Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (268. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    40 km de devreye cruize control giriyor onunla karıştırdın sanırım

quote:

Orjinalden alıntı: gendarme

Tünaydın Arkadaşlar...

Keyifli bir hafta sonu geçirmenizi dilerim..

valo city modu 60 kmde devreden çıkıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stilock -- 26 Nisan 2008; 13:14:30 >
  • Evet,

sana cevap yazdım

quote:

Orjinalden alıntı: halil2202

stilock pm ye baktın mı??
  • SELAMLAR MİLLET
    HEPSİBURADADAN YENİ FİAT ÖN PANJUR LOGOSUNU ALDIM.
    KIRMIZI STİLOMA YAKIŞACAK.
  • Piyasada tek din için olanları var 40 - 60 ytl civarı satıyorlar double için olanı malesef yok yurt dışından sipariş üzeri getiriliyor yaklaşık 1 ay sürüyor gelmesi 30 euro + kdv ye sen ne alacağına karar verdin mi?

ONU YAZMISTIN SANIRIM NERDE VARDI O?

• Tünaydın arkadaşlar,
    Camcıdan yeni geldim ama stilom daha orada akşam saat 6 gibi alacağım.
    inanın ön camı taktıklarında stilo acayip değişti herkese tavsiye ederim. { renkli cam (birde sensörlü taktırdım ilerride birde yağmur sensörü taktırırız) }
    En kısa zamanda ekleyeceğim fotoları...
    Ayrıyeten FAR sensörünün sensörünüde orjinal yerine gömdüm şuan orjinallerinden daha hoş oldu
    hiç kablo vesaire görünmüyor ( valo,merdomerdo takıl bana
  • bu arada bişey soracam gendarme skywindow açık kalır çalışmazsa elle kapanabiliyor demiş ti sorum şu acaba bu sky window çalışmadığı zaman elle manuel olarakta açılabiyormu? :))
  • Elle manuel kapanabiliyo mu skywindow acaba...
  • açılıyor fakat gayet zahmetli bir işlem

quote:

bu arada bişey soracam gendarme skywindow açık kalır çalışmazsa elle kapanabiliyor demiş ti sorum şu acaba bu sky window çalışmadığı zaman elle manuel olarakta açılabiyormu? :))
  • Evet kapanıyor ama dediğim gibi zahmetli bir iş kolu döndürmek. Amacın skywindowu arızalı aracı alıp bir süre böylemi idare etmek

quote:

Elle manuel kapanabiliyo mu skywindow acaba...
  • Burası yağmurlu arkadaşlar,
    bilmiyorum sizin oralar nasıl !
    Bu yüzden arabayı pazartesi almaya karar verdim.
  • Skywindow düğmelerinin bulunduğu plastiği söküyoruz ve oradaki kol yardımı ile hem açabiliyoruz hem de kapatabiliyoruz.
  • manuel bi şekilde oluyosa ne gereği var 600-700 masrafa:))
  • bu arada kolu döndürmek çok mu zor....
  • istdaki fiat servisi aradım stilo sw aracın skywindow açılmıyor diye yaptırmış eleman 1000 ytl civarında tuttu dedi bana... nasıl oluyo bu anlamadım çorumdaki fiatı aradım en kötü ne olur dedim en kötü skywindow'un motoru değşir oda 500 civarı tutar dedi. stilock ta sağolsun komple skywindow yenilenmesinden bahsetti oda 5bin civarı yapıyor arkadaş banada gendarme nin dediği gibi sağlam araba gelmiyormu yaa... :(( bunu almaya karar verdim ama ben çorumdayım eleman diyor gel yaptır aracı kaç liraysa düşelim yada bu haliyle şu fiyata al diyor gidip yaptıramam zamanım yok o dediği fiyata alsam bin ytl düşüyor eleman normal fiyattan oda daha fazla tutarsa... offf offffffffffffffff.........
  • quote:

Orjinalden alıntı: ROBINHOOD

Skywindow düğmelerinin bulunduğu plastiği söküyoruz ve oradaki kol yardımı ile hem açabiliyoruz hem de kapatabiliyoruz.

ŞU KULLANIM KILAVUZU NE YARARLI DEĞİL Mİ?
    SAHİP OLMASA BİLE SKY-WİNDOW'U MANUEL
    AÇIP KAPATMAYI ÖĞRENEBİLİYOR İNSAN...
  • Arkadaşlar merhab
    ben ankaradan murat
    fiat stilo 1.6 dynamic 5 k 2005 model siyah bir stilo sahibiyim
    forumu arabayı almadan evvel bulup yorumları okuyup aldım :)
    neyse siğze bir sorum olacak. dün akşam arabayı çalıştırdığımda egzostan çok yoğun beyaz ve yanık kağıt kokusunda bir duman çıktı. bugün iskitlerde fiat yetkili servise çektim.
    Sorunun silindir kapak contasından olduğunu söyleyip en az 2000 lira masrafı olur dediler.
    bu konuda bir fikri veya yorumu olan- veya başına gelen bir arkadaş varmı acaba
    bide açıp bakacaz eğer kapaktan ise 5000 lira tutar dediler ben bittim :)
    herkese teşekkürler...
    murat
  • Sevgili Gendarme, sizi şahsen tanımasamda sizinle askerli yapan bir arkadaştan sizi ve arabanızı duydum . Recep yener bizim işyerinde çalışmakta....
    selamlar...
  • bu ne canım 5bin ytl ye araba satıyorlar...
  • 2005 model ise garantisi devam ediyor olması lazım (uzatılmış garanti varsa) eğer garanti yoksa iyi bir ustaya baktır serviste işçilik çok tutuyor yoksa parçaları çok pahallı değil.

quote:

Orjinalden alıntı: moguz

Arkadaşlar merhab
    ben ankaradan murat
    fiat stilo 1.6 dynamic 5 k 2005 model siyah bir stilo sahibiyim
    forumu arabayı almadan evvel bulup yorumları okuyup aldım :)
    neyse siğze bir sorum olacak. dün akşam arabayı çalıştırdığımda egzostan çok yoğun beyaz ve yanık kağıt kokusunda bir duman çıktı. bugün iskitlerde fiat yetkili servise çektim.
    Sorunun silindir kapak contasından olduğunu söyleyip en az 2000 lira masrafı olur dediler.
    bu konuda bir fikri veya yorumu olan- veya başına gelen bir arkadaş varmı acaba
    bide açıp bakacaz eğer kapaktan ise 5000 lira tutar dediler ben bittim :)
    herkese teşekkürler...
    murat

• quote:

Orjinalden alıntı: moguz

Sevgili Gendarme, sizi şahsen tanımasamda sizinle askerli yapan bir arkadaştan sizi ve arabanızı duydum . Recep yener bizim işyerinde çalışmakta....
    selamlar...

Sevgili murat öncelikle hoşgeldin..

geçmiş olsun...umarım rakam olarak o yükseklikte bir masraf çıkmaz..

Arkadaşınız beni nereden tanıyor acaba? ben kendisini tanıyamadım...

En son eşim şimdi 17 yaşına yaklaşan oğluma hamile iken

Ankara'da bulundum..yani çok uzun zaman önce...

sanırım beni bir başkası ile karıştırıyor...

Ahali var mı Recep Yener ile aynı yerde askerlik yapan ?
  • 
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.