Şimdi Ara

SteelSeries Qck+ Large Gaming Mousepad 90 tl - Amazon - 120/30 içerir. - Tekrardan sıcak!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
3.768
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuncular için gerçekten konforlu bir mousepad. Amazon tarafından satılıyor. Yanına ufak bir şey daha ekleyip 120ye 30 kullanırsanız 90 tlye geliyor.

Hepsiburada ve n11 de 160 170 tl bandında.

Ürün ebatları 450 mm x 400 mm x 2 mm.

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B000UVRU6G/

edit: ürün fiyatı 168 tlye çekilmiş.

edit2: fiyat daha da düşürülerek 104.90 olmuş :D

Yanına 15 tllik bir ürün ekleyip 90 tlye satın alabilirsiniz.

Haber veren arkadaşa teşekkürler.

SteelSeries Qck+ Large Gaming Mousepad 90 tl - Amazon - 120/30 içerir. - Tekrardan sıcak!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdx -- 12 Ekim 2020; 14:19:48 >

• 1 sene olmadan kenarlari iplik iplik döküldü ama çok kolay temizleniyor ıslak mendille yeni gibi oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdaragorn S kullanıcısına yanıt

4 senedir kullanıyorum bu tarz bi problem yaşamadım. Bende mousepadin yoğun kullanılan bölgelerdeki rengi açıldı hafiften.

bu kalın olandan ise yaklaşık 7 yıldır kullanıyorum, kirlenince küvete atıp yıkıyorum yeni gibi oluyor hiçbir sıkıntısı yok. SteelSeries Qck+ Large Gaming Mousepad 90 tl - Amazon - 120/30 içerir. - Tekrardan sıcak!! 

• Haber verdiğiniz için teşekkürler hocam kaptım birtane. Yanınada Kara Kule serisinin 1. kitabını koydum.

• Medium versiyonunu Şubat ayında 30 liraya incehesaptan almıştık fiyatlar ne olmuş böyle.Guncel kurda uygun fiyat.Paylasim için teşekkürler.

• Xxl modelini kullanıyorum aldım ben de neden aldım bilmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben yatay uzun olanları seviyorum klavyeyi de kapsasın, yoksa bunu alırdım yani madem yarı fiyata geliyor diğer sitelere göre...

• 3 yıldır kullanıyorum ben de. Bence tek sıkıntısı kenarları dikişli değil, bir süre sonra kullanımdan dolayı açılma olabiliyor.

Zamanında Teknosa'dan 50 tl'ye mi ne almıştım ben de.

• https://urun.n11.com/mouse-pad/gamemar-8030cmdesenli-dikisli-yikanabilir-gaming-oyuncumousepad-P282052679

ben bundan kullanıyorum çok rahat g402 fury ile bence boşuna 100 lira basmayın

• i Am Not Dead kullanıcısına yanıt

Ben de bu tarz bir mousepad kullanıyordum fakat 30 cmlik dikey uzunluk bana yetmedi. Tabii tercih meselesi.

• medium'u var bende 1 yıldır kullanıyorum. yetersiz geliyordu kaptım 1 tane teşekkürler. indirimle 98 tl'e geliyor şu anda.

• uzun zamandır kullanıyorum ama bir daha almam. her tarafından çürümeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snomask -- 11 Ekim 2020; 23:59:53 >
  • Ürün şu an 104,90. 74,90a gelir 120ye tamamlarsanız.

• kumaş sevmeyenler için razer in ultra ince matını önerebilirim. Bileğinizin alt kısmını rahatsız etmez, hemde pürüzsüz yüzeyde mükemmel hissiyatla oynarsınız. Hemen hemen aynı fiyatta. Qck kenarda çürüyor öyle, çok rahatsız ediyordu

Islak mendil yüzünden olabilir kenarlarının iplik iplik olması. Islak mendil alkol bazlı olduğu için yıpratma özelliği var, ben ıslak mendille sildiğim her ayakkabımın yıpranma sorunu ile karşılaştım, artık çok çok mecbur olmadıkça kullanmıyorum.

• Bende var bu üründen. Yaklaşık 5 yıla yakındır kullanıyorum. Banyoda yere serip bulaşık deterjanı ile yıkıyorum. Tertemiz oluyor. Bu şekilde yıkayınca yıpranmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende var 9 senedir kullanıyorum arap sabunu ve yumurta akıyla yıkıyorum ilk günkü gibi oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

https://urun.n11.com/mouse-pad/gamemar-8030cmdesenli-dikisli-yikanabilir-gaming-oyuncumousepad-P282052679

ben bundan kullanıyorum çok rahat g402 fury ile bence boşuna 100 lira basmayın

Hangi renk olanı?

Şu baskılı olanlarda kayma problemi yapıyor mu?

• benim masamda kaymıyor hocam altını hafif nemli koyunca yapışıyor sizi bilemem :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.