Şimdi Ara

steel series apex mi roccat isku mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler soruda olduğu gibi 2 klavyeden hangisini daha iyidir siz hangisini tercih edersiniz bir de kulaklık olarak steel seriesin kulaklıklarindan hangisi ses kartlı ve iyi duruyor heat orange mi diablonun headsetin mu görünüşü güzel ve ses kartı hangisinde var şimdiden cevaplar için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: livebait

Beyler soruda olduğu gibi 2 klavyeden hangisini daha iyidir siz hangisini tercih edersiniz bir de kulaklık olarak steel seriesin kulaklıklarindan hangisi ses kartlı ve iyi duruyor heat orange mi diablonun headsetin mu görünüşü güzel ve ses kartı hangisinde var şimdiden cevaplar için teşekkürler.

apex korkunç bir klavye inceleme fırsatı buldum roccat isku güzel bir klavye
  • Hocam ne demek istedin neden korkunc anlamadım

• quote:

Hocam ne demek istedin neden korkunc anlamadım

ilk önce klavyenin tuşlarını beğenmedim sonra şeklini beğenmedim tuşları biraz kötü kalite geldi hatta yanımdaki arkadaş alcaktı aldırmadım çok kaba özellikler bakımından söyleyecek olursak piyasadaki çoğu klavye hemen hemen birbirlerinin aynı özelliğinde o klavyeyi cidden canlı görmen gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: :.Batsu.:

quote:

Hocam ne demek istedin neden korkunc anlamadım

ilk önce klavyenin tuşlarını beğenmedim sonra şeklini beğenmedim tuşları biraz kötü kalite geldi hatta yanımdaki arkadaş alcaktı aldırmadım çok kaba özellikler bakımından söyleyecek olursak piyasadaki çoğu klavye hemen hemen birbirlerinin aynı özelliğinde o klavyeyi cidden canlı görmen gerekir

Roccatla aralarında 140 tl gibi bi fark var yani apexin bir + sı bile yok mu

• lycosa apex bunlar birbirine yakın klavyeler apexi canlı görmen lazım biraz kaba ve büyük daha çok çöp klavye lycosayada bakabilirsin
  • quote:

lycosa apex bunlar birbirine yakın klavyeler apexi canlı görmen lazım biraz kaba ve büyük daha çok çöp klavye lycosayada bakabilirsin

Anladım hocam saol da benim deneme gibi bir şansım yok sivasds g105 üstü iyi klavye bulamazsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

lycosa apex bunlar birbirine yakın klavyeler apexi canlı görmen lazım biraz kaba ve büyük daha çok çöp klavye lycosayada bakabilirsin

Anladım hocam saol da benim deneme gibi bir şansım yok sivasds g105 üstü iyi klavye bulamazsın

http://www.gameekstra.com/Steelseries-Siberia-V2-Frost-Blue-Kulaklik-Ses-Kartli-,PR-3382.html kulaklık olarak bunu kacırma indirimde ses kartlı hemde

• Herhalde Roccat alacağım eyvallah hocam bilgiler için

• quote:

Herhalde Roccat alacağım eyvallah hocam bilgiler için

mouse arıyorsan roccat konelara falanda bakabilirsin hoş mousedurhttp://www.gameekstra.com/Roccat-Kone-Oyuncu-Faresi,PR-2301.html mousepadı tarama özelliği var ayrıca ışıkları kafana göre değiştirebiliyorsun ucuz bişey arıyorsan idealdir

• quote:

quote:

quote:

http://www.gameekstra.com/Steelseries-Siberia-V2-Frost-Blue-Kulaklik-Ses-Kartli-,PR-3382.html kulaklık olarak bunu kacırma indirimde ses kartlı hemde

Heat orange veya diabloda ses kartliymis herhalde ben biraz onları bekliyecem haber için saol hocam aydınlattin beni

• quote:

quote:

Herhalde Roccat alacağım eyvallah hocam bilgiler için

mouse arıyorsan roccat konelara falanda bakabilirsin hoş mousedurhttp://www.gameekstra.com/Roccat-Kone-Oyuncu-Faresi,PR-2301.html mousepadı tarama özelliği var ayrıca ışıkları kafana göre değiştirebiliyorsun ucuz bişey arıyorsan idealdir

Mouse olarak deathadder 2013 var elimde memnunum saol genede

• Up

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.