Şimdi Ara

SteelSeries Arctis, Arctis Nova kulaklıkların hangi versiyonu alınmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hocalar merhaba. 3 kulaklık arasında kaldım. PC de kullanmak için alıyorum. İlk kulaklık Arctis Nova Pro Wireless sürüm Amazon'da ara ara 7999 TL'ye düşüyor. İkinci kulaklık Arctis Nova Pro X sürümü bu da 5300 TL civarlarında. Üçüncü kulaklık Arctis Pro Wireless. Bu 3 kulaklık arasında kaldım. Arkadaşlar. Testlere baktığımda Arctis Pro, Nova Pro'dan daha iyi sonuçlar elde etmiş ama sonuç olarak baktığımızda Nova Pro daha yeni bir kulaklık. Aranızda kullanan varsa seçim konusunda yardımcı olursa sevinirim. Bir de kablosuz için aradaki farkı vermeye değer mi Arctis 7 kullanıcısıydım gerçekten çok rahat kablosuz kulaklık ama Nova Pro kablolu olan daha iyi performans veriyorsa onu da almaya razıyım. Teşekkürler.





  • hocam neye kaarr verdın acaba kulaklık olarak ?

  • Mart ayında Arctis Nova 7X akmıştım fakat geçen gün iade ettim. Bir kaç hafta önce mikrofon mute tuşu bozuldu. Servise gönderdim ve evet ürün bozuktur raporu ile 3 gün içinde geri aldım. Bu noktada değişim için Amazon'la iletişime geçtim ve değişim onaylandı. Bekleyiş başladı.


    O sırada SteelSeries'in berbat ötesi uygulamasıyla ilgili bir sıkıntı yaşıyordum ve SS'e ticket açıp görüşmeye başladım. Devam etmeden önce bilgin olsun, alıcağın kulaklığın bütün özelliklerini kullanmak istiyorsan bunların yaptığı rezil ötesi GG yazılımını kullanman gerekiyor. Kullanmazsan kulaklık düz çalışmaya devam ediyor fakat bir çok özelliğini kullanamıyorsun.


    GG'ye gelince, kurduğun anda Windows'a 8 tane mi ne sanal input output device ekledi. Bilgisayarının bütün ses giriş çıkışı bu yaratılan sanal input output device'lardan oluyor ve source değiştirmek istersen bu rezil GG yazılımı üzerinden yapman gerekiyor. Yazılım çok yavaş çünkü içinde gereksiz binlerce şey kurulu (detaylarına sitelerinden bakabilirsin).


    Benim için bardağı taşıran son nokta device fallback ayarının bug'lı olması oldu. Device fallback'in olayı şu; 2.4Ghz Type-C adaptörle bağlı olduğunu düşünelim. Kulaklığı açtığın anda output'un otomatik olarak kulaklığa geçiyor (bunu GG yapıyor). Device fallback'i GG'nin ayarlarından açtıysan kulaklığı kapattığın anda bir önce kullanılan output'a dönüyor. Buraya kadar herşey normal. Fakat bilgisayarımı yeniden başlattığımda kulaklık kapalı olsa bile GG yazılımı sesi kapalı olan kulaklıktan çıkartmaya çalışıyordu.


    Düşün, kulaklığı kullandın, işin bitti, kulaklığı ve bilgisayarını kapatıp yattın. Bir gün sonra bilgisayarı açtığında kulaklık kapalı haldeyken GG sesi kapalı olan kulaklıktan çıkartmaya çalışıyor. Sende hoparlörden ses alabilmek için GG'ye çift tıklayıp açılmasını bekliyorsun ve programdan sesi hoparlörlere gidecek şekilde ayarlıyorsun.


    Bariz bir bug'dan bahsediyoruz kısacası. Ve Mart ayından beri bu bug devam ediyor. SS ile görüşmeye başladığımda beyinsiz bir yetkili ile görüşmeye başladım ve adam bana bildiğin "programı kaldır", "device fallback tikli dimi?" (bir önceki mesajımda adama açık ve net bir şekilde belirtmeme rağmen bunu söyledi) gibi özürlü özürlü önerilerde bulunmaya başladı. En son "cihazı device manager'dan kaldır bide öyle dene" dedi ve bende bardak taştı. "Yeter sizinle uğraşmaktan sıkıldım" diyerek Amazon'la iletişime geçtim ve ürün iadesi aldım. Yok bide format atiyim istersen.. Komik ya.


    Kulaklık ses kalitesi adına düzgün, connectivity adına gayet iyi (PC, SteamDeck ve MBP ile kullandım). Pro versiyonlarının ses kalitesi daha da iyidir diye düşünüyorum fakat eğer bunların rezil ötesi yazılımına katlanabileceksen almanı tavsiye ederim. Yani git steelseries'in subreddit'ine bak. Milletin (haklı olarak) carlamasından başka birşey yok. Alırsan yukarıda verdiğim destek örneği de aklında bulunsun.





  • Steelseries Artics Nova Pro Wireless ben de 15 TL nasıl verdim anlamadım valla yutupta video kar kandik ilkndeva. abi ham kullandım bu ne ya sıradan bir kulaklık gibi ses ps5 Bluetooth bağladım eh biraz iyi ama abi koblosuz bağla diyor kar ya kabloyu takıyorum ses kisikiyir ben mi beceremiyorum anlamadım bilen var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.