Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1591. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15891590159115921593
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkmurat35

quote:

Orijinalden alıntı: erener0101

quote:

Herkese hayirli ramazanlar.. Bende paliomdan sonra stilo dusunurken ibiza aldim pisman olup sattim.ve simdi tekrar stilo dusuncesindeyim ancak yakit konusu benim icin onemli sizce dizel mi bakayim yoksa lpg mi? Yakit tuketimlerini arastirmama ragmen net bir bilgi bulamadim paylasirsaniz sevinirim saygilar...

mrb. en mantıklısı lpg dir.sehir ici lpg de 10 litre ortalaması vardır.

verdiğiniz bilgi için teşekkürler birde kronik sayılabilecek ve can sıkan bir arızası varmıdır?son olarakta güncel olsun diye soruyorum parça fiyatları çokmu pahalı?

Pahalı pahalı, son bakımımda değişen parçaların fiyatlarını yazayım (özel servis)

Hava Filtresi: 18 TL

Polen Filtresi: 35 TL

Motor alt kulağı: 85 TL

Bagaj kapağı amortisörü (2 adet): 220 TL (ben sanayiden 40 liraya aldım çiftini)

4 LT Selenia yağ 5-40 : 60 TL

Yağ filtesi: 18 TL

• Beyler stilo 1.4 motor için Hava Filtre kutusu bulabilirmiyiz?
  • Arkadaşlar hepinize hayrılı Ramazanlar. Artık bende bir stilo sahibiyim ve çok doğru bir karar verdiğimi her geçen gün daha çok anlıyorum ama ufak bir sorunum var. Stilomu alalı bir hafta felan oldu, araba airbag hatası vermeye başladı. Kafasına esince ötüyo iki saat gitmiyo bazende kendiliğinden gidiyo. Yani temassızlık gibi bişey var ama olayı çözemedim. Forumu araştırdım Kontak spreyi alacaktım, soketleri ölçü aletiyle kontrol ettim bir sıkıntısı yok hepsi iletiyor. Hata çok canımı sıkmaya başladı. Bugün 3 saat uğraştım sürücü koltuğundakini yolcu koltuğundakini, arka taraftakileri tek tek kontrol ettim. Hiç bir sıkıntı yok ama arıza hiç geçmemeye başladı son bir 2 gündür. Bugun bende sürücüyle yolcu koltuğundaki soketleride söktüm hepsini aynı şekilde kendi elimle bağladım ama nafile hata bir türlü gitmiyor. Şimdi servise gitsem en az 100 milyon isteyecekler. Yapabileceğim başka ne var bana bir yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu arada stilo almamdaki en büyük etken sizsiniz. Tek kelimeyle muhteşem arabaymış. Anlattığınızdan fazlası var eksiği yok. Tekrardan çok teşekkür ederim bana stilo aldırdığınız için

• quote:

Orijinalden alıntı: hacuteam05

Arkadaşlar hepinize hayrılı Ramazanlar. Artık bende bir stilo sahibiyim ve çok doğru bir karar verdiğimi her geçen gün daha çok anlıyorum ama ufak bir sorunum var. Stilomu alalı bir hafta felan oldu, araba airbag hatası vermeye başladı. Kafasına esince ötüyo iki saat gitmiyo bazende kendiliğinden gidiyo. Yani temassızlık gibi bişey var ama olayı çözemedim. Forumu araştırdım Kontak spreyi alacaktım, soketleri ölçü aletiyle kontrol ettim bir sıkıntısı yok hepsi iletiyor. Hata çok canımı sıkmaya başladı. Bugün 3 saat uğraştım sürücü koltuğundakini yolcu koltuğundakini, arka taraftakileri tek tek kontrol ettim. Hiç bir sıkıntı yok ama arıza hiç geçmemeye başladı son bir 2 gündür. Bugun bende sürücüyle yolcu koltuğundaki soketleride söktüm hepsini aynı şekilde kendi elimle bağladım ama nafile hata bir türlü gitmiyor. Şimdi servise gitsem en az 100 milyon isteyecekler. Yapabileceğim başka ne var bana bir yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu arada stilo almamdaki en büyük etken sizsiniz. Tek kelimeyle muhteşem arabaymış. Anlattığınızdan fazlası var eksiği yok. Tekrardan çok teşekkür ederim bana stilo aldırdığınız için

Hayırlı olsun

• quote:

Herkese hayirli ramazanlar.. Bende paliomdan sonra stilo dusunurken ibiza aldim pisman olup sattim.ve simdi tekrar stilo dusuncesindeyim ancak yakit konusu benim icin onemli sizce dizel mi bakayim yoksa lpg mi? Yakit tuketimlerini arastirmama ragmen net bir bilgi bulamadim paylasirsaniz sevinirim saygilar...

Bana kalırsa lpg li bak. Stilonun dizeli 1,9 motor vergisi benzinli 1,6 ya göre biraz pahallı.
  • bana da stilo aldırmadığınız için teşekkür etmiyorum çünkü üstteki ilandaki araç satılmış
    hayırlı ramazanlar
  • Teşekkür ederim kardeşim
  • Selamlar, Sky perdesi geriye sararken takılması konusunda çok mesaj var inceledim, ama Ankara'da perde konusunda uzman servis ya da şahıs tanıdığı olan varsa paylaşırsa sevinirim. Saygılar..
  • Selamlar. En gıcık olduğum şey; kapaksız jant o da başıma geldi. Stilomun jant kapağı düşmüş. Yetkili servise sordum uçmuş 65 tl dedi. Bursa dayım bulamadım. Kafayı yicem içime dert oldu. Saat:19:00 dan beri internette arıyom ulaşamadım. Bana yardımcı olacak ya da elinde olan, çevresinde pert olan ya da stilo jantına ulaşabilecek olan var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: impox

Selamlar. En gıcık olduğum şey; kapaksız jant o da başıma geldi. Stilomun jant kapağı düşmüş. Yetkili servise sordum uçmuş 65 tl dedi. Bursa dayım bulamadım. Kafayı yicem içime dert oldu. Saat:19:00 dan beri internette arıyom ulaşamadım. Bana yardımcı olacak ya da elinde olan, çevresinde pert olan ya da stilo jantına ulaşabilecek olan var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-kapaklari-fiat-stilo-jant-gobegi-51209643/pasif-ilan/

• BaMKaN arkadaşım ilgilendiğin için teşekkürler. İlan pasif ama İlan sahibine mesaj attım. Umarım cevap gelir elinde vardır. Halen daha kapağa ulaşamadım:)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impox -- 26 Ağustos 2011; 21:01:00 >
  • arkadaşlar selam,

carbon clean yaptırıp ta performansta dişe dokunur fark hisseden var mı?
    bu arada ben sürekli gaz la kullanıyorum. T-ATİKER-T

yani bu carbon clean enjektör temizliği yapan birşey ise, gazın ejektörleri farklı değil mi?
    nasıl olcak, sanki gazlı arabalarda bir anlamı yok gibi.

teşekkürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: gendarme

impox

Konya'da Fiat bayisi Koyuncu Otomotiv var.
    Orada çalışan Mustafa Şakalak isminde bir arkadaş var. onu arayıp bir sor,geçen yıl vardı..

0332 345 26 26 dahili: 402

Bu arada benim de perde halatı ihtiyacım sağ ve sol halat olmak üzere 2 adet oldu :((

Tamam yarın arıcam. Çok Teşekkürler.
  • arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce stiloma sıralı sistem alman lpg taktırdım ardından bir takım sıkıntılar yaşadım ve sorunun boğaz kelebeğinden olduğu ortaya çıkınca mecburen kelebeği değiştirdim ve 1 ay oldu hiçbir sıkıntı olmaksızın stilo'mu kullanıyorum ancak halen engine fault yazısı çıkıyor bunun lambda sensorundan olduğunu düşünüyorum ki (eskişehirdeyim) sanayideki fiat servisi veren ÇALIŞKANLAR OTO bunun lambda sensorundan kaynaklandığını sensoru değiştirsem dahi hiçbir değişiklik olmayacağını ve sorunun devam edeceğini ancak bu sorunun büyük bir sıkıntı teşkil etmediğini belirtti ancak bununla birlikte boğaz kelebeğini değiştirmiş olsam dahi başta yaşadığım sorunun bir süre sonra tekrarlayacak müzmin yani kalıcı bir sorun olduğunu bunun da Stilo model araçların en büyük handikapı olduğunu belirtti bu konuda beni biraz aydınlatabilirseniz çok sevinirim.

ayrıca çukura girip çıkınca Airbag Fault yazısı çıkıyor, tekrar çukura girip çıkınca ya da bir süre sonra kayboluyor sizce ne yapmalıyım

ve son olarak da stilolarda ön yolcu koltuğunda da bir ağırlık sensoru mevcut mu emniyet kemeri takılması için uyarı veriyor mu vermiyorsa bu ağırlık sensorunun hatası airbag hatası verebilir mi?

şimdiden tüm yardımlarınız için teşekkür ediyor, hayırlı bayramlar diliyorum.

• arkadaşlar stilo aracımda ufak tefek çizikler mevcuttu sanayideki boyacıma götürdüm araç kirliydi gözle görünen bir iki çiziği (yüzeysel) bir sıvı ile öylesine bir sildi ve çizikler geçti, sıvıyı da böyle 5 litrelik bir damacanadan döktü, aracı dün yıkattım onun gibi başka çiziklerde mevcut şimdi yine ustaya götürsem para alacak büyük ihtimalle bu sıvının ne olduğunu biliyor musunuz? kendim alıp süreyim diye düşünüyorum ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyeblips

arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce stiloma sıralı sistem alman lpg taktırdım ardından bir takım sıkıntılar yaşadım ve sorunun boğaz kelebeğinden olduğu ortaya çıkınca mecburen kelebeği değiştirdim ve 1 ay oldu hiçbir sıkıntı olmaksızın stilo'mu kullanıyorum ancak halen engine fault yazısı çıkıyor bunun lambda sensorundan olduğunu düşünüyorum ki (eskişehirdeyim) sanayideki fiat servisi veren ÇALIŞKANLAR OTO bunun lambda sensorundan kaynaklandığını sensoru değiştirsem dahi hiçbir değişiklik olmayacağını ve sorunun devam edeceğini ancak bu sorunun büyük bir sıkıntı teşkil etmediğini belirtti ancak bununla birlikte boğaz kelebeğini değiştirmiş olsam dahi başta yaşadığım sorunun bir süre sonra tekrarlayacak müzmin yani kalıcı bir sorun olduğunu bunun da Stilo model araçların en büyük handikapı olduğunu belirtti bu konuda beni biraz aydınlatabilirseniz çok sevinirim.

ayrıca çukura girip çıkınca Airbag Fault yazısı çıkıyor, tekrar çukura girip çıkınca ya da bir süre sonra kayboluyor sizce ne yapmalıyım

ve son olarak da stilolarda ön yolcu koltuğunda da bir ağırlık sensoru mevcut mu emniyet kemeri takılması için uyarı veriyor mu vermiyorsa bu ağırlık sensorunun hatası airbag hatası verebilir mi?

kardes kesinlikle hiç bi sey yaptırma aynı sorun bendede vardı tupten sonra oldu servise gittim bogaz kelebegi dedi yaptırmadım ustaya gittim lamda dedi yaptırmadım baska bi ustaya gittim eksantrik pozisyon sensörü dedi yaptırmadım tesadufen yag deişimi yaptım araç kendine geldi sanada tavsiyem 10.40 bi yag koy dene tavsiye bide tup takan arkadaslar tüpün girişlerini üstten degilde alttan deldirerek yapsınlar o zaman sorun olmuyor bende canavar gibi araç tüplü atiker

ayrıca airbag içinde göğüsün altında bi klips var onu şıkıştıttır ustaya oda giderilir bende öğle olmustu duzelmişti

ayrıca koltukta bildigim kadarı ile sensör yok ama altında kablolar var klipslere baktır

• BU ARADA 2003 MODEL 145.000 KM DE SOLDAN 4 PARÇA BOYA VAR DARBE YOK STİLO MU SATIYORUM KRİZ BENİDE ETKİLE Dİ ALICI OLURSA 530 655 57 80 MERSİN NOT HERHANGİ Bİ ARIZASI YOKTUR LPG Lİ RUHSATA İŞLİ 2013 AUSTOS AYINA KADAR TAM 2 YIL MUAYENE VAR ÇALIŞMAYAN VEYA ARIZALI AKSANI YOKTUR
  • Arkadaslar Carbon clean ?
  • arkadaşlar aynı soruyu tekrar yazıyorum kusuruma bakmayın ancak tek bir yanıt alabildim ve tam tatmin edici olmadı benim için lütfen yanıt ve önerilerinizi bekliyorum.

arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce stiloma sıralı sistem alman lpg taktırdım ardından bir takım sıkıntılar yaşadım ve sorunun boğaz kelebeğinden olduğu ortaya çıkınca mecburen kelebeği değiştirdim ve 1 ay oldu hiçbir sıkıntı olmaksızın stilo'mu kullanıyorum ancak halen engine fault yazısı çıkıyor bunun lambda sensorundan olduğunu düşünüyorum ki (eskişehirdeyim) sanayideki fiat servisi veren ÇALIŞKANLAR OTO bunun lambda sensorundan kaynaklandığını sensoru değiştirsem dahi hiçbir değişiklik olmayacağını ve sorunun devam edeceğini ancak bu sorunun büyük bir sıkıntı teşkil etmediğini belirtti ancak bununla birlikte boğaz kelebeğini değiştirmiş olsam dahi başta yaşadığım sorunun bir süre sonra tekrarlayacak müzmin yani kalıcı bir sorun olduğunu bunun da Stilo model araçların en büyük handikapı olduğunu belirtti bu konuda beni biraz aydınlatabilirseniz çok sevinirim.

• arkadaşlar ykaın bi arkadaşım tek kapı stilosuyla kaza yaptı sağ kapı ve sağ çamurluk lazım çıkma olan varsa ulaşabilirmi buradan
  • 
Sayfa: önceki 15891590159115921593
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.