Şimdi Ara

Steelseries 7h ? siberia v2 mi?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Win River Win*

quote:

Orijinalden alıntı: rank rank

bence anakartların ses kartlarına pek güvenme,geçmişe göre daha iyide olsalarda bu tarz kulaklıklara tam verim sağlayamazlar sonradan ses kartı alırım diyorsan sorun yok,bende zamanında çok araştırdım sonunda siberia v2 usb aldım cod2de nefes sesine kadar herşeyi duyuyorum,film ve müziklerde güzel,tamam yüsek bi para veriyorsun ama hakkınıda veriyor,şahsen hem rahatlık hemde tasarım açısından siberia v2yi öneririm,oyunlarda oyunun çizdiği bi ses dinleme alanı vardır sen bu alan dışındaki sesleri 1milyarlık kulaklıkla bile duyamassın,bu iki kulaklıkla o alan içindeki bütün sesleri duyabilirsin aralarında hissedemeyeceğin ses kalitesi farkı olabilir ben rahatlık açısından siberia v2 yi bi adım önde görüyorum

Anladım tşk. Ederim dostum

Ayrıca microfon varmı siberia v2de göremedim ama :S

• mikrofonu var,geriçekilebilir bi mikrofon var rahatsız olursan içe doğru çekebilirsin,resimlerde içeri çekilmiş şekilde olduğu için pek belli olmaz bazı resimlerde dikkatli bakarsan görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rank rank -- 31 Ağustos 2012; 22:41:58 >
  • Bende Logitech g35 var ama aldığıma pişman oldum.Kötü bir kulaklık kesinlikle değil.Kaliteleri aynı ikisinide kullandım.Ama siberia takınca kulaklarına masaj yapıyolarmış gibi oluyo çok rahat.Taktım mı çıkarmak istemiyosun.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.