Şimdi Ara

Steelseries 7h ? siberia v2 mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2sinde başka kulaklık almayı düşünmüyorum. ilk tercihim 7hdi biraz araştrym dedim forumlara baktım ama bu 7h ilerde sıkıntı çıkarıyomş işte kulaklığın sol tarafından veya sağ tafafından ses gelmiyor gibi şikaytler var baya siberia v2de en çok kullanılan kulaklıklardan biriymiş fps tarzı oyunlar için bende csden başka oyun oynamam. hangisini alsam karar veremedim şimdidn tşkkler.

• Benim açımdan 7H daha iyi bir kulaklık ama sorunlardan dolayı siberia almak istiyorsan hiç durma çünkü harika bir kulaklık.Çok rahat ve kulağına takıp Windows açılış sesini bile duyduğunda farkı anlarsın
  • bu konuyu daha önceden çok arastirmistim siberia v2 almaya karar verdim,çok memnun kaldm,7h 1 bi arkadasm uygun fiyata satiyordu ancak dedigin sorunlardan dolayi almaktan vazgectim siberia senin isini fazlasiyla görecektir kendini ispatlams bir kulakl1k sadece oyun degil film müziktete çok basar1l1 almsken ses kartl1sn1 al derim lan gamelerde avantaj olur
  • kesinlikle siberia v2 usp alıyorum geçende media markta gittim kulaklıklara bakıyodum bi baktım reyonda 7h var bi deniym dedim taktım kulaklığı lan bi baktım sol taraftan ses gelmiyor orda bile aynı sorunla karşılaştım yani 7h almıcam. ama siberia yoktu deli oldm 3h 4h 7h vardı alamadım :S mecbur netten sipariş vercem içime sinmiyor ama böle şeyleri inrtten almak. napalım artık alıcaz biyerden benim bildiğim adekstore var ordan alıcam bi sıkıntı çıkmaz heralde?
  • ben gamermarketten almıştım bi sıkıntı çıkmadı adekstende çıkmaz ancak dikkat et 2. el alırsan bazı sitelerde çakmasını satıyorlar bizimkilerde ordan alıp burda pahalıya satıyor orjinal gibi ama adeks ve gamermarket kaliteli siteler
  • Arkadaşlar kardeşim epeydir para biriktiriyordu. Ben de söz vermiştim alacağım diye. Steelseries Siberia kulaklık istiyor, usb'li ses kartı olan modelden. İnternette doğru düzgün satan güvenilir bir yer göremedim. Çoğunlukla stokta görünmüyor. Bu modeli netten veya teknoloji marketlerden en uygun şekilde nereden temin edebilirim? Tavsileriniz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thr_Y -- 25 Ağustos 2012; 22:30:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer Deathadder V3 Pro
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim ama hem stokta yok, hem de ses kartsız model. Mediamarkt veya Saturn'de var mıdır acaba? Darty ve Electroworld'ün sitesinde göremedim, yok sanırım.

Edit: Buldum, ama stokta yok bu da
    http://www.gameekstra.com/Steelseries-Siberia-V2-kulaklik-USB-ses-kartli-Siyah,PR-858.html

Bu fiyatın altında temin edebileceğim bir yer var mıdır? Özellikle mağaza olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thr_Y -- 25 Ağustos 2012; 22:56:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thr_Y

Teşekkür ederim ama hem stokta yok, hem de ses kartsız model. Mediamarkt veya Saturn'de var mıdır acaba? Darty ve Electroworld'ün sitesinde göremedim, yok sanırım.

http://www.gameekstra.com/Steelseries-Siberia-V2-kulaklik-USB-ses-kartli-Siyah,PR-858.html

Bu fiyatın altında temin edebileceğim bir yer var mıdır? Özellikle mağaza olarak.

Ankara'da Kentpark media markt'ta görmüstüm. Ancak fiyatı daha yüksekti 330 gibi bir rakamdı sanırım.(ses kartsız)

• quote:

Orijinalden alıntı: thr_Y

Teşekkür ederim ama hem stokta yok, hem de ses kartsız model. Mediamarkt veya Saturn'de var mıdır acaba? Darty ve Electroworld'ün sitesinde göremedim, yok sanırım.

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=720008&ref=akakce&v=1.58.4
    Ayrıca, Media Markt'da birkaç kere rastladım fakat Satürn'de hep görürüm kendisini.

• telefonla ararsan stokta olması gerekir, sadece oyun aksesuarları satıyorlar
  • 5H v2 iyidir :D
  • Steelseries tasarım olarak neden bukadar kötü?...Süper ürenler yapıyor ama tasarım fakiri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01deadman01

Steelseries tasarım olarak neden bukadar kötü?...Süper ürenler yapıyor ama tasarım fakiri...

Sadeliği seviyorlar sanırım
  • tasarım olarak kötü olması kişisel bi yorum bana göre tasarım olarakta rahatlık olarakta güzel bi ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: rank rank

tasarım olarak kötü olması kişisel bi yorum bana göre tasarım olarakta rahatlık olarakta güzel bi ürün

cs için biçilmiş kaftan
  • ben cod cuyum cod2 4 ağırlıklı oynuyorum bu kulaklığı almadan önce incelerken ünlü bir site tam hatırlayamıyor mw2 de denemişti ve gayet başarılı her ses duyuluyor gibi yorumları vardı,cs oynamıyorm şuan ama cod2 de nefes seslerine kadar her sesi duyuyorm tabi ses kartımda iyi olduğu için eax desteğini 3. seviyede açıp oynuyorm buda çok etkiliyor zaten hep diyorm böyle kulaklıklardan tam verip alabilmek için iyi bir ses kartına sahip olmanız şart ve sadece oyun için değil film ve müziklerdede çok kaliteli bir kulaklık rahatlık açısından özellikle karşılaştırıldığı logitech g35ten daha rahat diye düşünüyorum tabi bunlar kişisel yorumlar örneğin bende logitech g5 mouse var normalde çok iyi olduğu düşünülen bi ürün ama sensi kıstığımdan ve mouse un büyüyklüğünden dolayı bileğim acıyor oynarken,daha küçük mouse lar bu sorunu çözüyor bu mouse un kalitesiz olduğu anlamını çıkaramayız kişisel bi durum mesela işte bu yüzden insanlar oyuncu ekipmanları alırken artık pahalı olan iyidir yada tasarımı olan iyidir mantığından uzaklaşmalı kendilerini iyi bilip kendilerine göre en rahat en kullanışlı kalitesi test edilmiş ürünler almalılar

• quote:

ben cod cuyum cod2 4 ağırlıklı oynuyorum bu kulaklığı almadan önce incelerken ünlü bir site tam hatırlayamıyor mw2 de denemişti ve gayet başarılı her ses duyuluyor gibi yorumları vardı,cs oynamıyorm şuan ama cod2 de nefes seslerine kadar her sesi duyuyorm tabi ses kartımda iyi olduğu için eax desteğini 3. seviyede açıp oynuyorm buda çok etkiliyor zaten hep diyorm böyle kulaklıklardan tam verip alabilmek için iyi bir ses kartına sahip olmanız şart ve sadece oyun için değil film ve müziklerdede çok kaliteli bir kulaklık rahatlık açısından özellikle karşılaştırıldığı logitech g35ten daha rahat diye düşünüyorum tabi bunlar kişisel yorumlar örneğin bende logitech g5 mouse var normalde çok iyi olduğu düşünülen bi ürün ama sensi kıstığımdan ve mouse un büyüyklüğünden dolayı bileğim acıyor oynarken,daha küçük mouse lar bu sorunu çözüyor bu mouse un kalitesiz olduğu anlamını çıkaramayız kişisel bi durum mesela işte bu yüzden insanlar oyuncu ekipmanları alırken artık pahalı olan iyidir yada tasarımı olan iyidir mantığından uzaklaşmalı kendilerini iyi bilip kendilerine göre en rahat en kullanışlı kalitesi test edilmiş ürünler almalılar

Steelseries 5H v2 mi

yoksa Steelseries Siberia v2 mi ?

Ayrıca ben Asus M5A97 Anakartını almayı düşünüyorum, bu anakartın ses kartı iyi mi ?

• bence anakartların ses kartlarına pek güvenme,geçmişe göre daha iyide olsalarda bu tarz kulaklıklara tam verim sağlayamazlar sonradan ses kartı alırım diyorsan sorun yok,bende zamanında çok araştırdım sonunda siberia v2 usb aldım cod2de nefes sesine kadar herşeyi duyuyorum,film ve müziklerde güzel,tamam yüsek bi para veriyorsun ama hakkınıda veriyor,şahsen hem rahatlık hemde tasarım açısından siberia v2yi öneririm,oyunlarda oyunun çizdiği bi ses dinleme alanı vardır sen bu alan dışındaki sesleri 1milyarlık kulaklıkla bile duyamassın,bu iki kulaklıkla o alan içindeki bütün sesleri duyabilirsin aralarında hissedemeyeceğin ses kalitesi farkı olabilir ben rahatlık açısından siberia v2 yi bi adım önde görüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rank rank -- 29 Ağustos 2012; 22:36:00 >
  • quote:

bence anakartların ses kartlarına pek güvenme,geçmişe göre daha iyide olsalarda bu tarz kulaklıklara tam verim sağlayamazlar sonradan ses kartı alırım diyorsan sorun yok,bende zamanında çok araştırdım sonunda siberia v2 usb aldım cod2de nefes sesine kadar herşeyi duyuyorum,film ve müziklerde güzel,tamam yüsek bi para veriyorsun ama hakkınıda veriyor,şahsen hem rahatlık hemde tasarım açısından siberia v2yi öneririm,oyunlarda oyunun çizdiği bi ses dinleme alanı vardır sen bu alan dışındaki sesleri 1milyarlık kulaklıkla bile duyamassın,bu iki kulaklıkla o alan içindeki bütün sesleri duyabilirsin aralarında hissedemeyeceğin ses kalitesi farkı olabilir ben rahatlık açısından siberia v2 yi bi adım önde görüyorum

Anladım tşk. Ederim dostum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.