Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.789.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • ========================
    Stiloya ozel forumda yazisalim
    http://stilotr.members.winisp.net
    ========================




  • tatil dönüşü yolda bir tahtaya çarptım. aradan birkaç gün geçti ve araba hararet yaptı. bir baktım su kalmamış. kesin tahta radyatöre çarptı ve çatlattı dedim. servise gittim. yarım günlük arama sonunda hiçbirşey bulamadılar. hatta bujileri bile çıkarttılar acaba ordan mı su kaçırıyor diye.

    bir de araba virajlarda düşük yağ basıncı diyordu. 1 lt de yağ eksilmiş. bunların hiçbirinin çarpmayla alakası yok dediler. yağ bu arabaya 20.000 km gitmiyor dediler. ama daha önce böyle bir problem olmamıştı. daha önce de 20.000 e kadar götürmemiştim arabayı.
  • ya kusura bakma ama sen araba sözlüğünde ne görürsen yazmışsın galiba.
    Hillholder dediğin bazı otomatik vitesli arabalarda bulunan yokuşta tutuş sistemidir. Haliyle Türkiye'deki stılo'larda böyle bişey yok...

    quote:

    Orjinalden alıntı: cilikka
    Mesela bende Tek kapi Sari reng bi stilo var. ...HILLHOLDER gibi fren sistemleri mevcut.


  • Bu forumdan bir kac arkadasimhttp://stilotr.members.winisp.net `e uye oldu sira sizde

    Stilocular ve Stilo sevenler haydi.. Kendinize ait foruma uye olun.

    Bu arada Stiloma bir kac ay icinde 70 `lik Nitro taktiracagim. Lazim oldugunda 170 beygir alabilecegim. Muhabbet isteyenler Modifiye Forum `una gelsinler, konusalim ...


  • görüşün için teşekkür ederim. ben fiat bayisinde çalışıyorum eğer 2003 model coupe, düz bir stilo 23 milyar gibi bir rakama satılıyorsa bu hayli hayli satılır. sadece aracın ne kadar temiz olduğu önemli. laf atıp tutmak kolaydır. nede olsa satılan mal sizin değil.

    cevap verirken yorumlarınızın açabileceği sorunlarıda düşünürseniz sevinbirim. stilo isteyipte fiyatlarını net bilmeyen arkadaşlar bizleri fahiş fiyattan araba satıyor gözüyle bakabilirler...


    saygılarımla
  • araban cok tatli yamanc!! masallah insallah satarsin!! hangi fiatta calision sen?
  • Pendik - Kırmak Oto Fiat Ana Bayiisi Dahilim 148
  • ms desing in modifiye aksesuar malzemelerini kullanan varmı.veya herhangi bir markanın
  • neyi atıp tutuyorum ben? daha bir sene önce sıfır 1.6 stılo dynamic aldım. listesi 31.000 idi. peşin indirimiyle 29.000 e geldi. bence benim stılo 20.000 ancak eder.
    eğer siz tek kapılı düz ve 2003 bir stılo yu bu fiyata satmayı başarabildiyseniz bu fahiş bir fiyattır tabii ki. her malın bir kör alıcısı vardır derler. siz de ona denk gelmişsiniz demekki.
    yorumlar sorunlara yolaçacakmış? ne yani siz öyle istiyorsunuz diye eder kardeşim daha da fazla eder 35.000 e de mi satarsın diyelim?

    quote:

    Orjinalden alıntı: yamanc

    görüşün için teşekkür ederim. ben fiat bayisinde çalışıyorum eğer 2003 model coupe, düz bir stilo 23 milyar gibi bir rakama satılıyorsa bu hayli hayli satılır. sadece aracın ne kadar temiz olduğu önemli. laf atıp tutmak kolaydır. nede olsa satılan mal sizin değil.

    cevap verirken yorumlarınızın açabileceği sorunlarıda düşünürseniz sevinbirim. stilo isteyipte fiyatlarını net bilmeyen arkadaşlar bizleri fahiş fiyattan araba satıyor gözüyle bakabilirler...


    saygılarımla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinemre -- 16 Ağustos 2006; 10:45:10 >




  • [Deleted by Admins]
  • biz de yeni tek kapı sunroof 2004 modeli 25000 ytl ye aldık.araç hatasız.bilginize...konyada bu arada...
  • Birbirinize karşı hitap etme şeklinize dikkat ediniz !!
  • arkadaşlar bizdede 2005 model stilo 1.6active 5k modeli vardı çok güzel arabaydı gerçekten skywindow hariç full arabaydı rengi crono grisiydi.ben çok seviyodum ama annem kaza yapınca babam hemen değiştirdi arabayı.21milyara sattık.
  • accord kardeş metinemre nin dediğine göre sende fahiş fiyattan satmışsın bu yaptığın ayıp neden değerinden fazlaya satıosun *eçiriosunuz millete... :D töbe töbe yaw nasıl bir zihniyet ben sektörün içindeyim fiyatları biliyorum adam hala benimle inatlaşıyor.

    :)))) ülüyorum sadece


    quote:

    Orjinalden alıntı: accord

    arkadaşlar bizdede 2005 model stilo 1.6active 5k modeli vardı çok güzel arabaydı gerçekten skywindow hariç full arabaydı rengi crono grisiydi.ben çok seviyodum ama annem kaza yapınca babam hemen değiştirdi arabayı.21milyara sattık.
  • benim adıma konuşma bu bir. sektörün içinden olman her lafına inanmamızı gerektirmez bu da iki. adam 21 milyara sattık diyor. senin gibi sıfırı 29 milyar eden arabayı 23 e sattık demiyor.

    mevzuyu fazla uzattın. hiç kimse seninle aynı fikirde olmak zorunda değildir. bunu hazmedebilmen lazım. satıcılar her zaman malı satabildikleri en pahalı fiyata satmaya çalışırlar.
    ister gül ister ağla. ben sıfırı 29 olan bir arabanın 2. elinin 23 e satılacağına inanmam. hele ki 3 kapıysa. alan da varsa gerçekten kör alıcıdır.

    mevzu benim için kapanmıştır.

    quote:

    Orjinalden alıntı: yamanc

    accord kardeş metinemre nin dediğine göre sende fahiş fiyattan satmışsın bu yaptığın ayıp neden değerinden fazlaya satıosun *eçiriosunuz millete... :D töbe töbe yaw nasıl bir zihniyet ben sektörün içindeyim fiyatları biliyorum adam hala benimle inatlaşıyor.

    :)))) ülüyorum sadece


    quote:

    Orjinalden alıntı: accord

    arkadaşlar bizdede 2005 model stilo 1.6active 5k modeli vardı çok güzel arabaydı gerçekten skywindow hariç full arabaydı rengi crono grisiydi.ben çok seviyodum ama annem kaza yapınca babam hemen değiştirdi arabayı.21milyara sattık.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinemre -- 23 Ağustos 2006; 11:35:38 >




  • şu anda tek kapı stilonun 2007 yada 2006 modeli varmıda 29 milyar sıfır fiyatı diyorsun? ne bilip konusuyorsun. sen konuyu kapatman gerekir bencede fazla konusma.... şu anda türkiyede 1.4 6 ileri 5k haricinde stilo yok sıfır!!!!! aklında fiyat biçme. stilo tek kapılarda en son seriler satılırken actuel modeli 33 milyardan satılmıştır buda aklının bir köşesinde kalsın... senin gibi çok bilmiş geçinenlere bu fiyatlardan satıyorum varmı?????
  • bırak bu kelime oyunlarını. türkiye'de şu an hangi modelin satıldığını ben de biliyorum.
    3 kapılı stılonun dengi olarak en son 5 kapılı stılo satılmıştır. senin 33 milyara sattığın 3 kapı stılo actuel eğer son 5 kapı 1.6 stılo satılırken satılıyor olsaydı listesi 29 milyar olacaktı. ben 1 sene önce 1.6 5 kapı dynamic stıloyu alırken listesi 31 milyardı. peşin indirimiyle 29 a geliyordu. koç indirimiyle 27 ye aldım ben.

    bu durumda stılo 3 kapı active eğer satılıyo olsaydı geçen sene 29 olacaktı. son zamlarla 30 en fazla 31 olsun.
    2003 model bir araba %40 düşerek: 19 olurdu. buraya daha arabanın 3 kapı ve stılo gibi satışı düşük bir araba olması dezavantajı da eklenmedi.

    bir otomobil pazarlamacısı için fazla agresif bir tavrın var. bu tavır çalıştığın bayiye ve fiat a zarar verir.

    quote:

    Orjinalden alıntı: yamanc

    şu anda tek kapı stilonun 2007 yada 2006 modeli varmıda 29 milyar sıfır fiyatı diyorsun? ne bilip konusuyorsun. sen konuyu kapatman gerekir bencede fazla konusma.... şu anda türkiyede 1.4 6 ileri 5k haricinde stilo yok sıfır!!!!! aklında fiyat biçme. stilo tek kapılarda en son seriler satılırken actuel modeli 33 milyardan satılmıştır buda aklının bir köşesinde kalsın... senin gibi çok bilmiş geçinenlere bu fiyatlardan satıyorum varmı?????


    evet ben çok biliyorum. senin gibi satıcılarla da işim olmaz. o yüzden benim gibilere araba filan satamazsın sen.




  • ARkadaşlar merhabalr ben Fiat Stiloyu almak amaçlı düşünüyorum nedir ne değildir bilgi verirseniz sevinirim...
  • stılo dynamic'ler zengin donanımına göre çok uygun fiyata satılıyordu. ama şu an dynamic getirmiyorlar. şu an satılan 1.4 (actual ya da active) güzel tasarruflu ama donanımı zayıf. eğer 2. el alacaksan dynamic tavsiye ederim. ama sıfır alacaksan bence başka birşey düşün.

    eğer dynamic alacaksan benimkinin özellikleri (benimki 2005 model, daha önceki modellerde burdaki bazı özellikler opsiyonelmiş galiba):

    1.6 16V motor,AQS+iklim kontrollü çift bölgeli otomatik klima, abs, soğutuculu çift gözlü torpido, 6 havayastığı, crouse kontrol, hız kesici, ısıtmalı aynalar, alaşım cantlar, far sensörü, yağmur sensörü, park sensörü, 20 km hızda otomatik kitlenen kapılar, direksiyon kontrollü cd-çalar, ileri-geri kayabilen ve geri yatabilen arka koltuklar, yemek masası, aktif gergili ve arkada da 3 noktalı emniyet kemeri, bel destek ayarlı, immobilizer, 30 km ve aşağısında ekstra yumuşayan deri direksiyon,hız limitleyici

    ben alırken istediğim renkte ESP li bir model bulamadım. o olsaydı iyi olurdu. bir de 16" jant istemiştim o da olmadı istediğim renkte. ama 15" olması daha iyi oldu galiba. çukurlarda filan problem çıkartmıyor + araba daha konforlu gidiyor. sert kullanmayacaksan 15" yeterli.

    not: direksiyondan müzik kontrolünün görünüşü diğer bir çok sisteme göre çok hoş ama fonksiyonelliği sıfıra yakın. direksiyondan kayıtlı radyo kanalları arasında gezinemiyorsun. sadece kanal arama yapabiliyorsun. o yüzden de malesef kayıtlı radyo kanalları arasında gezinmek için elin sürekli konsola gitmek zorunda kalıyor.

    quote:

    Orjinalden alıntı: cemturkozz

    ARkadaşlar merhabalr ben Fiat Stiloyu almak amaçlı düşünüyorum nedir ne değildir bilgi verirseniz sevinirim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinemre -- 23 Ağustos 2006; 18:01:42 >




  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.