|
|
Geçen gün Enparayı telefonla aradım 1dk kadar bekledim neyse müşteri temsilcisiyle görüşmemi bitirmiştim ki beyfendi size birşey söylemek istiyorum dedi ( herhalde bir şey tanıtımı yapacak veya pazarlıyacak diye düşündüm) sizi ortalamamızın üstünde beklettiğimiz için özür dilerim dedi.
|
Beyler ayık olun
08505950566 numaralı telefondan aranıp en para müşteri hizmetleri olduklarini söylüyorlar şifre degistirmezsem internet bankacikiginin kapanacagini söyleyip tc numaramı şifremi öğrenmeye çalıştılar. Adres bilgilerimi söyleyip dogrulamami istediler. Kapansın gerek yok deyince yüzüme kapattılar telefonu |
steam kampanyasında 25 tl indirim vermek için sevr antlaşması imzalamanızı isteyen ölücü banka. nerede o eski enpara? steam'de 25 tl indirim için 50tl üzeri işlem yapmanızı, 2 tane faturadan otomatik ödeme talimatıyla çekim yapılmasını ve o ayki kk ekstrenizin 2000tl ve üzeri olmasını istiyor. ya bi yürü git allahını seversen. |
Kredi cekeceklere ya da kredi hakkinda biraz bilgim olsun diyenlere basimdan gecen bu haftaki olayi anlatmak isterim
Enparaya uye olali 10-15 gun felan oldu.Daha once yaklaşık 3 yildir calistigim garanti bankasindan defalarca kredi cektim.Tabii bin türlü zorlukla ve sacma aapan dosya masraflariyla.Bu aralar yine krediye ihtiyacim oldu gecen cuma gunu garantiye internetten basvuru yaptim.Digital kredi bilmem ne reklamlari var dedim belki hemen yatar hesaba.Ama basvurunun ardindan gerekli belgelerle sizi subeye beklyoruz dediler.Tabii apar topar hemen gittim subeye.Sube temsilcim var onunla gorustum basvuruyu yaptım. Tamam biz size donecegiz diyerek her zaman ki siradan olaylari gerceklestirdik .Cumartesi pazar gecti.Pazartesi aradim bugun belli olur dedi.Bekledim ama ne arayan ne soran.Sali oldu sabah aradim yine bugun tekrar gönderdik basvuruyu yanitini aldim.Aksam uzeri aradim hanfendi musteri ziyaretindeyim.Tabii kimsenin umrunda degil bu esnafin paraya niye ihtiyaci var,ne zaman ihtiyaci var,ilgi alaka sifir yani.Sonra kizdim biraz arastirdim.Dedim enparaya iyi diyorlar kolay diyorlar bir de iraya basvurayim Enparaya cep subesinden basvuru yaptım hemen aradilar guvenlik icin dogrulama felan yaptim isleme aliyoruz dediler. Burasi cok onemli Pat 15 dakika sonra yine enparadan bu sefer arayan krediyi onaylayan şahıs müdür her kimse. Ne is yapiyorsunuz geliriniz ne kadar felan 2 dakika gorustum.Tamam abicim dedi onayliyorum hayirli ugurlu olsun dedi Sonra subeye girdim param hemen yatmış Bu tarz gercekten bankacilik adina mukemmel birsey.Ustelik tek kurus kesinti yok.12.000 tlnin hepsi yatmis.dosya masrafi cart curt hic bisey Bir de su var Garantiden 12.000 icin yaptigim basvurunun ödemesi 450 lira 36 ay icin. enparada 437 gibi bir rakam . Buyrun siz karar verin yillarca bizi kemiren bu bankalardan sonra enpara gibi bir yapiya kavusmak gercekten ruya gibi Tavsiye ederim hepinize arkadaslar. |
Yıl olmuş 2023. Aidat yok, eft ücreti yok diye müşteri bulmaya çalışıyorlar. Herkesin yaptığı %50 cashback için abuk subuk şart koşuyorlar. Şubesiz bankacılıkta ilk olduğu için iyi ekmek yedi. yıllar önce güzel kampanyaları da vardı. Ama ölmüş bu.
|
750 lira aidat ödüyoruz diye kampanya koymuşlar. Konusunda bahsi bile geçmiyor, neden? Çünkü kart limitin 100 bin lira olacak ve 12 ay 25 bin kart ekstren olacak. Yani 25.000*12=300 bin lira harcama yapacaksın, karşılığında 750 TL alacaksın. Aralık 2025'te yatıracakmış onu da. Bir kampanya nasıl yapılmazın harika bir örneği olmuş. Emeği geçenlerin başarılarının devamını dilerim. Ekşi'de bir başlık var, şirketlerde ***** gibi olmuş diyen eleman eksikliği diye. Bu da cuk oturmuş bu eleman eksikliğinin sonucu olmuş.
|
Ülkede Asgari ücret 17 bin tl. Enpara kampanya için aylık 25 bin tl harcama koşulu koyuyor. Hemde her ay. Kaçmaz bu fırsat. |
Sıfırdan dar kapsamlı bir dijital banka kurmak ile var olan bir bankanın (QNB) içinde yer alan ve milyonlarca müşterisi olan bir iş kolunun/markanın (Enpara.com) yeni kurulan başka bir bankaya (Enpara Bank) transfer edilmesi, üstelik eksiksiz tüm fonksiyonları ile beraber, aynı şey değil. Hem teknik projeler hem de yasal süreçler çok karmaşık ve zor. Dünyada eşi benzeri olmayan bir proje, daha önce hiç yapılmamış. Ama adım adım ilerleniyor, biraz daha zamana ihtiyaç var ama sonu güzel olacaktır. |
Aşırı derecede kullanışlı bir arayüzü olduğu için güncellenmiyor olabilir. Ne arıyorsak soldaki menüye basınca karşımıza çıkıyor. Bir insan ancak bu kadar kullanışlı bir yazılım yapabilir. |
Finansbank Enpara Hakkında Bilgiler
Muhasebeleşme Şubesi Nedir?
Muhasebeleşme Şubesi (PKADK), Finansbank ve Enpara müşterilerinin nakit işlemlerini gerçekleştirebilecekleri özel bir şube türüdür. Bu şubelerde, para yatırma, çekme, döviz alım satımı ve kredi kartı işlemleri gibi işlemler gerçekleştirilebilir. Enpara müşterileri, 998 numaralı Muhasebeleşme Şubesi'ni kullanabilirler.
Muhasebeleşme Şubesi ile İlgili Sık Sorulan Sorular
Muhasebeleşme Şubesi 998 nedir? Enpara müşterilerinin nakit işlemlerini gerçekleştirebilecekleri özel bir Muhasebeleşme Şubesidir.
Muhasebeleşme Şubesi'nde para iadesi alınabilir mi? Evet, Muhasebeleşme Şubelerinden Finansbank veya Enpara kredi kartı ekstrenize yansıyan işlemler için para iadesi alabilirsiniz.
Enpara hesabına haciz gelebilir mi? Enpara, mevduat ve ödeme hesabı hizmeti sunmaktadır. Mevduat hesapları, BDDK mevzuatı gereği haciz işlemlerine tabidir. Ödeme hesapları ise haciz işlemlerine tabi değildir.
Enpara Kart Yenileme
Enpara kartınızın süresi dolduğunda, yeni bir kart otomatik olarak adresinize gönderilir. Yeni kartınız ulaşana kadar, mevcut kartınızı kullanmaya devam edebilirsiniz.
Anahtar Kelimelerin Kullanımı:
|
|
|
|
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
|
|
|
|
|
_____________________________ |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
|