Şimdi Ara

---Steve Jobs'ın 3 ay ömrü kaldı---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Apple'ın efsane patronu Steve Jobs, hastalığı dolayısıyla aylar boyu şirketin başından uzak kalmış, geçtiğimiz hafta ise CEO'luk görevini Tim Cook'a bırakarak geriye çekilmişti.

Pankreas kanseriyle mücadele eden Steve Jobs'ın yayınlanan son fotoğrafları ise hastalığın Jobs'u bir hayli erittiğini gözler önüne sermişti. Ancak fotoğrafların sahte olduğu da iddia edilmişti.

Hürriyet'in haberine göre, tüm bu gelişmelerin ardından ise Jobs'un doktorları, pankreas kanseriyle boğuşan Jobs'ın durumunun kötü olduğu konusunda hemfikir. Doktorların bu açıklamasını çevresindekilerle paylaşan ise Steve Jobs'tan başkası değil.
    Haberin devamı ↓reklam

Jobs'ın CEO'luk görevini bırakmasınında da hastalığı önemli rol oynadı. Jobs'ın hastalığına karşı bir hayli duyarlı olan Apple hisseleri, Jobs'un çekilmesiyle birlikte Apple'ın finansal olarak daha rahat bir seyir izleyeceği düşünülüyor.

Kaynak:http://www.ntvmsnbc.com/id/25246127/

Habere çok üzüldüm. Gözlerim doldu fotoyu görünce

• Görmüştüm. Gerçekten bende üzüldüm.
  • O fotoğraf gerçek değil. Fotoşoplanmış bir foto.
  • Hayat fani. Bakalım biz nasıl ne zaman gidecez. Gittiğimiz yerde sitmeseler bari.
  • Apple ürünlerini sevmesem de Jobs'u severdim
  • Biz bazen hani çok zengin olmak istiyoruz ya elimizde ki şeyin kıymetini bilmiyoruz işte. En önemlisi sağlık! Ancak elden gidince farkına varıyoruz malesef.

Düzeltme: İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut. -- 30 Ağustos 2011; 15:17:36 >
  • Cave johnson gibi lan :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sitiv cobs bırakma bizi
  • Jobs'un tam hastalığını bilen varmı hep pankreas kanseri deniyor ama pankreas nakli olduğunu biliyorum
  • Nejat İşler'i gönderelim Apple'a
  • 3 ay kaldigi yazisini goremedim
  • Sitiiv seni çok seviyom geri dön Sitiiiiv.
  • la bu adamı görupte rockfeller gıbı adamlar ders cıkarmıyor mu dunyanın parasını elınde tutabılırsın lakın anahtar tanrıda para dınlemez pul dınlemez azraili yollar, genede zararı olmayan ıyı bı ınsandı ıns ölmez uzunca yaşar
  • quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

Nejat İşler'i gönderelim Apple'a

• Apple'ın çöküşüne hep beraber şahit olacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper17

quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

Nejat İşler'i gönderelim Apple'a

inceden

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut.

Biz bazen hani çok zengin olmak istiyoruz ya elimizde ki şeyin kıymetini bilmiyoruz işte. En önemlisi sağlık! Ancak elden gidince farkına varıyoruz malesef.

Düzeltme: İmlâ

Kesinlikle haklısın dostum
  • Gider ayak şu fiyatları düşürse ne iyi olur.
    Şaka bir yana Allah Acil Şifalar Versin
  • abi cok kotu oldum apple urunlerine ısınamadım ama jobs cok hosuma giderdi farklıydı zeki idi foto cok kotu :(:(:(:(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.