Şimdi Ara

Stereo hoparlör pc ye bağlama hakkında sorularım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde fazladan 2 tane sony marka stereo hoparlör var
    MODEL

Arkasındada şöyle girişler var (resim temsili ama aynı giriş)

Stereo hoparlör pc ye bağlama hakkında sorularım var.

Elimde bunlara uygun kablo da var önceden ev sinema sistemine bağlar kullanırdım ancak onu sattım ve bunlar elimde kaldı, ben bunları pc ye bağlayarak stereo olarak kullanmak istiyorum.

Sorularım şunlar; düşük bütçeli olarak bunu nasıl başarabilirim ?

Subfoower almama gerek var mı üstlerindekilerden verim alabilir miyim (ev sinema sistemine takınca tizler ve baslar çalışmıyodu , verimli ses alamıyodum )

Çok kaliteli ekipman değil biliyorum ama yine de olabildiğince güzel bi sesi düşük bi öğrenci bütçesiyle almak istiyorum.

Yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaxHobbit -- 9 Mart 2015; 17:40:26 >

• Eğer elinizdeki hoparlör ssb1000 diye geçenler ise 8ohm ve 87db'lik bir hoparlördür. Hassasiyet değeri biraz düşük olsa da (87db diye geçen değer) 150tl'lik bir T sınıfı amfi ile orta halli bir sistem kurabilirsiniz. Açıkçası daha öğrenci işi bir çözüm de ben bilmiyorum.

Forumda bu T sınıfı amfiler ile ilgili bir başlık mevcut. Bu konuyu incelemenizi tavsiye ederim. Bende de bu amfilerden bir tane mevcut.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=72708317

Bu arada garanti olması için hoparlörün arkasındaki teknik değerlerin yazıldığı kısmın fotosunu da ekleyin. Bir bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.