eee nokya işte fln alakası yoq! o zmn 3650de daha cok ses cıkıyo :))) nie cunku 6600da hoporlor arkada, 3650de ses onden cıkıyo! aslında cıkan ses aynı ama duyulan ses az :))) stereo cift kanaldan verir, mono ise busesi tek kanaldan verir yani 2 kat daha dandik olur mono
sesin yüksekliği ile sesin mono veya stereo olması aynı şey değil...
+1 bende onu anlatmaya calıstım! ama ondan baska herseyi anlatır gibi olmuşum
yani sonuç olarak mono iğrenç bişey.
BEYLER BENDE SX1 VAR. 6600 DAN DAHA FAZLA SES GELİYOR. ABİM DE 6600 VAR ORDAN BİLİYORUM. LÜTFEN KAFADAN SIKMAYIN BAZI ŞEYLERİ. SX1 DAHA NET VE DAHA YÜKSEK SES VERİR 6600 A GÖRE!!!!!!
sx1 değişik firmare lerinde farklı ses şiddeti var. özellikle son firmware lerinde ses çok düşük. sx1 de stereo ses sadece kulaklık ile alırsın. harici olarak yani doğrudan dışarıya stereo ses veren tek tr'de ki cihaz motorola e398 dir. stereonun ötesinde dolby prologic, dolby prologic II, dolby digital, dts, dolby digital ex, dts discrate gibi 2 den çok kanallı ses düzenleri de vardır. bir gün dolby digital ses destekli telefonları da görürüz. dolby digital kulaklıklarla telefondan film izleriz bir gün...
sx1 mi 6600 deseler 6600 secerim ne alaka demeyın NOKİA
mono ses herzaman daha düşük ve kalitesiz ses verir 6600 ın sx1 den yüksek ve iyi ses vermesi imkansız kesin sx1 in versiiyonu fln eksiktir ya da bozulmuştur
bir yerden ne kıvılcım çıkarsa çıksın bu sx1 ve 6600 başında patlıyor, beyler yeter artık bu dalaşma streo veya mono beyenmeyenler telefonunu değiştirsin,
sadece streo monodan daha iyi çalar deyin konumuz budur, ama böyle dediğiniz zaman 6600 kullananlar hemen alınıyor 6600 sesi borazan değilya onunda güzel sesi var.
streo monodan daha iyi ,ne 6600 sx1 den nede sx1 6600 den iyi tamammı kardeşim cevabını aldınmı...
quote:
Orjinalden alıntı: rainman7
1 elin nesi 2 elin sesi var
super bir anlatım .. ayrıca 6600 hoparlorun arkada olması çok esprili bir durum degıl ki..6600 ın ses çıkış donanımı diğer modellerden eski misal 6630 dan daha cok ses cıkıyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme