Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (262. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gendarme
    Fakir babasının bir üst mesajla ilgili yorumlarını merakla bekliyorum...

• Benim verdiğim linkdeki stilolar daha iyi değil mi bundan?
  • benim zaten gözüm skywindow da:)

• senin verdiklerinden bi tanesinin fiyatı iyi ama ön yandan darber yemiş araç km sinide yazmamış ve az hasarlı yazmış arabaya 16500 de istediğine göre öle özellikteki araca...
  • sky window olmazsa olmaz stiloda benim için ve dijital klima...
  • Robinhood,halil2202 nin verdiği linkteki sivaslı stilo gibi kazalı olursa problem değil.Kazanın nasıl olduğunu fotoğraflarıyla ispat etmesini beklerim satıcının.Satıcılarında bu özeni göstermesi lazım değil mi ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: halil2202

sky window olmazsa olmaz stiloda benim için ve dijital klima...

Ona göre....yoksa halil'i Stilo sahibi yapamayacağız...

halilim yazdım daha önce bu kadar kararsız olma...

hoşuna giden,içine sinen aracı baktır,
    kontrol ettir ama çok iyi şekilde, baştan savma
    karşıdan bakma şeklinde değil....
    cebine de uygunsa al gitsin...
    sonuçta kusursuz araba yok.. hepsi seri üretim...
    her an arıza çıkarabilir hepimizin arabası....
    böyle giderse yeni bir araba sahibi olamayacaksın gibime geliyor...
  • YA ABİLER KARDESLER...ARTIK STILOYU TARTISMA KONUSU OLMAKTAN CIKARIN...STILO FIATIN EN IYI ARABASIDIR..TARTISILACAK BIR ARAC DEGIL STILO..TARTISILMAZ BEYLER..
    ARTIK BUNU POLEMIK ETMEKTEN CIKARIN..
    BASKA SEYLERDEN BAHSEDIN RICA EDERIM
  • Diğer taraftan araç kazalı olabilir,çünkü insanın başına nerde ne zaman ne geleceği belli olmaz.Ben burda kaza yapanları suçlar gibi bir tavır da takınmak istemiyorum.Araçla yola çıkanlar için her an kaza riski vardır.Önemli olan bu kazanın boyutu tabiiki.Ben burda alıcı açısından bakıyorum olaya.Satıcıda kendi açısından bakıyor.Aracın temizliğini ispat edebiliyorsa ne mutlu.Halil2202 açısından olaya baktığımızda ben parça değişimi olmuş bir aracı,hele hele görmediğim bir aracı gönül rahatlığıyla al demem hata olmaz mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: valo

YA ABİLER KARDESLER...ARTIK STILOYU TARTISMA KONUSU OLMAKTAN CIKARIN...STILO FIATIN EN IYI ARABASIDIR..TARTISILACAK BIR ARAC DEGIL STILO..TARTISILMAZ BEYLER..
    ARTIK BUNU POLEMIK ETMEKTEN CIKARIN..
    BASKA SEYLERDEN BAHSEDIN RICA EDERIM

Doğru dedin ha şöyle
  • Halil2202,sky ve dijital klima diyorsan(aslında bende diyorum)biraz daha paraya kıy,yani bu özellikleri taşıyan stiloları fazla pahalı diyerek geri çevirme bence,son pişmanlık fayda etmez
  • Halil2202 hem ne araç arayıp duruyorsun,bak burda iki tane gül gibi stilo var.Biri benim biri robinhood arkadaşımın
  • Halil arkadaşı sevdimm.... İnşallah kendine güzel araba bulur. Ama çok kararsızz.

http://forum.donanimhaber.com/searchpro.asp?p=1&language=single&author=halil2202&fuzzyMatch=on&timefilter=0&sortMethod=d&message=both&submitbutton=Tamam&timeframe=%3E&top=500&criteria=AND&phrase=&forumid=ALL&topicreply=both&minRank=0

adamm ne zamandan beri stilo derdinde ama alamadıı. Bu saatten sonrada zor alırr. Çünkü fiyatlar zıplar . Hele skywindowlu olanlar ......

quote:

Orjinalden alıntı: merdomerdo

Halil2202 hem ne araç arayıp duruyorsun,bak burda iki tane gül gibi stilo var.Biri benim biri robinhood arkadaşımın

• maşallah....
  • quote:

Orjinalden alıntı: halil2202

arkadaşım hayırlı olsun stilon bende bu aralar taktım stlioya bende de clio rxt var araba alacağım yoktu ama bu stilo beni heyecanlandırmaya başladı kaça aldın bu arada arabayı...

halil'in Stilo aşkını itiraf ettiği gün...
    Tarih:16 Ocak 2008
    O günden beri Stilo sahibi olmayı istiyor arkadaşımız...
    Bir de kafası karışık olmasa...
  • o tarihte stiloya aşkım başladı arkadaşlar stilo aramaya değil çünkü bu clio mu bir yıl daha kullanırım diyordum ama bu aşk beni durduğum yerde daha fazla durdurmuyo tutamıyorum kendimi :)) sivasa gidecem bi kaç gün içinde araca bakmak için yanıma bi arkadaş bulduğumda...
  • Ahhh ahhh. Bende de STILO aşkı var ama. Lanet olsun şu öğrencilik hayatına. Lanet olsun adam gibi kendi paramı kazanamama...
  • ÖNÜNDE HAYAT UZUN ORÇUN BAKARSIN DAHA İYİLERİ OLUR
  • 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.