Şimdi Ara

Sterak a gelen saçma Buff

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resmen hiçbişeyinden kısmadan kalkanın gücünü 2.5 katına çıkarmışlar ve süresi uzamış ilk geldiğinde ne kadar güçlü olduğunu kimse hatırlamıyo heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam eskiden mevcut cana oranla veriyordu kalkanı. Şimdi ilave cana oranla veriyor yanlis hatirlamiyosam. yani bi nevi nerf diyorum ben. Nişancılar için useless oldu

• Artık sadece tanklara alınır.

• Bonus can ayrı bir şey
    Can ayrı bir şey
    Nesi 2.5 katı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranilsr

Hocam eskiden mevcut cana oranla veriyordu kalkanı. Şimdi ilave cana oranla veriyor yanlis hatirlamiyosam. yani bi nevi nerf diyorum ben. Nişancılar için useless oldu

Nişancılar sterak kullanmıyor ki zaten. Graves bir ara alınıyordu ama sonra sihiriçen alınmaya baslandı sadece. Yani nerf değil buff

• Doran's Shield fena olmuş asıl.
  • Tank güncellemesi oyun zevkini baltalamazsa iyidir ya hiç birşey yapmadan tank kompozisyonlar oyun kazanmaya başlamasa bari

Eşyalar fazla güçlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 3 Mayıs 2017; 13:12:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cruella kullanıcısına yanıt
    Bonus health yazan kısmı okumamamışım benim hatam ama hala çok güçlü olduğunu düşünüyorum

• Ramparapam kullanıcısına yanıt
    Kogmaw alıyor. Twiçte alıyordu galiba..

• quote:

Orijinalden alıntı: dogac-gs

Kogmaw alıyor. Twiçte alıyordu galiba..

Ben görmedim hocam soloq da alıyolarsa bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Tank güncellemesi oyun zevkini baltalamazsa iyidir ya hiç birşey yapmadan tank kompozisyonlar oyun kazanmaya başlamasa bari

Eşyalar fazla güçlü

Hocam maalesef tankların değeri 2 katına cıktı zaten güclülerdi simdi daha da güclendi. Bir top lane oyuncusu olarak ben cok sevindim tank oynamayı seviyorum zevk meselesi

• yama videomda da söylemiştim. jax,aatrox,irelia gibi rakip takımın ortasına girebilen şampiyonlar için gargoly ve sterak çok güçlü. aatroxu düşünelim mesela, atla adamların ortasına e,r pasif geliyor, sterak devreye girsin, bir kişiyi öldür, sonra gargoyle bas, sonra pasif devreye girsin, sonra duruma göre kaç ya da devam et. hasar vermek için çok fazla zaman var. bu itemler bu tarz şampiyonlarda çok güçlü olacağı için nerf yiyecek diye düşünüyorum. bu tarz heroların otpleri bu itemleri kullanmaya başladıktan sonra onların başarılarına bakarak daha kesin şeyler söyleyebiliriz.
  • filojistoN kullanıcısına yanıt
    Adclerde doran kalkanı alacak artık.2 doran stacklenebilirmi acaba

• Lugati Oyun YouTube kullanıcısına yanıt
    Bence bahstettiğin şampiyonlardan ziyade daha tank şampiyonlar oynancak.AA,Jax,İrelia bunlar oyun sonuna doğru tank karekter kesemez tank metasında .
  • Sejuani gibi tanklar metaya girmek üzere. Girerlerse sterak alınır. Çünkü son yamada ap tanklara biraz hasar kasmaları için gerekli eşyalar zenginleştirildi. Banshee gibi.
  • Liandy + Streak

Yeni Zac itemlerim hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Tank güncellemesi oyun zevkini baltalamazsa iyidir ya hiç birşey yapmadan tank kompozisyonlar oyun kazanmaya başlamasa bari

Eşyalar fazla güçlü

Karabalta son fısıltı nerfi var bide

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tank metasından kurtulamadık galiba :D
  • Artık kanser gibi nunu maok seju jungle yapabileceğim. Teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.