Şimdi Ara

Stepway Arka Hoparlör...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Stepwayin arka kapılarına orjinal dacia hoparlörü taktırmak istiyorum serviste yapılır mı, fiyatlar ne olur? birde geçen yağmurlu bir havada rezidanslarmı deniyor ne şu yan camlarda pek bi işe yaramıyordu sanki. camlar buğulu kalıyor hangi sokağa sapacağını anlıyamıyosun bunun bi çözümü varmıdır? yardımlarınız için şimdiden tekekkürler...

• Orjinal dacia kolon takacagınıza alpin ya da pioneer bi kolon tavsiye ederim. Kolon ebatları 13 cm. alıp taktırabilirsiniz serviste ya da elektrikçide. ve emin olun alpin ya da pioneer aldığınızda öndeki kolonlar neymiş böyle deyip onları da değiştirmek isteyeceksiniz.
    Kolonların çiftinin fiyatı 75 tl civarlarında. servis de 50 tl alır bence. normal bi elektrikçiye 20-30 a kandırabilirsiniz tabiki...

Buğu olayına gelince yan camlarda rezistans zaten yoktur hiç bir arabada. Sadece arka cam buzunu sökmek için kullanılır rezistans.
    Ön cam ve yan camlardaki buzları çözmek için kalorifer ya da klimayı çalıştırın. 1. kademe de çalıştırıyorum ben. ayarı cama veriyorum. hem ön camı çözüyor hem de torpido üzerinde sağ ve solda delikler var tam ayna kısımlarına bakıyor oradan da üfleyerek camlardaki buğuları da çözüyor. Ama böyle yapınca da araba cok sıcak oldugundan 1-2 parmak açık geziyorum camı

• doğrudur dediğinizi yapıcam.. bide bi orta kolluk için 500 tl falan dediler hoparlörü serviste orjinal taktırsam Allah bilir ne fiyat çıkar? ama ben genede orjinal olsun diyorum. :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: renesis3

doğrudur dediğinizi yapıcam.. bide bi orta kolluk için 500 tl falan dediler hoparlörü serviste orjinal taktırsam Allah bilir ne fiyat çıkar? ama ben genede orjinal olsun diyorum. :))

siz bilirsiniz ama orjinal kolonlardan memnun kalmazsınız...

orta kolcak için de gidin 50 tl verin parcacıya onu taktırın 500 tl verilir mi ya
  • evet bende onun için koçak taktıramadım ama hoparlör orjinal olsun istiyorum tabi dediğiniz gibi pioneer yada alpinle yarışamaz kalite bakımından ama genede orjinal olsun diyorum en azından şu aralar çünki araba daha 200km yapmadı. :)) tabi fiyatlar gene kolçak fiyatı gibi olursa onuda es geçmek zorunda kalırım artık.. tabi dediğinizde aklımın bi köşesinde, yardımlarınız için çok teşekkürler... :))
  • serviste arka hoparlör tesisatı yaptırılabilir.
    100e yakın bir işçilik fiyatı istiyorlar. tesisatı döşesinler ve bıraksınlar. alpine 2 hoparlör taktın mı değme keyfine.

aslında işçiliğe 100 lira çok ama başkasına da güvenemiyorsun döşemeler falan..

ahh ulan daciaaaa
  • haklısın bide ucuz yedek parça ve servis hizmetiyle övünürler :)) yani ben gidip alpin yada pioneer bi hoparlör alım sonrada serviste taktırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Getz Hoparlör Ölçüleri ???
    13 yıl önce açıldı
    Corolla Park Sensörü Hoparlörü
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet aynen öyle.

gene de renonun üstüne servis yok haberin olsun.
    tabi mercedes bmw falan onlar ayrı.

şu orta sınıfta renault servis hizmeti çok iyi.
  • peki stepway için tavsiye edebileceğiniz bi güzel hoparlör varmı? tabi fiyatıda uygun olanından :)
  • 100 lirayı geçmez alpine 13 cm kolonlar var.
    sesi bomba gibi valla
    öncekileri nasıl dinlemişim zamanında...
    eğer arkalara tesisat çektirmeseniz bile öndekileri alpine ile değiştirin derim.
  • yok zaten benim çok yüksek sesle falan işim yok kalitesli sese olsun yeter arabada haber yada müzik dinlerken (özellikle haber dinlerken) arkadakiler için ufak bi sorun teşkil ediyor onun için dedim hoparlör taktırayım diye kaliteli ve orjinal(öndekiler gibi görünen) bişe olsun yeter. eski arabam meganeda 8 hoparlör vardı bende bunu alırken en çok 2 hoparlöre takmıştım kafayı. ama 2 hoparlör daha taktırsam yeterli olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.