Şimdi Ara

Steamrep Report hakkında yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşşağıda linkini verdiğim postda eleman benı scammer olarak tanıtmış ve hakkımda şikayette bulunmuş, fakat beni tam olarak ne ile suşluyor bunu anlayamadım birde resimlerde verdiği ss ler kesinlikle benım yazışmalarım değil bana iftira atmaya çalışıyor ben bunun aksını nasıl ispatlayabilirim bana yardımcı olursanız sevinirim bu arada hesab benım smurf hesabım sadece takas için kullanıyorum

http://forums.steamrep.com/threads/report-76561197996159656-csgo-counter-strike-global-offensive-items.123271/

Edit: Evet arkadaşlar 6 aylık bir reportu cortlattım gittim konuya yazdım ve bugun takas yapamıyorum size yemin ederim postda atılan resımdekı yazılar bana ayit değil ingilizce konusmlarım sadece googleden alıyorum google translateden alınan ingilizcede kabak gibi ortada olur yazılar bana ayit değil kesinlikle bu konu hakkında ne yapabilirim lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_raculaa -- 11 Ağustos 2016; 12:11:44 >

• ss leri incelemek için giriş yapmak gerekiyomuş uğraşasım gelmedi

admin changed his profile ne demek acaba

admin kılığına girip dolandırmaya mı çalıştın onu anlatmaya çalışıyo eleman yoksa öyle mi suçlamak istiyor

bu arada büyük ihtimal bir steamrep admini gelip olayı detaylandırmasını ister. birde trade geçmişini ss olarak yolla falan der. ortada alış veriş göremedim ben. durup dururken de biri hakkında dolandırıcı report'u açılmaz herhalde kim bilir ne olaylar dönüyo
  • can sıkıntısından sağa sola tılarken buldum bunu yazısmalar bana ayit değil ingilizcem hiç yok zaten profilimi taklit ederek yazısmaları kendisi yapmış bellıkı bu eleman takas olayında bana kafayı takmış ve iftira atıyor durduk yere canımı sıktı :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_raculaa

can sıkıntısından sağa sola tılarken buldum bunu yazısmalar bana ayit değil ingilizcem hiç yok zaten profilimi taklit ederek yazısmaları kendisi yapmış bellıkı bu eleman takas olayında bana kafayı takmış ve iftira atıyor durduk yere canımı sıktı :S

unconfirmed report yazısı gitmez diye biliyorum. 6 ay falan olmuş istersen adminin birisiyle görüş yardım etmesini iste
  • Adamın anlattığı şey sen ona bıçağın orjinal mi fake mi olduğunu csgolounge admini yoluyla söylecekmişsin olay scam çalışmasında bulunman. Bu taktiği türkler çok kullanıyor oyunlarda özellikle metin2 zamanında. Doğruysa trade ban yiyebilirsin başkaları magdur olmasın diye illa dolandırman gerekmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

Adamın anlattığı şey sen ona bıçağın orjinal mi fake mi olduğunu csgolounge admini yoluyla söylecekmişsin olay scam çalışmasında bulunman. Bu taktiği türkler çok kullanıyor oyunlarda özellikle metin2 zamanında. Doğruysa trade ban yiyebilirsin başkaları magdur olmasın diye illa dolandırman gerekmiyor

peki bu yazışmaların benım tarafımdan yazılıp yazılmadığını nerden bilecekler ? tekrar söliyorum bu yazılar bana ayit değil ingilizcem yok sadece translate kullanarak yazıyorum bişeyler profilim taklit edilerek bunlar yapılmış bunu nasıl ıspatlaya bilirim fikri olan varsa yardım beklıyorum
  • Büyük ihtimalle scamcılarla yaptığın bu alış verişler seni bu konuya getirdi listen deki arkaşların çoğu scammer birine gir bak zincirleme trade banned yazısı dolu birini tokatlıyacak profil aradı seninkini gördü kopyaladı bence böyle gelişti başka mantıklı yanı yok ünlü biri olsan tamam diyecem de oda değil yada sen bir şeyler karıştırıyorsun hacı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fat Tony -- 6 Ağustos 2016; 18:03:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fat Tony

Büyük ihtimalle scamcılarla yaptığın bu alış verişler seni bu konuya getirdi listen deki arkaşların çoğu scammer birine gir bak zincirleme trade banned yazısı dolu birini tokatlıyacak profil aradı seninkini gördü kopyaladı bence böyle gelişti başka mantıklı yanı yok ünlü biri olsan tamam diyecem de oda değil yada sen bir şeyler karıştırıyorsun hacı :D

Arkadaşlar ben size ne anlatmaya çalışıyorum siz bana ne sölüyorsunuz, yazıklar olsun ya diyorumki o yazışmalar bana ayit değil ben ingilizce bile bilmiyorum adam profilimi taklit ederek yazışmaları gerçekleştirmiş içinizde buna inanan varsa ve bunu nasıl ispat edeceğim hakkında tavsiyesi varsa tavsiye vermesini istiyorum haaaaa yok inanmıyosanız benım bı haltlar karıstırdıgımı düşünüyorsanız lütfen konuya yorum atmayın yaa bune insanlık olmüşş... kımse kımseye güvenmıyor nasıl bir ortamdayız anlamıyorum

• Aslında sizide anlıyorum tabi envanter kalabalık kesın bu birilerini scamlıyodur kesın bişeyler karıştırıyodur direk bunu düşünüyosunuz, ben bu forumda 2 yıldır aktif olarak satış yapıyorum ve kımseye yanlısım olmadı girin bakın referanslarıma, ve tradeciyim envanterimide o şekilde biriktirdim tabıkı 2 yıllık bir emek söz konusu, birisi şu foruma bir konu açtığında direk art niyetle yaklaşıyorsunuz neyse fazla söze gerek yok istediğinize inanın ama saçma sapan yorum yapmayın, Şu anda madur durumda olan benim itin teki profilimi taklit ederek yazışmış işte sizden yardım beklıyorum sizin yaptıgınız yorumlar beni dahada cok üzdü.

Yardım etmek isteyen arkadaşlar ben bu steamrep sitesinin admınlerine nasıl ulaşırım nasıl mesaj atarım ve ingilizcesi olan arkadaşlar bana 2-3 kelıme bir savunma yazarsanız çok sevinirim
  • arkadaşım ben sana mantıklı yönünü söyledim arkadaş listende scammer var kesin o kopyalıyıp yapmıştır işte başkada mantıklı bir sebebi yok sana donladırıcısın demedim envanter işine bişey demiyecem onlardan daha fazlası geçti elimden yani traderken ondan üstüme alınmıyorum o lafını sana scammer demiyorum örnek veriyorum üstüne alınma yine yapsan bile main acc yapacak kadarda aptal değilsindir bence
  • Burda eski iki tane mm vardı drmel ve sieger vardı onlar yardımcı olur sana onların tanıdığı admin vardı burda bir kişiye yardım etmişlerdi iyi hatırlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fat Tony -- 11 Ağustos 2016; 15:41:25 >
  • help
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.