Şimdi Ara

STEREO AMFİ GÜÇ ÇIKIŞLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba bu hafta içi stereo anfi alacağım jvc model özellikleri 30x2 8 ohm 4 ohm 60 watt trafo 330 watt buna s-es3tb kuleleri bağlamak istiyorum ama fazla bilgim yok acaba sıkıntı olur mu kuleler 150 watt 8 ohm bana güç çıkışları az gibi geldi siz nedersiniz ama birde mantıklı bakarsak 30 watt kolon bulmak zor gibi geliyor bana cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)

• o zaman daha güçlü bir amfi bulun
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

o zaman daha güçlü bir amfi bulun

+1
  • Neden jvc ? (Sadece merak ettiğimden soruyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba aryel hocam anfiyi pazartesi aldım cihaz fabrikadan çıktığı gibi orjinal ve kusursuz şuan sıfır bir anfi almaya kalksam en az 500-1000 tl arası birde anfim mosfet a sınıfı o yüzden tercih ettim jvc için kötü düşüncüleriniz mi var acaba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: des_955

Merhaba aryel hocam anfiyi pazartesi aldım cihaz fabrikadan çıktığı gibi orjinal ve kusursuz şuan sıfır bir anfi almaya kalksam en az 500-1000 tl arası birde anfim mosfet a sınıfı o yüzden tercih ettim jvc için kötü düşüncüleriniz mi var acaba :)

Ben bugüne kadar hiçbir bu ise gönlünü kaptıran arkadasın jvc kullandığını görmedim. Tabi tercih meselesi saygı duymak lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avr + Harici Dac vs Stereo Amfi?
    4 yıl önce açıldı
    Hoparlör amfi seçimi
    6 yıl önce açıldı
    stereo amfi seçimi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Merhaba aryel hocam anfiyi pazartesi aldım cihaz fabrikadan çıktığı gibi orjinal ve kusursuz şuan sıfır bir anfi almaya kalksam en az 500-1000 tl arası birde anfim mosfet a sınıfı o yüzden tercih ettim jvc için kötü düşüncüleriniz mi var acaba :)

Hayırlı uğurlu olsun :) hayır sadece merak diyelim. Ben amcamlar fotoğrafçı olduğundan yanlarında çalışırken jvc nin küçük kameralarını biliyorum. O pazarda sony kadar tanınmamışta olsa amcama göre ve bana göre de çok kullanışlı + kolay kolay sorun çıkarmayan amatör kameralar üretiyordu :) müzik alanında araba teyplerine fln denk gelmiştim ama ilk kez amfi yaptığını sizden duydum. Umarım sizde memnun kalırsınız ve yarın önümüze çıktığında bizde bi kurcalarız :) tekrar hayırlı olsun. Duymak istediğin müziklerin hep kulağında olması dileğiyle :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Aryel

quote:

Hayırlı uğurlu olsun :) hayır sadece merak diyelim. Ben amcamlar fotoğrafçı olduğundan yanlarında çalışırken jvc nin küçük kameralarını biliyorum. O pazarda sony kadar tanınmamışta olsa amcama göre ve bana göre de çok kullanışlı + kolay kolay sorun çıkarmayan amatör kameralar üretiyordu :) müzik alanında araba teyplerine fln denk gelmiştim ama ilk kez amfi yaptığını sizden duydum. Umarım sizde memnun kalırsınız ve yarın önümüze çıktığında bizde bi kurcalarız :) tekrar hayırlı olsun. Duymak istediğin müziklerin hep kulağında olması dileğiyle :)

Merhaba aryel hocam benim amacım 2 ay pikap aldım ama vsx-520 de phono bağlantı yoktu bende bu işlere yeni başladığım için auxtan bağlamıştım ama yanlış bir bağlantıymış şimdi phono-pre 80-100 tl arası bende bunun yerine stereo anfi alayım dedim hemde stereo farkını birazda olsa hissediyim diye benim niyetim sadece pikaptı ama şuan iyiki almışım diyorum vsx-520 den çok farklı bunu anladım avr stereo farkını oda benimki 1980 model vintage 33 yaşında bir cihaz daha üst cihazlardaki kaliteyi az çok tahmin ediyorum yakında resim videolar paylaşacağım yorumlarınız için teşekkür ederim kalın sağlıcakla iyi günler :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.