Şimdi Ara

Hopi Alışveriş Rehberi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.130
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle herkese merhaba sıcak fırsatlar konusunda ki hopi sorularını ayrı bi konu açarak toparlama taraftarıyım zira cidden yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar aradığı soruların cevabını bulamamakta ve konu amacından sapmakta.

1- HOPİ NEDİR?

- Hopiyle yapacağın alışverişlerden "Paracık" kazanır ve Paracık'larını tüm Hopi üye markalarda kat kat değerli kullanırsın. Yani, kazandığın Paracık'lar sonrasında da sana
    kazandırmaya devam eder.

Hopi Alışveriş Rehberi

2-25 TL HEDİYE PARACIK NASIL KAZANILIR?

Öncelikle appstore ve google play store girip ''Hopi'' uygulamasını indiriyorsunuz.Daha sonra uygulamaya giriş yapmak için kendi cep numaranızı girdikten sonra telefonunuza sms ile iletilen şifreyi girip üyelik oluşturabiliyorsunuz.Bu aşamada sistemin yoğunluğuna göre 25 tl paracığınız geliyor.

3-DAHA FAZLA 25 TL PARACIK İÇİN NE YAPMANIZ GEREK?

-En cok sorulan diğer sorulardan bir tanesi bu sanırım.Uygulamada kendi paracığınızı harcadıktan sonra uygulamadan çıkış yapın.(uygulamayı silmek zorunda değilsiniz) aynı kendi numaranızı giriyormuş gibi eşinizin,dostunuzun,akrabanızın,amcanızın,dedenizin,öğretmeninizin numarasını girebilirsiniz . ANCAK;yapmanız gereken tek şey numarayı kullanacagınız şahısın haberdar olması ve ona gelicek smsi oraya yazmanız.

4-HOPİ PARACIKLAR BİRLEŞİR Mİ?

Hayır hopi paracıklar birleşmez.

5-HOPİ PARACIKLAR NASIL HARCANIR?

Harcanışı da oldukça basittir.Öncelikle alışveriş yapacağımız siteye giriyoruz.Ürünümüzü seçiyoruz diyelim 100 TL lik bir ürün beğendik bunun 25 tl sini paracık sistemi ile ödeyeceğim.yapmamız gereken sepete ekledikten sonra aşağıda satın al butonunun orada çıkan hopi fırsatı ekle seçeneğini göreceksiniz.

Hopi Alışveriş Rehberi

bu seçeneğe tıkladıktan sonra karşınıza gelicek kutucuğa yazmanız gereken hopi kimliğinizdir.yani uygulamaya giriyorsunuz. orada ki hopi kimliğim sekmesine gelip orada ki bulunan sayıları buraya yazıp ekliyorsunuz. daha sonra karşınıza ne kadar miktarını kullanmak istediğinizi gösteren bir kısım gelicek ve oradan yazıp kullanabilirsiniz.

Hopi Alışveriş Rehberi

6 - HOPİ PROGRAMINDA AÇIK YOKTUR.

Hile vs herhangi çakallık söz konusu değildir.

PARACIK SON KULLANMA TARİHİ : 2 HAZİRAN 2015'TİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogunahmet -- 4 Mayıs 2015; 15:50:22 >

• gereksiz konu. mevcut konu gayet yeterli.
  • olsun emeğe saygı, özet olmuş gayet başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .HonouR.

gereksiz konu. mevcut konu gayet yeterli.

her sayfada ayni sorular soruluyor. bir nebze olsun onune gecer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madde 7 iyi açıklanmış koftehorlar
  • Elinize sağlık iyi açıklamışsiniz.

• Bu hopiyi kullandıran boyner mağazasındaki çalışan ne kazanıyor? Kazanmasa o kadar peşinde dolanıp hatta kendi tabletleriyle yapmaya uğraşmaz sanıyorum hopili müşteri gelince sevinçten uçuyorlar resmen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mevcut konu pazar yeri gibiydi iyi olmuş
  • Konu için teşekkürler çok gerekli bir konuydu

• Arkadaşlar 2 sorum olacak
    1. Programdan logout yapıp tekrar girdikten sonra 25 TL kayboluyormu .
    2. 60 sn de kod yenilendiği için stok şansı yok galiba değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasmeram -- 27 Nisan 2015; 23:49:34 >
  • hasmeram H kullanıcısına yanıt
    1- 25 tl paracıgın yüklendikten sonra cıkış yaptıktan sonra tekrar aynı numara ile giriş yaparsın paracığın silinmez

2- 60 saniye de kimlik yenileniyor o yüzden yedekleyemiyorsunuz
  • diğer konu 70 sayfaydı, ulan gel de oku diyordum, burası ise dutluk gibi.. kimsecikler yok ve sakin.. ama net bilgilerle açıklayıcı olmuş
  • 25 tlyi harcadık güzel ama Hipo para kazanmak kolay değil gibi görünüyor.
  • ben hepsini kulladim paranin ama 100 tl uzeri alişveris yaptim.

• Çok işime yarıyacak bilgilendirmen çünkü uygulamayı yükleyecek bir telefonum yoktu arkadaş a verdim bilgilerimi 25 tl kenarda ama sanırsam alışveriş zamanı bana kimlik numarasını vermesi gerekecek, şimdi morhipoya üyelik açayım alacak bişiler bulayım ödeme zamanı alırım numarayı. Yalnız anlaşılacağı gibi boyner ykm ve morhipo web sitelerinde deneyimim hiç yok, cüzdan almayı planlıyorum ama malum geldiğinde beğenmedim diyelim boynere yada ykm ye gidip rahatlıkla değiştirebilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Fussy -- 28 Nisan 2015; 4:16:34 >
  • Morhipoda hopilerin tamamıyla alt limitsiz alışveriş yapılabiliyor mu bilen var mı?
  • blackcurse B kullanıcısına yanıt
    hayir minimum 100 tl olması gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r__kara

Bu hopiyi kullandıran boyner mağazasındaki çalışan ne kazanıyor? Kazanmasa o kadar peşinde dolanıp hatta kendi tabletleriyle yapmaya uğraşmaz sanıyorum hopili müşteri gelince sevinçten uçuyorlar resmen

Buna katiliyorum hopi kullandirtmak icin bir taraflarini yirtiyorlar resmen. Kasalarda kuyruklar olusuyor falan. Kesin prim falan var calisanlara

• hoppppiiiiii. nedense hiç sıcak gelmedi bana sanki kampanya kedisi tekir'den esinlenilmiş gibi.
  • bu hopi denilen şey, 1 mayıstan itibaren yürürlüğe sokulan reklam sms'lerini önleyici kanuna karşı tüketicilere tekrar reklam sms'i göndermek için yapılmış bir pazarlama taktiğidir (sizi üye yapan mağaza personeli tabletinden "sözleşmeyi okudum" tikini işaretliyor bile senin yerine)sen 100 liralık ürünü 75 liraya aldım sanıyorsun ama zaten o ürünün fiyatı, maliyeti hiçbir zaman ne 100 lira oldu, ne de 75 lira.. şu an yapılan sadece "kardan zarar"dan başka bir şey değil, ki bu da hedeflediği müşteri bilgileri sayısına ulaşana kadar. O sayıya ulaşabilmek için de çalışanlarına prim dağıtıyor. şu kadar müşteriyi hopi'lersen sana şu kadar prim diye.. o yüzden mağaza personelleri müşteri görünce saldırıyorlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.