Şimdi Ara

stereoskopik 3d (Neticeler Eklendi) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
2
Favori
23.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar peki bu anaglyph ayar dışında birde iz3d nin kendi ayarları var. ati kartlar için free olan. o ne için mesela. ona ayarladım tabiki kırmızı mavi gözlükle görüntü alamadım. onda normal görüntüde karışık değildi. gayet düzgündü. o ayar tam olarak ne için? real 3d mi acaba. bu cinebonuslardaki real 3 d gözlüğü ile görüntü alabilirmiyiz. bu ayarı kullanan oldumu
  • Ati Hd3450 De Olurmuki?
  • Gözlük bulamayanlar bu Pazar habertürk gazetesi ile edinebilirler.
  • veriyomu haberturk red cyan gozluk ?
  • ya ben GG den aldım 39 tl ye iyi olsun hesanı ama yinede internetten izlediğim red cyan destekli örnek videoların hepsinde kırmızı olan bölümler gölgeli olarak gözükmekte, sizde de bu şekilmi oluyor,
  • Ben 2 TL ye karton red/cyan gözlük aldım. Fakat oyunlarda 3D şeklinde bir his yaşayamadım. Ben mi ayarlayamıyorum acaba. İz3d, oyuna girerken bana ayar yaptırıyor. Ama nasıl bir ayar yaparsam yapayım bir türlü o hissi vermiyor. Yok mu bunun bir püf noktası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nurullah_198

Ben 2 TL ye karton red/cyan gözlük aldım. Fakat oyunlarda 3D şeklinde bir his yaşayamadım. Ben mi ayarlayamıyorum acaba. İz3d, oyuna girerken bana ayar yaptırıyor. Ama nasıl bir ayar yaparsam yapayım bir türlü o hissi vermiyor. Yok mu bunun bir püf noktası

Bende national geographic dergisi ile verilen karton gözlükler ile denedim. Kesinlikle işe yaramıyor.

GT240 ın içindeki karton 3d gözlük ile mükemmel görünen görüntüler, bunlarla hiç işe yaramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nurullah_198

Ben 2 TL ye karton red/cyan gözlük aldım. Fakat oyunlarda 3D şeklinde bir his yaşayamadım. Ben mi ayarlayamıyorum acaba. İz3d, oyuna girerken bana ayar yaptırıyor. Ama nasıl bir ayar yaparsam yapayım bir türlü o hissi vermiyor. Yok mu bunun bir püf noktası

al bende de o kadar, ne üç boyutu normal renkleri bile bozuyor :S
  • 3dgozluk.org Kendiniz Yapın Daha İyi
  • Kendiniz yapmayın bence. İsteyeen yapabilir tabiki fakat renk tonları çok önemli olduğundan, ve aynı tonları tam tutturamadığımızdan bir işe yaramıyor malesef. National Geographic'in 3d belgeselini gözlüğü aldığım arkadaş dvd ile içine eklemiş bana çok güzel göründü açıkçası.

Ayrıca yarın yani Pazar günü HaberTürk ün verdiği Red/Cyan gözlüğü de alıp deneyeceğim. Plastik çerçeveli gözlükten farkı varmı yokmu bakıcam.

Tekrar belirtiyorum yarın HaberTürk Red/Cyan gözlük veriyor bugün verdiği bizim işimize yaramıyor.
  • emre candemir kaynak gosterırmısın lutfen ?;
  • Bende 2 Tane Gözlük Var Birini Esen Yayınlarından Aldım ...
    Birini Haberturkten Aldım...
  • HaberTürk içinmi kaynak istiyorsun. Bu kadar inançsızlık görmedim. Televizyonda reklamını gördüm ne kaynağı gösterebilirim yani. Gidin televizyon izleyin biraz. Ayrıca bugün 1 kerecik gazete bayiine uğrayıp sorucaksınız altı üstü bunu bu kadar büyütmenin anlamı yok. Ben gözlüğümü buldum bügünde gazete ile bir tane daha aldım. Kaynak gösteremem ama çok iyi kanıt gösterebilirim. Gerçi banane ama yine de göstereyim ben...

stereoskopik 3d (Neticeler Eklendi)

• yanlış anlama lutfen emre candemır sadece net de bır haber kaynagı varsa onu paylasmanı ıstemıstım.Bu arada bende aldım bu gozlugu denıyorum fakat fark yok bu gozlukdemı bırsey var acaba emre candemır sen denedınmı gozlugu ?
  • Denedim evet ama plastik gözlüğün gösterdiği hiç birşeyi göstermedi neredeyse. Pek bir işe yaramıyor açıkçası. Bana, attan inip eşşeğe bindiğimden dolayı iyi görünmüyordur diyordum kendi kendime ama öyle değilmiş.

Bu arada Bad Company2 ye 3d gelmiş iz3d nin fakat sorunlu malesef. Yakındaki cisimler gerçekten 2 tane görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 11 Nisan 2010; 10:35:18 >
  • Ben daha once plastık veya karton gozluk kullanmadıgım ıcın daha yenı denedım haberturkun verdıgı gozlugu hıcbır fark yok :S Plastık gozlu işe yarıyorsa ondan alıcam
  • Valla ben GG dan almıştım tanesi 13 lira olan kaliteli sayılabilecek olanlardan ama Prototype oyununda yaptığım denemeler sonucu biraz derinlik yakalayıp 3D yapsamda fazlaca birşey hissedemedim,yani değmez gibime geldi
  • 60Hz'de muazzam renk kaybı oluyor daha koyu ve soluk görünüyor resimdeki bazı nesneler ise garip 1 parlaklık kazanıyor özellikle karton (Kırmızı/yeşil) 3B gözlüğüyle, karton veya bu tipte (kırmızı/yeşil) 1 gözlük kullanıcaksanız derinliğide minimum'da kullanmanız gerekiyor ama nVidia gözlük ile 120Hz. monitörde renkler, gözlüksüz (3b kapalı şekilde) oynuyormuşsunuz gibi canlı ve cafcaflı, derinliğide %40~50 civarına getiriyorsunuz herşey resmen monitörün dışına çıkıyor, CTRL + F12 ye basıyorsunuz 1 nişangah açılılıyor bu sayede gözünüze en uygun derinliği ayarlıyabiliyorsunuz FPS oyunları için mutlaka bunu yapmanızı öneririm, aksi takdir'de kendinize uygun ayar için gereğinden 1 az fazla derinlik verdiyseniz bunu farkedemiyebiliyorsunuz (sonuçta nekadar yüksek derinlik okadar keyif veriyorsa'da) nişan aldığınız yeri etkiliyebiliyor.
    Bu 3B desteği için kullanılan (Kırmızı/Yeşil) gözlükler ise en başta renkleri öldürüyor, üstelik 60Hz. de bu çok belirgin ve kötü gözüküyor, gözünüze zarar verebilir.
    nVidia 3b olayını gördükten sonra oyunu burda bahsedilen gözlükler ile oynamak istemezsiniz çünki keyif vericek 1 görüntü kalitesi yok resmen sizi oyundan itiyor, zaten tahmin edersiniz'ki bu tipte 1 3b desteği için kimse nVidia'nın 3b kit'ine fazladan para vermez + minimum 120Hz. monitör'de cabası.

• assassins creed2 de denedim.%100 olmasada fark ettirdi baya.gözlük habertürkün verdiği gözlük
  • haberturkun verdıgı gozluk bende bı etkı yapmadı :
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.