Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (263. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Orcunsau

Ahhh ahhh. Bende de STILO aşkı var ama. Lanet olsun şu öğrencilik hayatına. Lanet olsun adam gibi kendi paramı kazanamama...

O da olur Orcunsau.Fazla sabırsızlanma sana satarım o zaman stiloyu
  • Halil2202,17 mayısta sivastayım orada görüşürüzZiyarette bulunacağım.

• GECE KUŞLARI
    KAYNATIYORSUNUZ YİNE...
  • Gendarme,bende biraz gece kuşu olma durumu var da,halilimin derdini biliyorsun,kolay kolay ayrılamaz
  • Şu araç iyiymiş aslında,dizel.Tek sky yok arabada.Aslında olabilir.
    http://www.hurriyetoto.com/oto/otomobil/detay.php?ilan_id=1301947

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merdomerdo -- 25 Nisan 2008; 0:41:04 >

• BAK HALİL KARDEŞ BU PERDESİ AÇIK KENDİSİ KAPALI SKY-WİNDOW...
    YAĞMUR YAĞARKEN NASIL KEYİFLİ OLUYOR ARABA KULLANMAK
    ANLATAMAM...ÜSTÜ AÇIKKEN HİÇ TARİF EDEMEM
    YAŞAMAN LAZIM..

STILO FOREVER :)

• @halil lpg ile öyle bir kullanıyorsunki arabayı
    artık tuvalete bile arabayla gidiyorsun. Ayrıca elektronik
    aksamında öyle kolay kolay bir problem filan çıkmaz.
    İnan bana Fiat servisindekiler bile bu arabayı tanımıyor.
  • Gendarme yapma bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: merdomerdo

Şu araç iyiymiş aslında,dizel.Tek sky yok arabada.Aslında olabilir.
    http://www.hurriyetoto.com/oto/otomobil/detay.php?ilan_id=1301947

1.9 DİESEL
    YILLIK MTV:1.197 YTL...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 25 Nisan 2008; 0:58:18 >

• Gidecem sanayiye,kestirecem tavanı yav
  • gendarme beni tahrik ettin varya zaten hasta oluyom skywindow'a ...
    sivasta bi tanıdığımızın akrabası vardı o gitti stiloyu görmeye adam skywindow açık bi şekilde gelmiş buluşmaya ula demiş bu ne ya acayip havalı duruyo kıskandım diyor ama ben bu aracı hiç bilmezdim diyor.
    bende zaten skywindowuna bitiyorum. alırsamda sırf onun için alacam bu arada benim sivastaki araca 17bin artı ocak vergiisi var onuda sen ödersin demişti en son..
    bende şimdi 16500 vergiye de karışmam kabul edersen sivasa haftasonu gelirim araca bakmaya başka bişey çıkmazsada alırım diyecem:) nasıl olur sizce...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil2202 -- 25 Nisan 2008; 1:37:36 >
  • quote:

Gidecem sanayiye,kestirecem tavanı yav

sonra...
    camcıdan beş parça cam kestireceksin di mi ?
    Stilo katili seni...
  • bu arada araçta tüp stepne yerindeymiş ee o zmaan ben bu stepneyi ne yapacam ya bagajdamı duracak koca tekerlek el insaf stepne yerine tüpmü konur ya.. stepnesizde yola çıkmam ben...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gendarme

quote:

Gidecem sanayiye,kestirecem tavanı yav

sonra...
    camcıdan beş parça cam kestireceksin di mi ?
    Stilo katili seni...

• quote:

Orjinalden alıntı: halil2202

bu arada araçta tüp stepne yerindeymiş ee o zmaan ben bu stepneyi ne yapacam ya bagajdamı duracak koca tekerlek el insaf stepne yerine tüpmü konur ya.. stepnesizde yola çıkmam ben...

daha geçen gün link verdim...stepnesiz yolculuk etmek isteyenler için..
    spray içinde kimyasal bir madde var...lastik patladığında inmiyor...
    sizi en yakın lastikçiye kadar rahatlıkla götürüyor...max:20ytl...
  • bu arada aracın tüpü atiker marka ve stepne yerindemiş malesef el insaf stepne yerine tüp mü konur ya ben şimdi ne yapacam koca stepneyi bagj lastik kokar o başka dert.. stepnesizde yola çıkmam diye düşünüyorum ...
  • Dizellerin vergisi çok gerçekten ama şöyle bir düşünsek,benzinlide vergi 2004 için 420 lira.Arada 777 lira var.Bu 1 yıllık yakıt tasarrufu olmaz mı?Sonuçta dizel.Gerçi o zaman dizel almanın bir anlamı kalmıyor.Ama şöyle bir durumda var.Sonuçta benzinli kullanmaktansa lpg tercih ediliyor,yukarıdaki hesaba göre o zaman dizel kullanıp araçta da sonradan bir sistem değişikliğine gerek kalmıyor.Bagaj veya stepne feda edilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merdomerdo -- 25 Nisan 2008; 1:18:23 >
  • ayıracaktımda zor geldi skywindow'u
    zaten yeni lastik lastikler patlasada götürürde sıkıntı lastik yanaktan yarılırsa Allah korusun..
    bu arada o araca 16500 teklif edecem yerinde olurmu sizce... eleman en son 17bin ocak vergsi ödenmemiş oda senden olur dediydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: halil2202

bu arada aracın tüpü atiker marka ve stepne yerindemiş malesef el insaf stepne yerine tüp mü konur ya ben şimdi ne yapacam koca stepneyi bagj lastik kokar o başka dert.. stepnesizde yola çıkmam diye düşünüyorum ...

Biilgi vermek için söylüyorum ben stepneyi çıkardım,
    @gendarme nın bahsettiği lastik tamir spreyinden ve çakmakla çalışan kompresörden
    aldım.Allaha şükür 55 bin km dir bir problemim olmadı.
  • Bu arada bir de 5 parça cam lazım değil mi?Bak bunu unutmuştum.Haa bir de perdeciye perde
  • 
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.