Şimdi Ara

SteamKo Mağaza Alışverişi - Enpara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
4.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Knight sayesinde millet enpara'ya başvuru yapmaya başlıcak artık.

Bilmeyenler için enpara da Steamdan yaptınığınız alışverişlerde %50 iade var. Örneğin 30tl'ye premium aldınız diyelim 15tlsini adamlar iade ediyor 15tl'ye gelmiş oluyor premium. Kampanya 31 marta kadar geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encobaskan37 -- 25 Ocak 2016; 14:37:34 >

• Aynen bende 3 tane enpara kartı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

Aynen bende 3 tane enpara kartı var

Bende sabah hemen başvuru yaptım
  • Bende dün başvuru yaptım ve herhalde ko oynayan herkes başvuru yapıyordur. Finans diyecek bu akın ne bir anda, umarım kampanya bitirilmez :)
  • Bunu ögrendigim iyi oldu :)))))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız kampanya Mart ayında son bulacak, yoğun talepten dolayı umarım uzatırlar..
  • Geçen hafta pazar başvurdum kart gelmedi daha. Ben de çek satıştan aldım. 1den fazla kartı olanlar neredeyse üstüne para alıcaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: encobaskan37

Knight sayesinde millet enpara'ya başvuru yapmaya başlıcak artık.

Bilmeyenler için enpara da Steamdan yaptınığınız alışverişlerde %50 iade var. Örneğin 30tl'ye premium aldınız diyelim 15tlsini adamlar iade ediyor 15tl'ye gelmiş oluyor premium. Kampanya 31 marta kadar geçerli.

Bu "endcard" kredi kartı gibi bir şey mi ? Yoksa,banka kartı gibi mi ? Ona göre ben de başvuru yapıp kullanmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Franko

quote:

Orijinalden alıntı: encobaskan37

Knight sayesinde millet enpara'ya başvuru yapmaya başlıcak artık.

Bu "endcard" kredi kartı gibi bir şey mi ? Yoksa,banka kartı gibi mi ? Ona göre ben de başvuru yapıp kullanmak istiyorum.

Hocam masrafsız, ücretsiz mevduat hesabı. Banka kartı yani.
    Daha ayrıntılı bilgi için, kafandaki çoğu soru işareti varsa cevaplarını burda bulabilirsin, dh konusu burada;http://forum.donanimhaber.com/m_66512220/tm.htm

• Mart'ta bitmese iyiydi
  • Bende de 2 tane var
  • Konuyu görünce hemen bi başvuru da ben patlattım hemen aradılar sağolsunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Antares

Geçen hafta pazar başvurdum kart gelmedi daha. Ben de çek satıştan aldım. 1den fazla kartı olanlar neredeyse üstüne para alıcaklar

hocam başvuru yaptıktan sonra hesabı hemen kullanmaya başlayabiliyo muyuz? Yoksa açılmasını mı beklicez ? Yarın belki pre çekeriz eğer yarın veya ertesi güne hesap hazır oluyosa başvurucam bende. Karta gerek yok ziraat hesabımdan aktarır kullanırım internet üzerinden
  • Trident682 kullanıcısına yanıt
    Kullanılmıyor kartla birlikte sözleşme imzalatıyolarmış. Siz yine de basvurun diğer ay kullanırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Antares

Kullanılmıyor kartla birlikte sözleşme imzalatıyolarmış. Siz yine de basvurun diğer ay kullanırsınız.

Exp pre için alacaktım yarın kullanamıcaksam bronz alırım bidaha para yatırmam zaten gerek yok o zaman.

• Luken Drew kullanıcısına yanıt
    Beni hala aramadılar bee
  • encobaskan37 kullanıcısına yanıt
    arkadaslar basvurduktan sonra internet subesine girip islem yapabilirsiniz karti beklemenize gerek yok

• Ria Punkcat R kullanıcısına yanıt
    Sözleşme imzalanmadığı için kullanamazsınız diyor giriş yapınca.
  • Antares kullanıcısına yanıt
    direk giris ekraninda mi oyle bir bildirim geliyor yoksa islem yapmaya calistiginizda mi? benim basima gelmedi cunku

• quote:

Orijinalden alıntı: Ria Punkcat

direk giris ekraninda mi oyle bir bildirim geliyor yoksa islem yapmaya calistiginizda mi? benim basima gelmedi cunku

tc no şifre yazıp giriş yaptığımda uyarı şeklinde geliyor. Ne zaman yapmıştınız siz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.