Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1031. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10291030103110321033
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustrix

dostum çok geçmiş olsun. Aracın Trigerinin koptuğunu veya kopmak üzer olduğunu nasıl öğreniriz bilen var mı acaba.?

Bafra Stilo : Ben bugun aracın vergisini internet üzerinden kredi kartımla ödedim. zaten son gün 01 Şubat. Ödemek isteyenler kredi kartına bazı bankalar taksit de yapıyor. 141-TL bayıldık DevleteHadi Hayırlısı...

http://forum.donanimhaber.com/m_37406849/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37406849

bu adrese tıklarsan ulaşabilrsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: stilock

Fatihata, ellerine sağlık logolar birbirinden güzel olmuş seçim yaparken çok zorlanacağız.

teşekkürler abi saolasın.... umarım herkes beğeniyodur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihata

quote:

Fatihata, ellerine sağlık logolar birbirinden güzel olmuş seçim yaparken çok zorlanacağız.

teşekkürler abi saolasın.... umarım herkes beğeniyodur...

beğenmemek mümkün mü? hepsi çok güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: JCRSO

iyi akşamlar arkadaşlar stilo piyasası çok durgun temiz ve full araba nerdeyse yok gibi,gerçi bende de para yok henüz,sigortadan bekliyoruz alacağımızı,beni düşündüren şu son 1 aydır ilanları takip ediyorum 5 kapılı full sky lı açık renkli adanada yaşadığımdan temiz stilo gelmiyor arkadaş,yeterki temiz olsun türkiyenin heryerinden alırım da yok yav,bakalım ne yapıcaz

sigorta kaç para verdi veya önerdi ?
  • quote:

Triger kayışı normalde 120 bin km de değişir ön muhafaza kapağı açılmadan kontrol edilemez , kopmasını anlarsın motor grültülü biçimde stop eder. Allah korusun çok ciddi masraflara yol açar.

İyiakşamlar stilock triger kayışı bizim araçlarda 120 000 Km.de değişir bende böyle biliyordum ama servistekiler kafamı karıştırıyor 5 sene geçmişse 12o ooo beklenmez derler 5 sene mantığı nedir biliyormusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34vıa85

moralim çok bozuk arkadaşlar aracımın triger kayısı koptu :(

çok geçmiş olsun, büyük bir problem oldu mu?
    Osman aracın kaç model ve kaç km deydi ???

quote:

Orijinalden alıntı: bafra_stilo

s.a. günaydın herkese

MTV vergisini internetten ödeyebilen varmıdır acaba?? ben internet vergi dairesinden beceremedimde.

ben tek seferde ödedim büyük rahatlık oluyor.
    283 lira 12 aylık

quote:

Orijinalden alıntı: stüdyocan

quote:

Triger kayışı normalde 120 bin km de değişir ön muhafaza kapağı açılmadan kontrol edilemez , kopmasını anlarsın motor grültülü biçimde stop eder. Allah korusun çok ciddi masraflara yol açar.

İyiakşamlar stilock triger kayışı bizim araçlarda 120 000 Km.de değişir bende böyle biliyordum ama servistekiler kafamı karıştırıyor 5 sene geçmişse 12o ooo beklenmez derler 5 sene mantığı nedir biliyormusun

Malzeme yorgunluğu meselesi,
    stiloların triger seti değişimi km olarak 120000 km dir ama
    yıl olarak ise temiz kullanımda 5 yıl çok tozlu yollarda ise 3 yıldır.

Arkadaşlar araçlarımıza yapıştıracağımız stickerlar sitemizin reklamını yapacağı için
    okunaklı ve düz yazı şeklinde olmalı diyorum ama tam aklımdakinin karşılığı bir logo bulamadım.
    Fatih'e söyledim 1 tane daha ekleyecek sanırım benim için.
    perşembe günü nöbetçiydim cama sabahı ise nöbetten çıkar çıkmaz Balıkesir'e geldim.
    O nedenle çok sık giremiyorum nete, geliş sebebim ufak tefek çökükler için stilimi autokinge getirdim.
    bugün bıraktım yarın alacağım aracımı inşallah.

• 34vıa85 çok geçmiş olsun. İnşallah büyük masraf ve hasar çıkmaz. Tam olarak nasıl oldu? Triger daha önce değişmemiş mi?
  • ROBINHOOD; Fatih bir logo daha ekleyecekse oylamayı baştan yapalım.

AutoKing Balıkesir nasıl? İzmir'dekinden epeyce şikayetler vardı. Çökükleri nasıl yapıyorlar? Bende de bir kaç yerde çökük var. Yazın Türkiye'ye dönünce autoking'e gitmeyi düşünüyorum fırsat olursa.
  • İyi akşamlar arkadaşlar,
    bizim stilo'ların motorları marea motorları ile bire bir aynı diye biliyorum, doğrumudur?
  • iyi akşamlar arkadaşlar.

logo için oyumu 4 numaradan yana kullandım.

emeklerinize sağlık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: stiilloo

ROBINHOOD; Fatih bir logo daha ekleyecekse oylamayı baştan yapalım.

AutoKing Balıkesir nasıl? İzmir'dekinden epeyce şikayetler vardı. Çökükleri nasıl yapıyorlar? Bende de bir kaç yerde çökük var. Yazın Türkiye'ye dönünce autoking'e gitmeyi düşünüyorum fırsat olursa.

İstanbul ikitellideki gayet başarılı ve kaliteli iş yapıyor.
  • quote:

ROBINHOOD; Fatih bir logo daha ekleyecekse oylamayı baştan yapalım.

evet logo oylamasını benim sizlere sunacağım logo da eklenip tekrar oylanırsa daha iyi olur diye düşünüyorum,
    kesinlikle tak satır düz bir yazı olmalı ki herkes uzaktan bile rahatlıkla okuyup hafızasında kalabilmeli...

valla ben yaklaşık 4 yıldır balıkesir autokinge giderim işlerini gerçekten çok iyi yapıyorlar.
    tavsiye ederim.
    göçüklerin durumuna göre yapacakları uygulama değişiyor.
    ama ben düzelttirip boyatıyorum asla öyle göçüklü, çizikli arabayla dolaşmam.
    varsın yurdumun arabalardan çok iyi anlayan insanlarının gözünde değeri düşsün varsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINHOOD -- 29 Ocak 2010; 22:25:46 >

• quote:

fark ettiğimde iş işten geçmişti sabah araba çalışmadı kötü bişi olduğunu hissettim.

konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımın bilgilerine ihtiyacım var ustama götürdüm sadece işçilik 750 istedi motor inecekmiş...

parça fiyatları hakkında bilgisi olan arkadaşlarım varmı?

arkadaşım geçmiş olsun ,umarım motor içerisinde çok büyük hasar oluşmamıştır aksi durumda işçilik ve maliyeti çok yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROBINHOOD

valla ben yaklaşık 4 yıldır balıkesir autokinge giderim işlerini gerçekten çok iyi yapıyorlar.
    tavsiye ederim.
    göçüklerin durumuna göre yapacakları uygulama değişiyor.
    ama ben düzelttirip boyatıyorum asla öyle göçüklü, çizikli arabayla dolaşmam.
    varsın yurdumun arabalardan çok iyi anlayan insanlarının gözünde değeri düşsün varsın
    .

Aynen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuricim

quote:

fark ettiğimde iş işten geçmişti sabah araba çalışmadı kötü bişi olduğunu hissettim.

konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımın bilgilerine ihtiyacım var ustama götürdüm sadece işçilik 750 istedi motor inecekmiş...

parça fiyatları hakkında bilgisi olan arkadaşlarım varmı?

arkadaşım geçmiş olsun ,umarım motor içerisinde çok büyük hasar oluşmamıştır aksi durumda işçilik ve maliyeti çok yüksek.

motor açılmadan fiyat belirlemek yanlış olur ama senin için yarın serviste yaklaşık bi fiyat çıkartırım.
  • Benim düşüncemde stillerin arkasına yapacağımız logoyla tişört gibi baskı yapacağımız logolar farklı olmalı diyorum.
  • Sitemiz kurulduktan sonra tişörtlerimizin rengini de kararlaştırırız.
  • Sayın arkadaşlar,
    stilo'da kullanılan motor marea motoru ile aynımıdır?
  • siyah üzerine renkli modlarda çok şık olur diye düşünüyorum.
    Stilo ile marea motoru hemen hemen aynı olmakla beraber üzerinde bir takım farklılıklarıda vardır.
  • quote:

Sitemiz kurulduktan sonra tişörtlerimizin rengini de kararlaştırırız.

malesef tek renk beyaz üzeri baskı( Benim yaptırabildiğim )tabi aramızda konfeksiyon vede penye baskı işi yapabilen varsa çok daha iyi olur
    zira ben fotoğraf baskısı yapabiliyorum üstelik tsirtler % 100 polyester dir pamuk değiller çnkü baskı ancak polyester zeminde başarılı oluyor.
    Dediğim gibi penye işi yapan varsa aramızda çok daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 10291030103110321033
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.