Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (261. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bi araç buldum adam 17bine bırakıyo skywindow ve tüpü var ama atiker ruhsat işli değil sağ arka kapıda derin bi çizik var sağ arka çamurluğa kadar birde ön tamponda pinpon topunun yarısı kadar küçük bi delik ne dersiniz gerçi bizim fiatta çalışan amca ısrarla stilo alma diyor ama :((
  • Stilo fiatın en sorunsuz ve teknolojik aracıdır sadece ithal olduğu için piyasada yan sanayii yedek parçaları yoktur özellikle kaporta aksamı (motor hariç çünkü motoru marea ve brava nınkiyle aynı) yedek parça konusunda servise mahkumsunuz ama geçmiş yakın sayfalarda yazmıştım serviste son yaptırdığım işlemler ve ödediğim parayı bir göz at istersen eğer ticari bir maksatınız yoksa bu fiyata bu donanımda araç kaçmaz yok benim işim belli olmaz 3-5 ay sonra satarım diyorsanız stiloya yaklaşmayın.

stilonun baskı balatasını servis 300 ytl ye değişti (Adana) yine başka ildeki servislerde ise 600-700 arası değişiyor demek istediğim bu araç için servislerin yorumlarıda birbirinden farklı olabilir (gerek fiyat gerekse görüş açısından) teknolojik gelişmelerden uzak olanlar için bu aracın geceleyin iç görüntüsü korkutucu olabilir (aracın her tarafındaki düğmelerin üzerinde yanan minik ışıklar sebebi ile arkadaşlarım bu ne ya heryerinde düğme var diyor)fakat benim içinde tam tersi bir durum söz konusu.Bir kişi serviste çalışıyor diye her söylediği doğru olacak diye bir kaide yok servisler bile bu araç için çok bilgi ve tecrübe sahibi değil.

quote:

Orjinalden alıntı: halil2202

arkadaşlar bi araç buldum adam 17bine bırakıyo skywindow ve tüpü var ama atiker ruhsat işli değil sağ arka kapıda derin bi çizik var sağ arka çamurluğa kadar birde ön tamponda pinpon topunun yarısı kadar küçük bi delik ne dersiniz gerçi bizim fiatta çalışan amca ısrarla stilo alma diyor ama :((

• işte sorunda bu servisler bile bu aracı tamolarak tanımıyor malesef ki fiatta çalışan amcamda araba mükemmel hiç bi lafım yok diyor ama yinede sen bu aracı alma diyor.. anlatabiliyormuyum...
  • hakkında hayırlısı demekten başka bir söz gelmiyor aklıma
  • en iyi lafı ettin vallahi:))
  • quote:

Orjinalden alıntı: souldace

quote:

Orjinalden alıntı: stilock

Avcihuan merhaba

Hafta sonu Double dash teybi bağladım fakat direksiyondan kumanda olayı olmadı (pes etmedim) çünkü orjinal teybe tek kablo direksiyondan giriyor yeni teypte 2 kablo girişi var birde double din çerçeve stiloya uygun piyasada bulamadığım için tek din çerçeve alıp ben genişlettim görsel olarak çok iyi durmadı açıkçası içime sinmedi sözde sipariş ettik 1 ay sonra gelecek fakat beklemeyip çerçeveyi iyi bir mobilya ustasına götürüp tahtadan yaptıracağım ve ya bakalitten bakalım. işin iyi tarafı Trident FW-8700 beklentimin üzerinde kaliteli çıktı özellikle bluetooth olayı süper arayanın numarasını teybin ekranında görüyorsun ve rehber oluşturup sesli arama yapabiliyorsun (dvd,Tv,ses çıkışları çok iyi) sabah benim kötü telefonla resimini çektim.

mrb. bende dün trident FW-8700 aldım bluetoot olayını çözemedim bi türlü ve akran kendiliğinden siyah oluyor. ekran koruyucusunu kapatmama rağmen herzaman 5 saniye sonra ekran kararıyor, çözemedim yardımcı olursan sevinirim.

Arkadaşım,birkaç gün öncesine kadar bende aynı dertten müzdariptim.sağolsun stilock benim derdime derman oldu.forumda birkaç sayfa önceye bakarsan orada yazıyor nasıl olduğu...

• Stilodan kuşku duyulacak bir durum yok.Ben aldım 1 yıldır kullanıyorum,oldukça memnunum.Araç kasası ve ağırlığı ile,güvenlik ekipmanlarıyla,yolda güvenle yolculuk yapmamı sağlıyor.Kendimi güvende hissediyorum.Belki de en önemlisi bu olsa gerek.Türkiye yollarında,hem yol şartları hem de insan unsurunu gözönüne alırsak,güvenli bir araçta bulunmayı herkese tavsiye ederim.
    Diğer taraftan,bu aracın serviste her türlü bakımı yapılıyor.Ben servise telefon açtım,60.000 bakımına geliyorum dedim,buyrun gelin dediler.Tıkır tıkır işlemler yapıldı.80.000 olunca yine bekleriz dediler.Daha ne olsun
  • çokkkk

stilonun birine 650 (genel sigorta), diğerine 780 (yapı kredi sigorta) yaptırdım ikisininde hasarsızlık indirimi "0" dı.

quote:

Orjinalden alıntı: akcacakir

full kasko yaptırdım 1100 lira rent a car da dahil. bu nasıl sizce?
  • EKİP SİLOLARINIZDA HANGİ LASTİKLER VAR .
    BENİMKİNDE FABRİKA ÇIKIŞLI DUNLOPLAR VAR. İTALYADA HERYER BETON ASVALT(ÇUKUR MUKUR YOK) OLDUĞU İÇİN SERT LASTİK TERCİH ETMİŞLER.BURDA HERYER MALUM SES YAPIYOR LASTİKLER.
    BENİM LASTİKLER BİTMEK ÜZERE ŞÖYLE SESSİZ Bİ LASTİK VARMI ? BİLDİĞİNİZ...
  • Stilonun tutulmaması(bence bir efsane olsada)bizler için bir şanstır aslında,yoksa bu özelliklerdeki bir aracı 16-17 ye nasıl alırdık.Bence bu şansınızı değerlendirinDiğer taraftan aracın tutulmaması düşüncesi galericiler için geçerlidir(ben gayet güzel tutuyorum)Sonuçta galericiler en çabuk aracı ellerinden çıkarmanın yolunu arar.Biz kullanıcılar için bu geçerli değildir.Açıkçası benim stilo almak aklımın ucundan bile geçmiyordu.Ben fokus yada bora alayım dedim ama çevrem hemen bastırdı"bu arabalar çok yakar,parçası pahalıdır,nerden çıkardın fokusu,borayı???"Tabii ki ben bunlara kulak asmadım,halkımız alışmış kötü araba kullanmaya,iyiye korkuyla bakıyor.Ancak baktım ki fokus,bora 2000 modellerine 17-18 çekiyorlar,2004 stilo varken ve özellik olarak bunlardan aşağı kalır yanı yokken neden bunlara bu kadar para vereyim dedim ve stiloyu aldım.İyi de ettim
    Bir ekleme yapacak olursam,yukarıdaki açıklamalarımdan da anlaşılacağı üzere özellikli araçlardan genel bir korku var,bu sadece stilo için geçerli değil.Ben aynı baskıyı diğer araçlarda da yaşadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merdomerdo -- 24 Nisan 2008; 15:30:45 >

• SELAMLAR
    GÜRKAAN BENDE 225 45 17 MICHELIN PILOT SPORT VAR LASTİK İNCE YANAK OLMASINA RAĞMEN KULLANIMI GAYET GÜZEL ARABADA LASTİK SERTLİĞİNDEN DOLAYI EN UFAK Bİ SES YOK AMA BİRAZ PAHALI TANESİ 350 YTL CİVARI

quote:

Orjinalden alıntı: gurkaan

EKİP SİLOLARINIZDA HANGİ LASTİKLER VAR .
    BENİMKİNDE FABRİKA ÇIKIŞLI DUNLOPLAR VAR. İTALYADA HERYER BETON ASVALT(ÇUKUR MUKUR YOK) OLDUĞU İÇİN SERT LASTİK TERCİH ETMİŞLER.BURDA HERYER MALUM SES YAPIYOR LASTİKLER.
    BENİM LASTİKLER BİTMEK ÜZERE ŞÖYLE SESSİZ Bİ LASTİK VARMI ? BİLDİĞİNİZ...

• quote:

Orjinalden alıntı: turgay307

quote:

Orjinalden alıntı: souldace

quote:

Orjinalden alıntı: stilock

Avcihuan merhaba

Hafta sonu Double dash teybi bağladım fakat direksiyondan kumanda olayı olmadı (pes etmedim) çünkü orjinal teybe tek kablo direksiyondan giriyor yeni teypte 2 kablo girişi var birde double din çerçeve stiloya uygun piyasada bulamadığım için tek din çerçeve alıp ben genişlettim görsel olarak çok iyi durmadı açıkçası içime sinmedi sözde sipariş ettik 1 ay sonra gelecek fakat beklemeyip çerçeveyi iyi bir mobilya ustasına götürüp tahtadan yaptıracağım ve ya bakalitten bakalım. işin iyi tarafı Trident FW-8700 beklentimin üzerinde kaliteli çıktı özellikle bluetooth olayı süper arayanın numarasını teybin ekranında görüyorsun ve rehber oluşturup sesli arama yapabiliyorsun (dvd,Tv,ses çıkışları çok iyi) sabah benim kötü telefonla resimini çektim.

mrb. bende dün trident FW-8700 aldım bluetoot olayını çözemedim bi türlü ve akran kendiliğinden siyah oluyor. ekran koruyucusunu kapatmama rağmen herzaman 5 saniye sonra ekran kararıyor, çözemedim yardımcı olursan sevinirim.

Arkadaşım,birkaç gün öncesine kadar bende aynı dertten müzdariptim.sağolsun stilock benim derdime derman oldu.forumda birkaç sayfa önceye bakarsan orada yazıyor nasıl olduğu...

aradım fakat ekran koruyucu hakkında geriye yönelik bi post bulamadım. bluetoot olayını geçtim ama şu ekran koruyucunun kalkması gerekli. setuptan ekran koruyucusunu kapatmama rağmen devrede bi yardımcı olursanız sevinirim.

belki yeri değil Lakin arabamı satıyorum.

• biraz dah abastırırsanız alacam vallahi... :) destek arıyorum biliyomusunuz... 52bin kmde skywindowlu 2004 dynamic atiker sıralı sistem tüp var üzerinde 10 aylık. araçta arka tampon dedişmiş sadece ark akapıdan arka çamurluğa kadar biraz derin bi çizik var ön tamponda köşedede küçük bi delik... 17bin ytl alınırmı? eleman çizik olduğu için indirim yaptı baya... sadeece asr sistemei ekipmanı yok arabada ...
  • HALİL al artık bunlardan birini...

www.araba.com
    Sucuri WebSite Firewall - Access Denied
    http://www.araba.com/1196927.html

www.araba.com
    http://www.araba.com/1130200.html

www.araba.com
    http://www.araba.com/640562.html

www.araba.com
    http://www.araba.com/1138323.html

• Herkese iyi akşamlar...

halilim al artık birini kurban olayım...
  • Halil2202,yalnız önemle bir konuya değinmek isterim,ben kendi açımdan konuşuyorum,boya ne ise,ama kazalı araç alma,hangi marka olursa olsun.

• Fakir babasının bir üst mesajla ilgili yorumlarını merakla bekliyorum...

• bu araç hakkında yorum istiyorum arkadaşlar arka taraftaki hasar yapılmış tampon değişmiş bagaj kapısına boya yapılmıi sadece yan taraftaki çiziği duruyor ama ama hanımı ikna edemiyorum:)) yandaki çiziği gördü ya...

• bu arada o aracı 17bine bıraktı acil paraya ihtiyacı varmış...
  • kaznın durumu önemli merdomerdo,
    şasede ve motor aksamında problem olmasın yeter.
    eskisi gibi punta veya kaynak yapılmıyor zaten araçlara somunlu tak çıkar yani.

quote:

Orjinalden alıntı: merdomerdo

Halil2202,yalnız önemle bir konuya değinmek isterim,ben kendi açımdan konuşuyorum,boya ne ise,ama kazalı araç alma,hangi marka olursa olsun.
  • 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.