Şimdi Ara

stereo yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • stereo ses sistemi almayı düşünüyorum salonda çok yer olmadığı için bose acoustimass 5 veya bose 301 dusunuyorum. genel olarak muzık ıcın kullanıcam yuksek seste sesın bozulmaması benim için önemli. duvara asılabilen muadilinde stereolar ve bu sistemler için en ideal ampli önerisinde de bulunursanız sevinirim.

bose acoustimass 5
    Naçizane düşüncem, stereo için bose alınmaz. Hele hele seside açacaksanız hiç olmaz gibi geliyor bana.
    küçük ortamlar için ve sinema için olabilir ama müzikte bose olmaz.
    Forumda ve piyasada biraz araştırma yapın, dinleme yapın bütçenize göre bir setup oluşturun kanımca.
    setupta, başlangıç için giriş/orta seviye bir entegre amfi, iki bokshelf hoparlör ve kaynak cihaz (cd çalar, pikap, kasetçalar, pc-dac, artık neyse merakınız) ve uygun kablolar ile hoş bir stereo- müzik ortamı yaratabilirsiniz. Belki kulağınıza göre bu iki kolona bir de sub eklersiniz daha derin baslar alırsınız.
    Audio/Video: Amfi:Denon AVR-X3400H, MasterSound Evo 845, Front :PMC Twenty5 23, Monitor Audio Shadow50 /25 -Sub:JL Audio E-112 - Player: Teac NT503 Streamer Dac, Himedia Q10 Pro 4k Medya Player, PlayStation 4 pro, Sony UBP-X700 4K UHD Bluray Player, Proj./Perde : EPSON EH-TW9100W; FULLSCREEN 221x125 cm Fixed Frame Perde TV: Sony 65XF9005 4K UHD Kablo: Vovox İnitio Speaker Cable 2x3,5m - AR Referance 2x5m Speaker Cable, Inakustik Star Speaker Cable - Audioquest Sub-3 Subwofer Cable - Optirius Power Cord ve Silent Wire Seri8 Power Cord - Accuphase ASL-15G - QED Reference Digital Coaxial Audio Cable 3m - Techlink Wires XS ve Wires CR interconnect cable , Monster, Hama, AR, TTAF HDMI digital interconnect cable - Monster HTS-1000 ve AQ Niagara 1000 Akım Korumalı Priz
  • Ayırdığınız bir bütçe var mı ?

Salonunuzun büyüklüğü nedir ?

TV, uydu, bilgisayar gibi cihazları bağlamayı düşünüyormusunuz ?
  • salonun büüklüğü 35 m2 dir ps3 dvd tv ve bilgisayar bağlı olucak ipod da bağlamak istiyorum bu yüzden harman kardon ampfiyi düşünmüştüm. bütçe olarakta aşşağı yukarı 2000 tl var aklımda şuanda. stereo sistemlerle ilgili çok bi bilgim olmadığı için önericeğiniz hoparlor ve ampfi markalarını beklliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t23 -- 7 Ekim 2011; 14:27:10 >
    Audio/Video: Amfi:Denon AVR-X3400H, MasterSound Evo 845, Front :PMC Twenty5 23, Monitor Audio Shadow50 /25 -Sub:JL Audio E-112 - Player: Teac NT503 Streamer Dac, Himedia Q10 Pro 4k Medya Player, PlayStation 4 pro, Sony UBP-X700 4K UHD Bluray Player, Proj./Perde : EPSON EH-TW9100W; FULLSCREEN 221x125 cm Fixed Frame Perde TV: Sony 65XF9005 4K UHD Kablo: Vovox İnitio Speaker Cable 2x3,5m - AR Referance 2x5m Speaker Cable, Inakustik Star Speaker Cable - Audioquest Sub-3 Subwofer Cable - Optirius Power Cord ve Silent Wire Seri8 Power Cord - Accuphase ASL-15G - QED Reference Digital Coaxial Audio Cable 3m - Techlink Wires XS ve Wires CR interconnect cable , Monster, Hama, AR, TTAF HDMI digital interconnect cable - Monster HTS-1000 ve AQ Niagara 1000 Akım Korumalı Priz
  • merhaba t23
    ben şuan bose 401 kullanıyorum amfi olarakta technics su-v620 bağlı

bu seti dinleyerek almıştım boselerin sahnesi süper direct reflecting olayı yüzünden müzik canlı ve net fakat biraz fazla canlı :D yani pek dinlendirici bir sesi yok fakat ayrıntı ve bass performansı olarak uygun diyebilirim

maltepe de hifiturk var oradan dinleye dinleye aldım sistemni bir çok hoparlör takıp çıkararak aldım isterseniz bir ugrayıp bakabilirsiniz oraya çünkü lafla ne desek boş en iyisi dinleyip almak
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.