Şimdi Ara

Stellar Blade, Nintendo Switch 2'ye de gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Stellar Blade, Nintendo Switch 2'ye de gelebilir
    Kore merkezli oyun geliştiricisi Shift Up, son dönemde PC platformuna açılarak büyük başarı elde eden Stellar Blade için yeni bir adım atmaya hazırlanıyor. Koreli medya kuruluşu PlayForum’a dayandırılan habere göre, şirket şu sıralar oyunun Nintendo Switch 2 versiyonu üzerinde çalışıyor. Henüz resmi bir doğrulama yapılmasa da bu iddia, kulislerde yüksek sesle konuşuluyor.

Stellar Blade, Switch 2 yolcusu

Haberde, Shift Up'ın kısa süre önce çalışanlarına yüzlerce Nintendo Switch 2 cihazı hediye ettiği bilgisi de paylaşıldı. Bu jest, “oyunun Switch 2’ye geleceği kesinleşti” yorumlarına neden oldu. Öte yandan Shift Up, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Henüz kesinleşmiş bir şey yok. İç değerlendirmelerimizi sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Stellar Blade’in yayıncılığını üstlenen Sony Interactive Entertainment, oyunu hem PS5 hem de kısa süre önce PC için piyasaya sürdü. Ancak Sony’nin, Nintendo platformu için de yayıncı rolünü üstlenip üstlenmeyeceği belirsizliğini koruyor. Şirket, daha önce bazı oyunlarını Nintendo sistemlerine taşımış olsa da bu tür hamleler oldukça sınırlı sayıda kaldı.

Ayrıca Bkz.Stellar Blade, Sony’nin en büyük PC çıkışı oldu

Ancak Nintendo Switch 2’nin artan donanım gücü, bu tarz büyük bütçeli oyunların konsola taşınmasını daha mümkün hale getiriyor. Yakın zamanda Elden Ring, Final Fantasy 7 Remake Intergrade ve Cyberpunk 2077 gibi yüksek profilli oyunların Switch 2 için duyurulmuş olduğuna da dikkat çekelim. Ek olarak geçtiğimiz hafta Steam’de yayınlanan Stellar Blade, kısa sürede PlayStation’un PC’deki en başarılı tek oyunculu oyunu haline geldi.

Kaynak:https://www.videogameschronicle.com/news/ps5s-stellar-blade-is-reportedly-coming-to-nintendo-switch-2/

• PC'deki başarıdan sonra Switch 2'ye gelmesi kaçınılmaz. Yalnız Switch 2'de karakter çözünürlüğünün yüksek kalması için özel optimizasyon yapmaları iyi olur. Oyunun niye o kadar sattığı belli neticedeStellar Blade, Nintendo Switch 2'ye de gelebilir 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Switch e bile çıkarıp xbox a yok 🤣Sony min xbox nefreti başka boyutta , uğraşma la artık adamlar öldü, sana her oyunlarını çıkarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 19 Haziran 2025; 12:19:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Intergalactic_1907 kullanıcısına yanıt
    Nefretle ilgisi yoktur bu şirketler paraya bakar. Xbox'da kimse oyun almıyor ki sadece gamepass.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Nefretle ilgisi yoktur bu şirketler paraya bakar. Xbox'da kimse oyun almıyor ki sadece gamepass.
    Doğru o konuda haklısın, adamları beleşçiliğe alıştırdılar, oyun satın almıyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Intergalactic_1907 kullanıcısına yanıt

Switch 2 beklenen darbeyi vuramadı ama nickteki oyun darbeyi ağır vuracak diye duydum, yakışmış Stellar Blade, Nintendo Switch 2'ye de gelebilir 

• quote:

Orijinalden alıntı: Dictattor

Switch 2 beklenen darbeyi vuramadı ama nickteki oyun darbeyi ağır vuracak diye duydum, yakışmış  

Eyvallah, bıktım 7 senedir persona 6 bekledim gelmedi, değiştirdim şimdi bu neslin yıldızını beklemeye geçtim :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tek elle oynayacak olanlar için güzel gelişme

• Sakın ama sakın xbox a getirmeyin getirirseniz hata yaparsınız xbox üvey evlat zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.