Şimdi Ara

Dolby Home Theater - Surround Ses İçin Ayarlar [Yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
11.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda Dolby Home Theater yüklü fakat Surround ses için optimum ayarlar nasıl olmalı bilmiyorum. Oyun için olan ses ayarları ile üstünde birkaç değişiklik yaptım ama beğenmedim, eski ayarların da nasıl olduğunu unuttum. Aşağıdaki resimde Dolby Home Theater panelin resmi mevcut. Müzik, film ve oyun için olan ayarları kendim ayarlamak istiyorum ama paneldeki ayarların ne işe yaradığını bilmiyorum. Bilen arkadaşlar bu ayarların ne olduklarını, ne iş yaptıklarını açıklayabilirler mi ?

Dolby Home Theater - Surround Ses İçin Ayarlar [Yardım]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core. -- 16 Kasım 2014; 19:50:35 >

• Up.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

akıllı ekolayzır dengeli olarak açık olsun

grafik ekolayzırı kendine göre ayarla ama laptop hoparlörlerinden dinleyeceksen 32 64 ve 125 seçenekleri ile oynama ortada kalsın diğerleri ile ayar yap

ses düzenleyici kapalı olsun

diyalog netleştirici açık olsun ama onun ayarı tam ortada olsun

surround sanallaştırıcı ise eğer kulaklık kullanıyorsan kulaklığı aç kullanmıyorsan hoparlörleri aç

müzik için ise :

akıllı ekolayzır dengeli olsun aç kapat bir dene nasıl beğenirsen öyle kalsın

grafik ekolayzır için film için yazdığım şekilde deneyebilirsin

diğer ayarlarda kapalı olsun şahsen ben sevmediğim için kapatıyorum ama sen zevkine göre ayarla

oyun için ise :

akıllı ekolayzer dengeli olsun veya diğer modları dene beğenmezsen kapalı kalsın

grafik ekolayzır ise sana kalmış duruma göre ayarla

ses düzenleyici kapalı olsun

diyalog netleştirici açık

kulaklık ile oynuyorsan kulaklık surround açık olsun

laptop hoparlörlerini kullanıyorsan dahili hoparlörler açık olsun ama tam orta konumda aç

ayarlar bu kadar kolay gelsin
    AMFİ: FX AUDİO D 802 / SPEAKER: SONY SS-M33 / CEP : GENERAL MOBİLE GM5 / FOTOĞRAF MAKİNASI : NİKON L-310 / KULAKLIK: PLANTRONİCS EXPLORER 500 NOTEBOOK: ACER V3-772G / KABLO: TRANSPARENT THE LİNK RCA / PHİLİPS RCA / TECHLİNK RCA / SUPRA USB / AUDİOQUEST G2 / BLUETOOT HOPARLÖR : NOVNES 1453

• İlgilendiğiniz için teşekkür ederim, aklıma takılan bir-iki soru var. Surrond Sanallaştırıcı ne işe yarıyor ve oradaki derecenin artıp azalması neyi değiştirir ? Aynı şekilde Grafik Ekolayzır ne işe yarıyor ve +- 12 Db ayarlarını oynasam ne değişir ?
    hocam önemli değil surrond sanallıştırıcı stereo sesi çevresel olarak vermek için işe yarar 5+1 gibi ortadaki derece ise bunun şiddetini ayarlamaya yarıyor grafik ekolayzır ise duymak istediğiniz frekanslarını ön plana çıkarmaya yarar onunla oynayabilirsiniz hemen sol üst köşede sıfırlama butonu var oraya basarak sıfırlayabilirsiniz
    AMFİ: FX AUDİO D 802 / SPEAKER: SONY SS-M33 / CEP : GENERAL MOBİLE GM5 / FOTOĞRAF MAKİNASI : NİKON L-310 / KULAKLIK: PLANTRONİCS EXPLORER 500 NOTEBOOK: ACER V3-772G / KABLO: TRANSPARENT THE LİNK RCA / PHİLİPS RCA / TECHLİNK RCA / SUPRA USB / AUDİOQUEST G2 / BLUETOOT HOPARLÖR : NOVNES 1453
  • İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Önerdiğiniz ayarlar da film ve oyun için çok iyi oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Twitter | Discord | Blog

Hayatın gerçeklerini oyunların sanallığında sindiriyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kasmak ne demek

Twitter | Discord | Blog

Hayatın gerçeklerini oyunların sanallığında sindiriyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.