sizce bu araç nasıl bu fiyat edermi... emin olamadım dinamic istiyordum active nasıl olur sizce...
Slm. 1.9 JTD uzun yolda 5.5 asla yakmaz. Aracınızda bir problem olabilir. Ben de 1.9 JTD kullanıyorum, uzun yol 4,3 litre yakıyor. Fabrika verisi ile aynı.
Yok yaw satmadım, 450liraya egsoz sistemini yeniletince satmaktan vazgeçtim; 4-5 ay daha binmeyi düşünüyorum, maşallah hiç sıkıntısı yok; satıp da ne alacam ondan da emin değilim 1.4 t-jet Bravo düşünüyorum ilerde, bakalım hayırlısı..
Yok yaw satmadım, 450liraya egsoz sistemini yeniletince satmaktan vazgeçtim; 4-5 ay daha binmeyi düşünüyorum, maşallah hiç sıkıntısı yok; satıp da ne alacam ondan da emin değilim 1.4 t-jet Bravo düşünüyorum ilerde, bakalım hayırlısı..
Hayırlısı olsun. 4-5 ay değilde kısa süre sonra satlık edersen de haberimiz olsun :D
Hayırlısı olsun. 4-5 ay değilde kısa süre sonra satlık edersen de haberimiz olsun :D
Eyvallah, yine haber veririm buradan, sağlıcakla..
arkadaşlar dizel getz stilo ile takas düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum eski stilci gökay ben
ben istanbul şişliden
mümkünse lpg siz olması tecihim
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım, 3d bir stilo arıyorum.. aracını satmak isteyen olursa iletişime geçebiliriz..
ilandaki aracımla takas yapmak isteyen stilo 3K sahibi arkadaşlar varsa irtibata geçelim.
Arkadslar merhaba;
İki araç arasında kaldım 2005 1.6 stilo dynamic lpg li ve 2001 1.9 tdi laguna arasında kaldım.Yakıt durumu stilo da daha mı az olur servis yedek parça ücretleri vs vs Yardımcı olursanız çok sevinirim.
arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var aracım stilo 2003 1.9 jtd ve araç durduk yerde cd çalarını yaktı ve tamirinin mümkün olmadığını söylediler ve hiçbiryerde çıkma parçasını bulamıyorum bana nereden bulacağım konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim
Dün VIP/Basın açılışı yapılan fuar a FIAT ın özel davetlisi olarak katıldım. Çok güzel ve keyifli bir fuar oldu benim için. Bir çok firmanın yeni model araçlarını inceleme ve FIAT yetkilileri ile sohbet etme imkanı buldum. Birkaç fotoyu da sizinle paylaşmak istedim.
arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var aracım stilo 2003 1.9 jtd ve araç durduk yerde cd çalarını yaktı ve tamirinin mümkün olmadığını söylediler ve hiçbiryerde çıkma parçasını bulamıyorum bana nereden bulacağım konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim
Bu konuyu bi ziyaret edin. Çıkmacı arkadaşımız sizin için gerekli parçayı temin edecektir.
Bu konuyu bi ziyaret edin. Çıkmacı arkadaşımız sizin için gerekli parçayı temin edecektir.
Arkadaşlar,
Arabamı 2011 model T-jet Dynamic Plus Bravo ile takaslamak suretiyle aranızdan ayrılmak durumunda kalıyorum.
Haklarınızı helal edin, tecrübelerinizden çok istifade ettim, benzer bir arabayla devam ediyorum artık yaşantıma..
Kazasız sürüşler..
iyi günler .aranıza yeni katıldım.stilo almak istiyorum.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-full-plus-full-degisensiz-stilo-4-oda-1-salon-100751135/detay bu araç hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum.yardımcı olursanız sevinirim.