Bildirim
Steam vs Origin For Humble
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bugün +20 oyun dağıttım Humble sayesinde :) -
5 TL'ye 500 TL'lik oyunlar aldım çok mutluyum -
aynı oyunları aynı hesapla steame de onaylatabilirsin -
Bana bir BF3 verseniz. Veren arkadaşa teşekkür ederim. -
Yalnız o 5$ -
quote:
Orijinalden alıntı: Popicik
Bugün +20 oyun dağıttım Humble sayesinde :)
sayende hayatımda ilk defa orjinal oyun oynuyacam saol valla -
quote:
Orijinalden alıntı: SideBlast
5 TL'ye 500 TL'lik oyunlar aldım çok mutluyum
hangileri 500 tl likbu arada 1 dolara 6 tane aldım bende dead space + dead space 3 üde verdi
birşey soracam bu oyunlar orjinal oluyor değilmi humbleden aldığımızdan dolayı birde gerçek fiyatları nedir orjinalleri ? -
Hepsi toplam 500 TL'yi buluyor. -
Steam patladı,açılmıyor bende.
Origin hızlandı,girdim hepsini origin'e.ama sanırım Steam'e de girebiliyoruz,orası açılsın oraya da girerim -
Hepsini steam'e bir tek Bf3 ve Dead Space 3'ü origine onaylattım.Diğer kodlar duruyor kuzenlere falan veririz artık. -
steam tabisi. -
quote:
Orijinalden alıntı: emrenass
aynı oyunları aynı hesapla steame de onaylatabilirsin
hocam originede steam de onaylatabilirim demi farketmez origin fazladan dead space 3 veriyor 2 tarafa onaylatılıyor mu öyle
thedc hocam ben şimdi dead space 3 u orgine onaylatıp diğerlerini steame onaylatabilirmiyim deadspace 3 vermiyor çünkü steam
charlie hocam 2 tarafa hepsini onaylatabiliyormuyuz farkı var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Dexter -- 15 Ağustos 2013; 15:49:33 > -
quote:
Orijinalden alıntı: M.Dexter
quote:
hocam originede steam de onaylatabilirim demi farketmez origin fazladan dead space 3 veriyor 2 tarafa onaylatılıyor mu öyle
thedc hocam ben şimdi dead space 3 u orgine onaylatıp diğerlerini steame onaylatabilirmiyim deadspace 3 vermiyor çünkü steam
hocam anlamadın galba sana her ooyun için steam ve origin kodunu ayrı ayrı veriyor mesela crysis 2'yi hem steam hemde origine onaylatabilirsin
-
Evet . Yukarda steam ve origin kutucukları var.Keyler ayrı zaten. -
quote:
quote:
quote:
hocam anlamadın galba sana her ooyun için steam ve origin kodunu ayrı ayrı veriyor mesela crysis 2'yi hem steam hemde origine onaylatabilirsin
tamam hocam ozaman dead space 3 ü tek originde vermiş onu özel onaylatmak lazımyani genel olarak 1 keyi origin ve steam e de onaylatabilirim istersem 2 key verdiğinden dolayı ?
-
quote:
quote:
hangileri 500 tl likbu arada 1 dolara 6 tane aldım bende dead space + dead space 3 üde verdi
birşey soracam bu oyunlar orjinal oluyor değilmi humbleden aldığımızdan dolayı birde gerçek fiyatları nedir orjinalleri ?
Origin:
Dead Space
Crysis 2 Maximum Edition
Medal of Honor
Mirror's Edge
Battlefield 3
Dead Space 3
Burnout Paradise: The Ultimate Box
Sims 3 Starter Pack
Steam:
Dead Space
Crysis 2 Maximum Edition
Medal of Honor
Mirror's Edge
Topla dostum
-
Battlefield 3 alamadım hayla herkes almış nerdeyse Key yollayabilecek arkadaşlar pm bekliyorum -
quote:
Steam de Dead Space veriyor
Originde Dead Space 3 + Fazladan 1 oyun
origin e onaylattım peki siz ?
Hepsini hem origin hem de steama onaylatabilirsin.Herhangi bir sıkıntı yok satın alırken öyle alıyorsun steam + origin -
quote:
quote:
quote:
birşey soracam bu oyunlar orjinal oluyor değilmi humbleden aldığımızdan dolayı birde gerçek fiyatları nedir orjinalleri ?
Origin:
Dead Space
Crysis 2 Maximum Edition
Medal of Honor
Mirror's Edge
Battlefield 3
Dead Space 3
Sims 3 Starter Pack
Steam:
Dead Space
Crysis 2 Maximum Edition
Medal of Honor
Mirror's Edge
Topla dostum
hocam bu oyunların hepsi bendede var şimdi steam ve origin ayrı keyleride var 2 keyleri ayrı ayrı onaylatabilirmiyim birde eğer onaylatmazsam satabilirmiyim ayrı ayrı 2 keyi de
the dc hocam 2 keyi ayrı ayrı satabilirmiyim steam ve origin ayrı keyler çünkü vede onaylatablirmiyim cevaplarsanız iyi olur ?
Benzer içerikler
- sevgilinin annesine doğum günü mesajı
- neden çirkinim
- yaratıcı iddia fikirleri
- 18 yaşına girince ne olur
- selectra kilo aldırır mı
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
- izafiyet teorisi nedir
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X