Şimdi Ara

steelseries frostblue raw hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baya lee sin oynuyorum. Bu mousetada kisayol tuslari var, nasil ward jumpa ayalayabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uğraşmana gerek yok 3 numaralı envanteri de smartcast yapıp wardı oraya koy 3+w yap tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteppinUp -- 27 Şubat 2014; 19:40:52 >
  • steelseries engineye gir buttons kısmından hangi tuşu istiyorsan seç, orada starty typing or click here to ... gibisinden bir şey yazıyor ona tıkla sonra ward hangi tuştaysa ona tıkla sonra hemen ardından w ye tıkla(örneğin 1w) ama bunu çok seri tıklaman gerekiyor yoksa oyunda en ufak mouse hareketinden boşa kaçabilir, en sonunda ise save yap oyuna gir dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteppinUp

uğraşmana gerek yok 3 numaralı envanteri de smartcast yapıp wardı oraya koy 3+w yap tamamdır.

4 e koyuyorum daha rahat oluyo sagol

• biz ölelim zaten :ı
  • quote:

Orijinalden alıntı: moxy

steelseries engineye gir buttons kısmından hangi tuşu istiyorsan seç, orada starty typing or click here to ... gibisinden bir şey yazıyor ona tıkla sonra ward hangi tuştaysa ona tıkla sonra hemen ardından w ye tıkla(örneğin 1w) ama bunu çok seri tıklaman gerekiyor yoksa oyunda en ufak mouse hareketinden boşa kaçabilir, en sonunda ise save yap oyuna gir dene

Sagol deniyecem

• Telefondan giriyorum kusura bakma birde hata veriyi ayni anda 2 mesaj atamazsin diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.