Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1590. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15881589159015911592
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    double dinde ki "gps card" yerine taktığımız karta nasıl program yüklenecek. yardımcı olabilirseniz sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilock

quote:

Orijinalden alıntı: atakan63

quote:

Orijinalden alıntı: pürçek

quote:

Orijinalden alıntı: atakan63

arkadaşlar cümleten Selamün Aleyküm.
    ben konunuzda ve araçta yeniyim daha dogrusu yeni olmaya adayım.
    bir araç almayı düşünüyorum.
    2005 model füme renk 27.000 kmde 1,6 dynamic versiyon. cam tavan yok.
    araç çok temizmiş gidip bakmadım daha ama ha birde italyan tüp var araçta.
    sadece sağ ön kapı sacı değişmiş. ne dersiniz bu araca abiler...
    SAYGILARIMI SUNARIM TÜM HAK EDEN ARKADAŞLARA.....

2005 model ve tüp var diyosun kilometre yılına göre oldukça düşük yani araç pek kullanılmamış fakat neden tüp takmışlar eğer bu kadar az kullanıyolarsa kilometre beni biraz düşündürdü piyasada çok km. ile oynanmış araç var dikkat et derim ben alırken çok çok iyi araştır

yok adam aracına çok ama çok güveniyor gider gösteririz o çok problem olmaz zaten dreksiyondan iç döşemelerdende az çok belli olur. fiyat 22,750 diyor arkadaş. aracına çok güveniyor anlayacagınız. bende 21,500-22,000 vereyimmi? edermi? diye düşünüyorum.

Cam tavan olmayan araba için fiyat biraz yüksek.

fikirlerinize ihtiyacımız var. saygılar...

• fikirlerinize ihtiyacımız var. saygılar...
    crazysouthern Tarih 29 Temmuz 2011; 19:00:12
    arkadaşlar, bi sorum olacaktı.
    double dinde ki "gps card" yerine taktığımız karta nasıl program yüklenecek. yardımcı olabilirseniz sevinirim...
    crazysouthern Tarih 29 Temmuz 2011; 18:32:25
    stilock bey pm atmıştım...
    bircanes Tarih 29 Temmuz 2011; 16:26:01
    sn erener teşekkür ederim bakalım bugün görüşücem 16 bine olursa anlaşırsak alıcam hayırlısıyla
    söylediğiniz tuşlara bakıcam ancak
    ne işe yarıyor bu city tuşu ve asr tuşu vitesin yanındaki ?
    birde genel olarak servise götürmden bakmam gereken dikkat etmem gereken yelrleri neresidir ?
    erener0101 Tarih 29 Temmuz 2011; 16:08:05

STILO FOREVER :)

• stilo çok mükemmel bir araç ama parçası çok pahalı..
  • Arkadaşlar daha önce de sormuştum ama doyurucu bir cevap alamamıştım. Aracım 2003 1,6 dynamic. Bir süredir 2 sıkıntı yaşıyorum.

1- "Bulb failure". Sinyal verince sinyal lambası 3-4 saniye olağandan hızlı bir şekilde çalışıyor daha sonra düzeliyor. Bu esnada sağ ve sol "rr. indicator" sağ stop ve sağ sol geri vites lambası arızası veriyor. Fakat denemelerim sonucu bu yazılar çıkarken dahi tüm lambalar düzenli çalışıyor. arka lamba takımının kablo girişini ve jakını wd40 ile temizledim, fakat bir netice alamadım.

2- Klima çalışırken seyir esnasında arabayı vitesten boşa aldığımda devir göstergesi 400 'e kadar iniyor sonra toparlıyor. Bazen de 400'den de aşağı inip seyir halinde stop ediyor. Klima kapalı olduğunda ise böyle bir sorun yok. Neden olur acaba?

Not: Aracım LPG li.
    Not: Rölantide duruken de devir göstergesi sabit değil. Hareket ediyor ve titreme yapıyor.

• 1- muhakkak stoplarda bir temassızlık var, serviste muhtemelen ücret almadan sorunu hallederler.

2- devir salınımı %90 ihtimalle boğaz kelebeğinden yapar, detaylı temizliğinin yapılması ve kalibrasyonunun yapılması ile problem büyük ihtimalle çözülür, genel bir sıkıntı sadece sizde değil endişelenmeyin.
  • arkadaşlar cümleten Selamün Aleyküm.
    ben konunuzda ve araçta yeniyim daha dogrusu yeni olmaya adayım.
    bir araç almayı düşünüyorum.
    2005 model füme renk 27.000 kmde 1,6 dynamic versiyon. cam tavan yok.
    araç çok temizmiş gidip bakmadım daha ama ha birde italyan tüp var araçta.
    sadece sağ ön kapı sacı değişmiş. ne dersiniz bu araca abiler...
    SAYGILARIMI SUNARIM TÜM HAK EDEN ARKADAŞLARA.....
  • slm arkadaşlar ben afyondan katılıyorum 2005 fiat stilo 1.6 actuel aracım var ve bu araçtan afyonda sayılı var
  • Slm arkadaşlar.Araba almayı düşünüyorum,15 bin tl civarı bütcem var, hiç aklımda yokken stilo gözüme takıldı,donanım ve konforuna göre fiyatları uygun gibi görünüyor.2.el sıkıntısı olduğunu biliyorum yalnızca.. 2005 model 1.6 active 130 bin de, bir çamurluk değişik ,lpg siz, olan bir araba var ilglilendiğim, 14 bin civarına verecek gibi ..Sizce fiyat nasıldır,arabaya bakarken dikkat etmem gereken bir husus varmıdır bu modele özel?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayın_2011

slm arkadaşlar ben afyondan katılıyorum 2005 fiat stilo 1.6 actuel aracım var ve bu araçtan afyonda sayılı var

afyondali en kral stiLo bendeydi de sattım bende sandıklıya yolun düşerse görüşelim...
  • afyondali en kral stiLo bendeydi de sattım bende sandıklıya yolun düşerse görüşelim... afili_01 kardeş ben zaten sandıklılıyım ama afyonda duruyorum sen neresinde oturuyon sandıklının
  • s.a bende yeni katıldım araniza:)
  • quote:

afyondali en kral stiLo bendeydi de sattım bende sandıklıya yolun düşerse görüşelim... afili_01 kardeş ben zaten sandıklılıyım ama afyonda duruyorum sen neresinde oturuyon sandıklının

kardeş sandıklıda hastaneni arkasındayım ben... eski mobilin karşısında cafe açtık cafe afiLi diye...
    gel tanışalım her zaman beklerim... stiL konusunda da yardımım olur mutlaka sna...
  • Herkese hayirli ramazanlar.. Bende paliomdan sonra stilo dusunurken ibiza aldim pisman olup sattim.ve simdi tekrar stilo dusuncesindeyim ancak yakit konusu benim icin onemli sizce dizel mi bakayim yoksa lpg mi? Yakit tuketimlerini arastirmama ragmen net bir bilgi bulamadim paylasirsaniz sevinirim saygilar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selam olsun. 4-5 günlük STİLO sahibi olarak aranıza katıldım. Bu arada Mersin deyim. Bu arabayı almamda çok etkili olduğunuzu belirtmek istiyorum.
  • stone33 kardeş hayırlı olsun öncellikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmurat35

Herkese hayirli ramazanlar.. Bende paliomdan sonra stilo dusunurken ibiza aldim pisman olup sattim.ve simdi tekrar stilo dusuncesindeyim ancak yakit konusu benim icin onemli sizce dizel mi bakayim yoksa lpg mi? Yakit tuketimlerini arastirmama ragmen net bir bilgi bulamadim paylasirsaniz sevinirim saygilar...

mrb. en mantıklısı lpg dir.sehir ici lpg de 10 litre ortalaması vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erener0101

quote:

Orijinalden alıntı: darkmurat35

Herkese hayirli ramazanlar.. Bende paliomdan sonra stilo dusunurken ibiza aldim pisman olup sattim.ve simdi tekrar stilo dusuncesindeyim ancak yakit konusu benim icin onemli sizce dizel mi bakayim yoksa lpg mi? Yakit tuketimlerini arastirmama ragmen net bir bilgi bulamadim paylasirsaniz sevinirim saygilar...

mrb. en mantıklısı lpg dir.sehir ici lpg de 10 litre ortalaması vardır.

verdiğiniz bilgi için teşekkürler birde kronik sayılabilecek ve can sıkan bir arızası varmıdır?son olarakta güncel olsun diye soruyorum parça fiyatları çokmu pahalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmurat35 -- 5 Ağustos 2011; 15:09:51 >
  • quote:

stone33 kardeş hayırlı olsun öncellikle

çok teşekkür ederim kardeş eyvallah ...
  • 
Sayfa: önceki 15881589159015911592
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.