t23
=> stereo yardım
(7.10.2011 10:48:51)
stereo ses sistemi almayı düşünüyorum salonda çok yer olmadığı için bose acoustimass 5 veya bose 301 dusunuyorum. genel olarak muzık ıcın kullanıcam yuksek seste sesın bozulmaması benim için önemli. duvara asılabilen muadilinde stereolar ve bu sistemler için en ideal ampli önerisinde de bulunursanız sevinirim.
aticus3
=> stereo yardım
(7.10.2011 11:13:14)
Naçizane düşüncem, stereo için bose alınmaz. Hele hele seside açacaksanız hiç olmaz gibi geliyor bana.
küçük ortamlar için ve sinema için olabilir ama müzikte bose olmaz.
Forumda ve piyasada biraz araştırma yapın, dinleme yapın bütçenize göre bir setup oluşturun kanımca.
setupta, başlangıç için giriş/orta seviye bir entegre amfi, iki bokshelf hoparlör ve kaynak cihaz (cd çalar, pikap, kasetçalar, pc-dac, artık neyse merakınız) ve uygun kablolar ile hoş bir stereo- müzik ortamı yaratabilirsiniz. Belki kulağınıza göre bu iki kolona bir de sub eklersiniz daha derin baslar alırsınız.
Taşkın_ATRA
=> stereo yardım
(7.10.2011 13:59:31)
Ayırdığınız bir bütçe var mı ?
Salonunuzun büyüklüğü nedir ?
TV, uydu, bilgisayar gibi cihazları bağlamayı düşünüyormusunuz ?
t23
=> stereo yardım
(7.10.2011 14:25:17)
salonun büüklüğü 35 m2 dir ps3 dvd tv ve bilgisayar bağlı olucak ipod da bağlamak istiyorum bu yüzden harman kardon ampfiyi düşünmüştüm. bütçe olarakta aşşağı yukarı 2000 tl var aklımda şuanda. stereo sistemlerle ilgili çok bi bilgim olmadığı için önericeğiniz hoparlor ve ampfi markalarını beklliyorum.
aticus3
=> stereo yardım
(7.10.2011 17:05:15)
O zaman siz yanlış yerde ve yanlış bir şey arıyorsunuz kanımca
size bir avr lazım
yani sinema amfisi lazım, bu kadar şeyi bağlayacaksanız.
recepky
=> stereo yardım
(7.10.2011 21:05:26)
merhaba t23
ben şuan bose 401 kullanıyorum amfi olarakta technics su-v620 bağlı
bu seti dinleyerek almıştım boselerin sahnesi süper direct reflecting olayı yüzünden müzik canlı ve net fakat biraz fazla canlı :D yani pek dinlendirici bir sesi yok fakat ayrıntı ve bass performansı olarak uygun diyebilirim
maltepe de hifiturk var oradan dinleye dinleye aldım sistemni bir çok hoparlör takıp çıkararak aldım isterseniz bir ugrayıp bakabilirsiniz oraya çünkü lafla ne desek boş en iyisi dinleyip almak