Stellar Blade 2 | PS5 | ANA KONU ![]() 2024'ün Stellar Blade'i bir milyondan fazla satış yaptı ve geliştirici Shift Up, yakın tarihli bir şirket sunum belgesi sırasında Stellar Blade 2'yi tanıtmış görünüyor. Stellar Blade mükemmel bir iş çıkardı! Geliştirici Shift Up'a rekor kıran bir yıl yaşatarak çalışanlarına PS5 Pros ve diğer bonusları kazandırdı ve PC sürümü popülerliğinin ve satışlarının arttığını görecektir. Ekip anlaşılır bir şekilde çabalarından memnun, ancak bir devam filmi çoktan çalışmalara başlamış olabilir ve piyasaya sürülmesi düşündüğünüzden daha erken olabilir. Stellar Blade 2'yi 2026 Gibi Yakın Bir Zamanda Görebiliriz. Shift Up'ın 16 Mayıs tarihli sunumunda şirketin son mali durumu, ödülleri ve geleceğe yönelik planları ele alındı. Sayfa 19'a atlarsak, Goddess of Victory için zamanlama planlarını gösteren ilginç bir grafik görebiliriz: Nikke (başka bir Shift Up başlığı), şimdilik “Project Witches” olarak etiketlenmiş gelecekteki potansiyel bir başlık ve Stellar Blade. Stellar Blade'in bölümüne daha yakından bakıldığında “platform genişletme” ve bir “devam oyunu” planlandığı görülüyor. Tüm bunların 2027'den önce yapılması planlanıyor, yani Stellar Blade 2'yi bugünden 2026'nın sonuna kadar herhangi bir zamanda görmeyi bekleyebiliriz. Planlar elbette değişebilir. Gecikmeler ve öngörülemeyen durumlar Stellar Blade 2'nin potansiyel çıkış tarihini daha da geriye çekebilir. Ancak Stellar Blade 2'nin gerçekleşeceği oldukça açık görünüyor ve resmi bir duyuru ve/veya tanıtım fragmanını ne zaman alacağımızı göreceğiz. Geliştirici : SHIFT UP Yayıncı : SHIFT UP Çıkış Tarihi : 2026 ![]() İçerik Güncellenecektir.!! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 20 Mayıs 2025; 17:28:11 > |
Stellar Blade 2 | PS5 | ANA KONU

-
-
2026'da Devam oyunu gelecek gibi duruyor. :)
-
Shift Up böyle devam etsin..
Eve bacımızın hikayesi/macerası devam etmeli, açıldığı gibi Ön Sipariş vermez isem kalbim kurusun..
-
Yerimizi alalım, ilki harikaydı 👌
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Szeth-son-son-VallanoShift Up böyle devam etsin..
Eve bacımızın hikayesi/macerası devam etmeli, açıldığı gibi Ön Sipariş vermez isem kalbim kurusun..
Kore firmaları woke'a tepki olarak doğmuş
Ben de merakla bekliyorum.
Umarım gene timed exc olur. En azından 1 yıl sadece oyunun kendisi konuşulur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Castle BravoKore firmaları woke'a tepki olarak doğmuş
Ben de merakla bekliyorum.
Umarım gene timed exc olur. En azından 1 yıl sadece oyunun kendisi konuşulur.
Alıntıları GösterBatılı stüdyolar boğazına kadar battı bu woke illetine
Neyse ki Asyalı geliştiriciler var..
-
Başka bir Kore oyunu olan The First Descendant da çok iyi. Karakter tasarımları ve karakter seçim ekranındaki hareketler falan, tamamen anti-woke'tu. Bayılmıştım
Çinliler de woke olayına pek bulaşmıyor. Onlardan da "Batı" temalı oyunlar gelince, woke rezilliğinden kurtulacağız
Mesela Tides of Annihilation iyi duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Asya olmasa oyun oynayamayacak duruma geldik valla. Batı bu saçmalıklarla kendini yiyip bitirmek ile meşgul şu an.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 21 Mayıs 2025; 8:40:45 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X