Şimdi Ara

Steelseries Siberia V2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sonunda ölçtüm biçtim karar verdim ss siberia v2 almaya karar verdim .
    Fakat internette dolasırken, siberia v2 ps3 modelinide gördüm bu biraz kafamı karıstırdı..
    Asıl alış amacım bilgisayar için ama bugünlerde ps3 içinde headset arıyordum.
    Steelseries siberia v2 Ps3 modelinde ses kartı var değil mi ?
    ikincisi daha onemlisi Ps3 modelini hem bilgisayarda hem playstation 3 te kullanabilirmiyim?
    Ps3 olan modeli alırsam bir şey kaybedermiyim performans açısından bilgisayarda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boyzonline -- 30 Mayıs 2013; 7:28:08 >

• Ses kartı olup olmadığını bilmiyorum ki hocam pc modeli var bende şuan en iyi oyun kulaklığııdır g35 falan diye zırvalayanlar olacak onlar alışmış kafada tuğlayla oynamaya kulaklığı satan çok market var bi mail at istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ses kartı olup olmadığını bilmiyorum alacağın yere sorabilirsin gameekstra da canlı destek vardı mesela...
    bilgisayar, ps3, xbox mac vs her türlü kullanabilirsin.
    Performanstan bir şey kaybetmezsin sanmıyorum

Sağlam kulaklık ben 2 yıldır kullanıyorum, fakat son 2-3 aydır kablolarda temassızlık sorunu başladı hafif, sesi kulaklıktan açıp kıstıkça ses sağ veya sol kulaklığa az gelme yapıyor, yine de belli bi yerde sesi ayarlayınca ikisinden dengeli ses almak mümkün. Gerçi bu sorun olmayan kulaklık var mıdır bilmiyorum, kabloyu değiştirmek mümkün mü onu da bilmiyorum
  • Teşekkür ediyorum ikinizide bu güzel açıklamalı cevaplar için, peki gameekstranın sitesinde baktım kalan modeller renkleri güzel değil.

Ben beyaz istiyorum(Frost blue olsa türkiye'de onu alıcam ama yok işte olanlarda aşırı pahalı) fakat tek kalan beyazda ses kartsız.

http://www.gameekstra.com/Oyuncu-Kulakliklari,LA_203-2.html#labels=203-2,277-3&stockOnly=1&type=catalog&searchalpha=&searchprice=

Şimdi arkadaşlar şu ses kartı nasıl kasaya falan mı takılıyo napılıyo ses kartlı olan modeller bitişik mi oluyor? Ses kartının olayı nasıl?

İstediğim rengi alıp üstüne ses kartı alsam nasıl olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boyzonline -- 30 Mayıs 2013; 20:49:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZiplayanPatates

ses kartı olup olmadığını bilmiyorum alacağın yere sorabilirsin gameekstra da canlı destek vardı mesela...
    bilgisayar, ps3, xbox mac vs her türlü kullanabilirsin.
    Performanstan bir şey kaybetmezsin sanmıyorum

Sağlam kulaklık ben 2 yıldır kullanıyorum, fakat son 2-3 aydır kablolarda temassızlık sorunu başladı hafif, sesi kulaklıktan açıp kıstıkça ses sağ veya sol kulaklığa az gelme yapıyor, yine de belli bi yerde sesi ayarlayınca ikisinden dengeli ses almak mümkün. Gerçi bu sorun olmayan kulaklık var mıdır bilmiyorum, kabloyu değiştirmek mümkün mü onu da bilmiyorum

aynı hatalar bendede var ses karıştırıcısından ses bozulkuyor sag kulak sol kulak kalboda kırışıyor dimi bizim aletler gidici

• Bir diğer önemli mevzu yabancı forumlarda biraz şikayet gördüm mikrofunu konusunda. Kimisi ses çok kötü gidiyor,cızırdıyor, Karşıya sesin gitmesi için bağırmam gerekiyor, Ses çok az gidiyor demişler.

Kullanan arkadaşlar Mikrofonun sesi nasıl arkadaşlar net mi hd gidiyor mu? karşıya gitmesi için bağırmak falan gerekmiyor değil mi ? Bir sorunu sıkıntısı varmı çünkü mikrofonu da çok kullanıcam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boyzonline

Bir diğer önemli mevzu yabancı forumlarda biraz şikayet gördüm mikrofunu konusunda. Kimisi ses çok kötü gidiyor,cızırdıyor, Karşıya sesin gitmesi için bağırmam gerekiyor, Ses çok az gidiyor demişler.

Kullanan arkadaşlar Mikrofonun sesi nasıl arkadaşlar net mi hd gidiyor mu? karşıya gitmesi için bağırmak falan gerekmiyor değil mi ? Bir sorunu sıkıntısı varmı çünkü mikrofonu da çok kullanıcam ?

iyi sallamış o forumdakiler ben ilk beyaz aldım özellikle mic cok kaliteli kristal berraklıgı diyo reklamında
    sonra sattım turuncu aldım ses kartlı son derece memnunum teamspeak kullanıyoruz sesim az gelen beni açar zaten ama gerek yok böyle şeylere üst düzey bi kulaklık gerek hafiflik gerek ses kalitesi 10 numara pişman olman imkansız dostum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer Deathadder V3 Pro
    2 yıl önce açıldı
    Razer deathadder v3
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyazı neden satmıştın moruk? renkten falan mı sıkıldın ?
    bende beyazla turuncu arasında gidip geliyorum
  • quote:

beyazı neden satmıştın moruk? renkten falan mı sıkıldın ?
    bende beyazla turuncu arasında gidip geliyorum

Piyasada yoktu en son turuncu beyaz herkesade var diye sattım temiz 2. El turuncu aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bir diğer önemli mevzu yabancı forumlarda biraz şikayet gördüm mikrofunu konusunda. Kimisi ses çok kötü gidiyor,cızırdıyor, Karşıya sesin gitmesi için bağırmam gerekiyor, Ses çok az gidiyor demişler.

mikrofonda hiçbi sorun yok bende...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berhan?

quote:

iyi sallamış o forumdakiler ben ilk beyaz aldım özellikle mic cok kaliteli kristal berraklıgı diyo reklamında
    sonra sattım turuncu aldım ses kartlı son derece memnunum teamspeak kullanıyoruz sesim az gelen beni açar zaten ama gerek yok böyle şeylere üst düzey bi kulaklık gerek hafiflik gerek ses kalitesi 10 numara pişman olman imkansız dostum

microfon kalitesi iyi diye duydum bende

• Frost blue alıcam bende birkaç haftaya.

Tuzlu biraz ama değer mi değer.
  • varmı TR de güvenebileceğimiz bir satıcı ? steelseries kulakları bilinen büyük firmalarda malesef yok, yoksa internetten getirtip gümrüğün insafınamı kalmamız gerekio ?
  • lemartes kullanıcısına yanıt
    Ben Adeks Store'dan aldım online olarak. Steelseries'in Türkiye'deki resmi distribütörlerinden birisi. Kendi sitesinden de kontrol edebilirsin. Aldığımın ertesi günü elimdeydi. 2 gündür kullanıyorum memnunum
  • Arkadaşlar bende frost blue alıcam. Fakat Türkiye'de nerden alıcam bu kulaklığı? Ankara'da oturuyorum.
    İnternet sitelerine baktım hep stok yok . Bildiginiz site veya bir yer varmı ?

Edit : Frost blue modelini satan güvenilir bir site veya bir yer biliyomusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boyzonline -- 28 Haziran 2013; 15:13:32 >
  • elimde hediye gelen Steel Series Siberia V2 Kırmızı oyuncu kulaklığı var, hiç kullanılmadı.
    İsteyen varsa uygun fiyattan veririm.
    PM atarsanız yardımcı olurum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.