stilock, inan bana dizel motorun performansını bir kere hissedersen standart 1.6 (100hp) motorların bir anlamı kalmaz, sesini falan da unutursun. kuzenimde de stilo 1.6 var 3k'lı. onu da kullandım. dizel bambaşka. onunkinin torku 145 benimkinin 255. özellikle rampada çok farkediyor. cinnah caddesinde (çok dik bir caddedir) 3. viteste giderken önüme başka araba çıkıp hızımı düşürsem dahi, vites küçültmeye gerek duymuyorum. tekrar hızlanması çok iyi. dizel düşünen arkadaşlara duyrulur.
quote:
Orjinalden alıntı: serinkan
stilock, inan bana dizel motorun performansını bir kere hissedersen standart 1.6 (100hp) motorların bir anlamı kalmaz, sesini falan da unutursun. kuzenimde de stilo 1.6 var 3k'lı. onu da kullandım. dizel bambaşka. onunkinin torku 145 benimkinin 255. özellikle rampada çok farkediyor. cinnah caddesinde (çok dik bir caddedir) 3. viteste giderken önüme başka araba çıkıp hızımı düşürsem dahi, vites küçültmeye gerek duymuyorum. tekrar hızlanması çok iyi. dizel düşünen arkadaşlara duyrulur.
Aynı motoru doblo'dan biliyorum...dehşet bir makina...
Ama şu vergi yükü yok mu...
Neden şu dizellere de 1.6 motor koymazlar ki? Ama dizel niyeti olanlar KIA rioyu denesinler test sürüşüne katılmıştım ne motor sesi nede dış ortam sesi yalıtım ve performans harıkaydı. ( 1.5 115Hp )
quote:
Orjinalden alıntı: ROBINHOOD
Neden şu dizellere de 1.6 motor koymazlar ki? Ama dizel niyeti olanlar KIA rioyu denesinler test sürüşüne katılmıştım ne motor sesi nede dış ortam sesi yalıtım ve performans harıkaydı. ( 1.5 115Hp )
Fiat 1.6 diesel'i yeni geliştirdi... o da sadece yeni bravo'da var şimdilik... 105 bg ve 120 bg 2 motor seçeneği ile... yakında 105 bg'lik Linea çıkacak...
Amanın saat bir olmuş... ben kaçıyorum... bu ay yine kotayı aşmışız zaten... üstelik daha 1 hafta var..
YAKIŞMADI SANA SINIRLI KULLANIM:)
quote:
Orjinalden alıntı: stilock
armağan,
city fonksiyonu araç 60km hıza ulaşınca kendiliğinden pasif oluyor ayrıca çıkarmaya gerek yok
quote:
Orjinalden alıntı: armağan
hayırlı olsun ilk araba stilo aman sana tavsiyem city fonksiyonunu şehir dışında kullanma direksiyon elden kaçar sonra ama şehir için mükemmel bir seçenek tekrar hayırlı olsun
40 olmasin o
serinkan,
Beni yanlış anlamışsın, dediklerine harfiyen katılıyorum performans konusunda ok. benzinli motorun sıkıştırma basıncı 11 dizel motorun 18-19 dolayısı ile tork kazandırıyor fakat 1900 motorun vergi veperyodik bakım masraflarını üzerine bindirdiğimizde tasaruflu olmuyor hele benzinle dizel yakıt arasında %12 lik bir fiyat farkı kalmışken.
quote:
diesel şehir içinde 7 litre tüketiyor. bunu da eklemek lazım.
benzinde 9,5-10 tüketiyor, anlatmak istediğim bu zaten yapmış olduğun yakıt ekonomisi vergi ve bakıma gidiyor fakat 1,3 multijet motor olsaydı tabiki çok farklı olurdu.
quote:
diesel şehir içinde 7 litre tüketiyor. bunu da eklemek lazım.
Bende Stilo 3k bakıyorum bu aralar, nispeten ilanlardaki araçların çoğunda istediğim özellikler var(Sky-window, dijital klima, hız sabitleyici, sensör paketi). Herhalde ESP'lisini bulmak pek mümkün değil o yüzden benim için olmazsa olmaz değil. Fakat benim sorunum fiyatlar konusunda. Temiz kazasız diye 2004 model 19000 YTL'yede ilan var abartılı ilanlarda var 28500, 32000 gibi. Satıcı istedği fiyatları vermekte özgür elbette ama her satıcı aracını satmak istemiyor izlenimi var bende.
Ortalama 23000-25000 civarı yazmış millet. Ben ise toplam 20000 den fazla bana mal olsun istemiyorum. Acaba benim düşündüğüm fiyat düşük mü?
quote:
Orjinalden alıntı: master_monster
Bende Stilo 3k bakıyorum bu aralar, nispeten ilanlardaki araçların çoğunda istediğim özellikler var(Sky-window, dijital klima, hız sabitleyici, sensör paketi). Herhalde ESP'lisini bulmak pek mümkün değil o yüzden benim için olmazsa olmaz değil. Fakat benim sorunum fiyatlar konusunda. Temiz kazasız diye 2004 model 19000 YTL'yede ilan var abartılı ilanlarda var 28500, 32000 gibi. Satıcı istedği fiyatları vermekte özgür elbette ama her satıcı aracını satmak istemiyor izlenimi var bende.
Ortalama 23000-25000 civarı yazmış millet. Ben ise toplam 20000 den fazla bana mal olsun istemiyorum. Acaba benim düşündüğüm fiyat düşük mü?
dusunudugum fiata rahatlikla alirsin..o ilanlari bosver..mal kiminse istedigi fiati yazar..sky+digital kliman olsun cruise control sensor pakerinde olursa gersisi bos asr tercihi senin
beyler israrlar 17 jant ariyorum stiloma bozdum kafayi 1,4 araba zaten gitmiyor hic olmazssa guzel gozuksun ya hayretsiniz kirmayin hevesimi..
bu arada stilock tridentten memnunmusun?tv seytermeye olayi nasil?paketten anten falan cikiyormu?alacam herhalde bende.
çokk, paketten anten çıkmıyor ayrıca alıyorsun 40 ytl antenden önce stilo orj teyp çerçevesini düşün bence.
quote:
Orjinalden alıntı: valo
bu arada stilock tridentten memnunmusun?tv seytermeye olayi nasil?paketten anten falan cikiyormu?alacam herhalde bende.
günaydın arkadaslar
hayırlı ugurlu olsun ilk araba
quote:
Orjinalden alıntı: stilock
çokk, paketten anten çıkmıyor ayrıca alıyorsun 40 ytl antenden önce stilo orj teyp çerçevesini düşün bence.
quote:
Orjinalden alıntı: valo