Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1030. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10281029103010311032
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 34vıa85

fark ettiğimde iş işten geçmişti sabah araba çalışmadı kötü bişi olduğunu hissettim.

konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımın bilgilerine ihtiyacım var ustama götürdüm sadece işçilik 750 istedi motor inecekmiş...

parça fiyatları hakkında bilgisi olan arkadaşlarım varmı?

içini karartmak gibi olmasın ama bu, ne kadar parçanın
    ne kadar zarar gördüğü ile alakalı,sökülmeden de görülmez
    sanırım toplam maliyet 2000 lirayı geçer..
    motor bloğu zarar görmemiştir inşallah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktüel

eline sağlık fatifata ben oy kullanmayacağım benim için farketmiyor

abi olurmu oyle şey, mümkünse beğendiğin bir tanesini oyla lütfen... O sekilde düşünme, bir tanesini illaki beğeniyosundur...

Burdan da GENDARME ABİMİZE sesleniyorum umarım oda oylama yapmamazlık yapmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihata
    oda oylama yapmamazlık yapmaz

Fatihçim, cümlene hayran kaldım:)
  • quote:

fark ettiğimde iş işten geçmişti sabah araba çalışmadı kötü bişi olduğunu hissettim.

konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımın bilgilerine ihtiyacım var ustama götürdüm sadece işçilik 750 istedi motor inecekmiş...

parça fiyatları hakkında bilgisi olan arkadaşlarım varmı?

Kardeşim geçmiş olsun ben Ümraniye sanayi sitesinden Menekşe Oto dan parça alıyorum sana telefononu pm atıcam istersen fiyat karşılaştırması açısından bir bakıver
  • içim daha ne kadar kararsın valla moralim çok bozuldu.
  • quote:

içim daha ne kadar kararsın valla moralim çok bozuldu.

triger garanti kapsamında değil mi?
  • quote:

GEÇMİŞ OLSUN 34vıa85 YAKLAŞIK MASRAFIN 1500-2000 TL ARASI OLUR.
    TRİGERİNİ DEĞİŞTİRMİŞMİYDİN ?
    STİL KAÇ KM DEYDİ....
  • 34vıa85 kardeşim geçmiş olsun iyiki seyehat halindeyken olmadı bişi.
    Bu arada kaç km yapmış ki değişme zamanı geldimiydi. Triger öyle kolay kopacak bişey değil demekki iyice yıpranmış var mı bir bilgin???
  • Ana kimse kalmamış:)
  • ya kardeşim çok çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm.Allah yardımcın olsun.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_37406849/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37406849

logo oylaması yapmayanlar için link....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatihata -- 29 Ocak 2010; 16:26:03 >
  • 34via85 arkadaşım cok geçmiş olsun :(( cok üzüldüm, umarım en kısa sürede ve en az masrafla, halledersin bu kötü meseleyi....
  • iyi günler. benim aracın uzaktan kumandası calısmıyor. pilini de değiştirdim ama tuşlara her basışımda kumanda üzerindeki lamba yanmasına rağmen kapıları açmıyor. kumandayı servise gitmeden araca tanıtmanın bir yolu varmıdır?
  • 34via85, çok geçmiş olsun. Umarım çok fazla hasar yoktur.

logoların hepsi birbirinden güzel.
    Yalnız logoların bazılarında stiloturkiye ayrı yazılmış birinde arada (-) var.
    Siteyi ziyaret edecek kişiler logo da ki adresi yazıp girecek, sorun olabilir.

Bende oyumu kullanıyorum şimdi.

Heeyt be bir oy kullandım diğerlerinden %5 öne geçtik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisacil -- 29 Ocak 2010; 17:39:10 >
  • dostum çok geçmiş olsun. Aracın Trigerinin koptuğunu veya kopmak üzer olduğunu nasıl öğreniriz bilen var mı acaba.?

Bafra Stilo : Ben bugun aracın vergisini internet üzerinden kredi kartımla ödedim. zaten son gün 01 Şubat. Ödemek isteyenler kredi kartına bazı bankalar taksit de yapıyor. 141-TL bayıldık DevleteHadi Hayırlısı...
  • Arkadaşlar Forum Donanım Haberin yeni kullanıcısıyım. Stilo için logolara nerden bakarak onaylama yapıyoruz. Açıklarsanız seve seve oylamaya katılmayı isterim. İyi Akşamlar.
  • 34via85,

çok geçmiş olsun, umarım çok hasar yoktur (süpap eğilmesi,piston kırılması)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkaan

quote:

GEÇMİŞ OLSUN 34vıa85 YAKLAŞIK MASRAFIN 1500-2000 TL ARASI OLUR.
    TRİGERİNİ DEĞİŞTİRMİŞMİYDİN ?
    STİL KAÇ KM DEYDİ....

trigerin kopması genel sebebi araç süratli iken büyük vitesten kademesiz olarak küçük vitese atılmasından kaynaklanır. (4 den 1 geçmek gibi)

• quote:

Orijinalden alıntı: mustrix

dostum çok geçmiş olsun. Aracın Trigerinin koptuğunu veya kopmak üzer olduğunu nasıl öğreniriz bilen var mı acaba.?

Bafra Stilo : Ben bugun aracın vergisini internet üzerinden kredi kartımla ödedim. zaten son gün 01 Şubat. Ödemek isteyenler kredi kartına bazı bankalar taksit de yapıyor. 141-TL bayıldık DevleteHadi Hayırlısı...

öncelikle hoş geldiniz,

Triger kayışı normalde 120 bin km de değişir ön muhafaza kapağı açılmadan kontrol edilemez , kopmasını anlarsın motor grültülü biçimde stop eder. Allah korusun çok ciddi masraflara yol açar.

• Fatihata, ellerine sağlık logolar birbirinden güzel olmuş seçim yaparken çok zorlanacağız.
  • 
Sayfa: önceki 10281029103010311032
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.