Şimdi Ara

Steama üye olmak paralımı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
29.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar steama üye olmak istiyorum paralımı parasızmı bilgi verirmisiniz

• Yapay Zekanın Yanıtı

Steam Üyeliği Ücretli mi?

Steam, dünyanın en büyük oyun platformlarından biridir ve milyonlarca oyuncuya ev sahipliği yapmaktadır. Ancak, Steam'e üye olmanın ücretsiz olup olmadığı konusunda kafanız karışabilir.

Üyelik Ücretsizdir

Steam'e üye olmak tamamen ücretsizdir. Hesap oluşturmak için herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur. Üye olduktan sonra platformun tüm özelliklerine, oyun kataloğuna ve topluluk forumlarına erişebilirsiniz.

Oyunlar Ücretlidir

Steam'e üye olmak ücretsiz olsa da, platformda yer alan oyunların çoğu ücretlidir. Ücretsiz oyunlar da mevcuttur, ancak bunların sayısı sınırlıdır. Ücretli oyunlar genellikle tek seferlik bir satın alma ücreti gerektirir.

Özellikler Ücretlidir

Steam ayrıca, oyun içi öğeler, temalar ve özellikler gibi ek özellikler de sunar. Bu özellikler genellikle ücretlidir ve oyun başına değişir. Ancak, tüm bu özellikler isteğe bağlıdır ve oyun deneyiminizi etkilemez.

Sonuç

Steam'e üye olmak ücretsizdir. Platformun tüm özelliklerine ve oyun kataloğuna erişebilirsiniz. Ancak, çoğu oyun ücretlidir ve bazı ek özellikler de ücretli olabilir. Bu nedenle, hangi oyunları oynamak istediğinizi ve hangi ek özelliklere ihtiyacınız olduğunu göz önünde bulundurmanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ücretsiz
  • bedava
  • hakikatten ücretsizmi tşk ederim 007Altair konuyu açtığın için sanada tşk ederim
  • Steam üyeliği ücresiz oyunları ücretlidir.
  • nasıl yani oyun indirmek falanmı
  • http://www.steampowered.com/v/index.php?area=getsteamnow&cc=TR

buyur indir sonra kur açılırken üyelik istiyecek üye ol bu kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tşk ederim
  • ücretsiz olması lazım tam bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgür Baştürk -- 6 Mayıs 2008; 19:36:52 >
  • üye olmak ücretsiz,hatta bazı oyunlarıda ücretsiz,ama %98 i ücretli :D
  • Ya demolar ?
  • Üye oldum full oyunlar zaten para istiyor doğal olarak ama çok güzel demolar var
  • quote:

Orjinalden alıntı: ehhiste

Üye oldum full oyunlar zaten para istiyor doğal olarak ama çok güzel demolar var

hl2 dm portal:first silence ve hl2 lost coast ücretsiz(ati ve invidia kullanıcıları için) ayrıca demolarda ücretsiz fakat gereksiz
  • Üye olmak ücretsiz ama oyunlar ücretli. Ama ülkemizdeki oyun fiyatlarına bakacak olursak Steam'de ki oyun fiyatları bence çok uygun.

Benim Steam'de baya oyunum var özellikle online TF2, HL2DM, CSS oynamak falan baya hoşuma gidiyor. Bir defa al ömür boyu oyna.
  • bence de uygun. 8 dolara falan oyunlar var. Hem de güzel oyunlar. Yurtdışı işlemlere açık kredi kartım olsa alacam ama yok şimdilik.
  • ben oyunlarımı steam üzerinden alıyorum tavsiye ederim bir kere al ondan sonra istediğin gibi oyna ustelik oyunlar çok ucuza
  • steam çok iyi bişey üye oldum mutluyum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.