halil kardeşime beni karşılamaya geldiği için teşekkür ediyorum çok sevecen bir arkadaş ama
    ben heyecandan Halilimi servisde unutmuşum neyse dönerken aldık bu kez de noter işlerini hallettikten sonra tabi benim kafa meşgul sözde Halil ile buluşacaktık ben bir baktım Çorum'dan çıkmışım bile (söz kardeşim Bandırma'ya geldiğinde araba senindir.)

Dalgın olduğumu söylerlerdi ama bu kadarına ben bile pes dedim

Veee sonunda benim actuel harbiden dynamic oldu

Yılın bombası;
    1. geleneksel STILO FOREVER buluşmasından kareler...

STILO FOREVER :)

STILO FOREVER :)

• Ahmet abim de, çoook mütevazi ve hoş sohbet bir insan,
    Böyle dostlukların oluşması çok güzel buluşmaların devamını diliyorum...

Ağustosta da buluşma noktası MANİSA
  • GÜnaydın arkadaşlar,
    Tekrar hayırlı olsun ROBİNHOOD. 1. Geleneksel Stilo Forever buluşması da pek keyifli geçmiş fotolardan anlaşılğı kadarı ile . Allah muhabbetimizi artırsın diyelim ve herkese kazasız belasız sürüşler dileyelim...
  • vay cok güzel olmus arkadaslar

hayırlı olsun kardes
  • quote:

Orjinalden alıntı: ROBINHOOD

Ahmet abim de, çoook mütevazi ve hoş sohbet bir insan,
    Böyle dostlukların oluşması çok güzel buluşmaların devamını diliyorum...

Ağustosta da buluşma noktası MANİSA

AĞUSTOS AYINDA BİZİM BURDA BULUŞMA bizimkiler ikiz gibi gezecekti ama olmadı belki o zamana kadar bi dynmic alırız
  • quote:

Orjinalden alıntı: replay147

Merhabalar,

Ben de yakın zamanda bir stilo almayı düşünüyorum. İstediğim model 3K Dynamic ve skywindow'lu. Ama nedense fiyatlar çok yüksek geldi. 21.000 altında hiç araba yok. Sizce bu fiyatlar normal mi?

Bir de sormak istediğim kronik bir sorunla karşılaşırmıyım? Dikkat etmem gereken bir nokta var mı?

Son sorumda LPG olacak. Stilo için en sorunsuz en çok kullanılan marka hangisidir.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Bir de çevrenizde bildiğiniz temiz uygun fiyatlı araçlar varsa değerlendirebilirim :)

İyi akşamlar.

SELAMLAR..EN GUZEL ARABAYI DUSUNYORSUN ICIN RAHAT OLSUN..KULAKTAN DOLMA BILGILERE INANMA STILOLARIN HICBIR KRONIK SORUNU YOKTUR..LPG OLARAK TARTARINI YADA BRC EN IYI TERCIH OLACAKTIR..FIAT KONUSUNA GELINCE HAK ETTIGINDEN COK DAHA UCUZA SATILIYOR STILOLAR TEMIZ BIR STILO 25-26 YA RAHAT GIDIYOR..
    ALACAKSAN CRUISE CONROL ASR SKYWONDOW DIGITAL KLIMA VE VARSA SES SISTEMLISINI AL ASLA PISMAN OLMAZSSIN..
    VE TUM SORULARININ CEVABINI BURADAKI DOSTLARDAN OGRENEBILIRSIN

UMARIM ARADIGIN ARACI BULURSUN
    SEVGILER

• I.Stilo buluşması hayırlı ve uğurlu olsun,devamı gelir umarım.Robinhood dinamiğin ayrıntılı fotolarını bekliyoruz.
  • Bu arada dinamik demek ki çok güzel,arkadaşı serviste ektiğine göre aklın başından gitmişti herhalde
  • sormayın y abende fiat bayinin satış müdüründe skylı dynamic varmış onunla konuşmaya gittim adam bana dediki hocam temiz bulsam bi tane daha alacam vallahi diyor eşi kullanıyormuş stiloyu o kadar memnun.. neyse benim konuşmam bitti adamla bide baktım bizim robinhood yok :) çorum un da ters yerinde servis kaldm orda neyse sağolsın sonra geldi almaya:) ama bu seferde dediği gibi giderken sözde foto falan çekilecektik yie adam uçtu gitti stilo nun verdiği heyecanla.:) bu arada bende benim arabayı cumaya kadar satabilirsem p.tesi gidecem büyük ihtimalle stilomu almaya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: valo

quote:

Orjinalden alıntı: replay147

Merhabalar,

İyi akşamlar.

SELAMLAR..EN GUZEL ARABAYI DUSUNYORSUN ICIN RAHAT OLSUN..KULAKTAN DOLMA BILGILERE INANMA STILOLARIN HICBIR KRONIK SORUNU YOKTUR..LPG OLARAK TARTARINI YADA BRC EN IYI TERCIH OLACAKTIR..FIAT KONUSUNA GELINCE HAK ETTIGINDEN COK DAHA UCUZA SATILIYOR STILOLAR TEMIZ BIR STILO 25-26 YA RAHAT GIDIYOR..
    ALACAKSAN CRUISE CONROL ASR SKYWONDOW DIGITAL KLIMA VE VARSA SES SISTEMLISINI AL ASLA PISMAN OLMAZSSIN..
    VE TUM SORULARININ CEVABINI BURADAKI DOSTLARDAN OGRENEBILIRSIN

UMARIM ARADIGIN ARACI BULURSUN
    SEVGILER

Cevabınız için teşekür ederim.

Şu an kendi aracımı satış sürecindeyim. Bu arada da stilo arayışlarım devam ediyor. Aracım satılır satılmaz uygun birini alacağım...

• ROBINHOOD HAYIRLI OLSUN KARDESIM
  • 
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.