Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (11169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kreasom , Terminator T-800 , krem07 , acaluka , ssgg Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 27 Misafir (1 Mobil) - 29 Masaüstü3 Mobil1 Android
5 sn
349.774
Cevap
2.719
Favori
21.320.648
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Drima

    Tüm seriden sonra Unity de indirime girdi (artık alan olursa)
    https://store.steampowered.com/app/289650/Assassins_Creed_Unity/?curator_clanid=4777282&utm_source=SteamDB
    Pek çok olumsuz yoruma rağmen en sevdiğim ac oyunu bu olmuştu benim (eziolar hariç)



    Hala oynamamış olan varsa alsın bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tomb Raider'in yeni oyunu oldukça güzel görünüyor. Gizlilik mekaniklerinin gelişmiş olması da hoş gözüküyor. Oynama imkanı bulduğumda kesinlikle oynarım. Neden bu kadar gömülmüş tuhaf.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun güzel ilerliyor. %12'si bitti ve ara verdim. Güzel sahneler var.




  • Yazıldıysa kusura bakmayın, The Culling Free to Play olmuş.
    https://store.steampowered.com/app/437220/The_Culling/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

    Tomb Raider'in yeni oyunu oldukça güzel görünüyor. Gizlilik mekaniklerinin gelişmiş olması da hoş gözüküyor. Oynama imkanı bulduğumda kesinlikle oynarım. Neden bu kadar gömülmüş tuhaf.
    Neden gömüldü çünkü insanlar her oyunun 90-95 puan olmasını istiyor kapitalist sistemin kurbanı olmuş. Puan düşük görünce çöp diyor.



    Bir oyun 70-80 alınca çok kötü diyorlar. Oyun 2 yıl sonra geldi insanlar ne bekliyor God of War gibi değişim mı? İlk iki oyunuda zevkle oynadım bu oyunuda oynayacağım. Benim için ilk iki oyun gibi yağ gibi aksın maceradan maceraya atlayalim yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir oyunun 90 üstü alması kolay değil ki. Öve öve bitirilemeyen Spider-Man bile 87 aldı sanırım. Şimdi kötü oyun mu? Hayır güzel bir oyun ama efsane bir oyun mu? Hayır değil. Zaten efsane olmasını da beklemiyoruz, eğlendirsin yeter.



    Rdr, GoW, Skyrim, Witcher, GTA V gibi yapım yapacaksın ki 90 üstü alsın, efsane olsun.



    TR başarılı gözüküyor, en kısa sürede oynamayı düşünüyorum. 2.oyunu bitirmem lazım önce tabi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheryl Mason -- 15 Eylül 2018; 3:22:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battle.Net'de Black Ops 4 Beta için play yazısı aktif fakat tıkladığımda grafiksel bir uyarı çıkıp anında kapanıyor (hata değil). Beta'nın açılma saati gelmedi diye düşünüyorum.

    Bu aşağıdaki saatler TR saatine göre saat kaça denk geliyor ?

    UK: 6pm (BST)
    Europe: 7pm (CEST)
    East Coast US: 1pm (EDT)
    West Coast US: 10am (PDT)

    edit

    Çıkan uyarı bu:



    Yapacağınız betaya tüküreyim. Aynı sorunu yaşayan çok kişi var.
    https://community.activision.com/t5/Call-of-Duty-Black-Ops-4-Support/Game-not-launching-PC-Early-Access-Safe-Mode/m-p/10830088



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 15 Eylül 2018; 4:43:39 >




  • Neyse bakalım gece uzun gece genç...

    Şunu da bırakıp oyuna gireyim tekrardan. HD'ye dönüşünce izlemek isteyenler izlesin. Lara içerir.

    Bazı yerler de jeton geç düştüğü için Lara'yı kurban etmek zorunda kaldım.

    Ayarların hepsi high seviyesinde olduğu için salise kasmalar oldu çok nadir anlık olarak. Daha sonra tüm ayarları normal yaptım sıkıntı kalmadı. Grafiksel olarak yine beğendim oyunu.

    PC'yi upgrade yapmak şart oldu. Önümüzdeki aylarda halledeceğim. :)





  • Ubisoft, Rainbow oyununa uPlay üzerinden de zam yaptı. Berbat şekilde can sıkıcı olan bir oyuna 77 TL başlangıç fiyatı biçmeleri saçmalıktan öte bir şey değil. Bir zamanlar elimdeki Starter edition oyunu silmiştim sinirden, bedavaya almış olsam bile değmiyor.

    İyi bir indirime kadar Rainbow'u satın almayacağım şahsen.
  • Kusura bakmayın



    Fast boy : teşekkürler hocam hallettim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiivii -- 15 Eylül 2018; 10:29:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam işte oyuncu tipi çok değişti biz eskiden puana mı bakardık? CD ciye giderdik kapağına bakar alırdık oyunu. Bana çok saçma geliyor başkasının puanına göre oyun seçmek başkasının zevki bizi ilgilendirmez. Başkası 5 verir ben 7 veririm hani buna bakarak oyun kötü olmuş demek doğru da olmaz.



    Tomb Raider'in yapabileceği en iyisi bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Antocio

    Ubisoft, Rainbow oyununa uPlay üzerinden de zam yaptı. Berbat şekilde can sıkıcı olan bir oyuna 77 TL başlangıç fiyatı biçmeleri saçmalıktan öte bir şey değil. Bir zamanlar elimdeki Starter edition oyunu silmiştim sinirden, bedavaya almış olsam bile değmiyor.

    İyi bir indirime kadar Rainbow'u satın almayacağım şahsen.
    Ubisoft bu saatten sonra Türk oyuncuların totosunu yesin bence. Dil desteği verirken akıllarına gelmeyen Türklerin parasındaki değer kaybını görünce hemen fiyat yükseltmeleri hiç de yutulacak bir şey değil. Kendimden örnek vereyim, Origins'in indirime girmesini bekliyordum hatta böyle AC serisinin indirime girdiğini görseydim Origins'in yanında birkaç oyun daha alabilirdim ama bu saatten sonra geçsinler onu. Benim kötü günümde bana destek olmayan firmaya ben niye destek olayım? Torrent'ten indirmeye başladım, para da Bannerlord ve Cyberpunk 2077'nin kısmetiymiş artık.




  • Cyberpunk 2077 Türkçe olur mu acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir firmaya tepkinizi göstermek için illa oyunlarını korsan oynamak zorunda değilsiniz. Oyunu hiç oynamayın, olsun bitsin. Ne bu korsanı meşru gösterme çabaları. Oyun oynamak bir ihtiyaç değildir, tepki gösterme adı altında yaptığız hoş değil.
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    ilk çıkışında olmayacağı kesin gibi daha tabi çıkışına var zaman şuan için Türkçe çıkış yapacak gibi gözükmüyor. Belki Witcher 3 gibi daha sonradan Türkçe desteği sunabilirler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -dehşet-

    Ben zaten oldukça beğeniyorum 2013'ten bu yana çıkan oyunları. Değişmesini istediğim tek konu dil desteği. Sadece 100 milyon dolar benzer bir oyun yapmak için bana baya fazla geldi. Fakirlikten çok sağlıklı düşünemiyor olabilirim. 613 milyon lira eski parayla 613 trilyon.
    Banada ama acaba diyorum belki çevirirken hata yapmışlardır. Belki TL olarak 100 dür ama bizimkiler çevirirken dolar olarak yazmışlardır.

    Bu arada şuana kadar oyun Çok Olumlu (983) notu almış steam de. İleride düşer mi bilemem.

    Dergi incelemelerine her zaman güven olmaz da. Çoğu dergi ve sitelerin çok yüksek puan verdikleri bazı oyunları oynayan kesimler tarafından beğenilmezken bazı düşük puanlar verdikleri oyunlar çok beğenilmekte. Aynı şey filmler için de geçerli.

    The Road (2009) yapımı film vardır İMDB dahil pek çok sitede puanı 8.5 du. Yerli siteler de 5 üzerinden 4-4.5 filandı puanı. Daha yeni 7.3 düşmüş. Ben puanı 8.5 iken evde kuzenimle izlemiştik ve yarında film sıkmaya başladı. Gerilim içeriyor ama müzikleri olmasa film de hiç gerilmeye sebep olacak bir şey yok. İçi boş bir filmdi.

    Viggo Mortensen, Charlize Theron ve Robert Duvall gibi yıldız oyuncuların olduğu film ama film de Charlize Theron'u sadece dakika görüyorsun oda başında sonra yok. Robert Duvall gelince ismini listede görmesem film de olduğunu hatırlamayacağım.

    Kısa lafın özü film ve oyunlara verilen puanlara güvenmemek lazım. Oyunları oynayıp ve filmleri izleyip bakmak en iyisidir. Mesela benim izlerken oynanışı ne güzel dediğim ama oynadıktan sonra bir daha azla oynamam dediğim veya izlerken beğenmediğim ama oynarken beğendiğim oyunlar vardır.




  • Antocio kullanıcısına yanıt
    Zam yapıldı diye berbat şekilde sıkıcı mı oldu oyun. Piyasa da var mı başka fps oyunu bunun gibi acaba donunda sallar hepsini. Adamlar yeni oyun çıkarmıyorlar bu oyuna destek veriyorlar ve 10 sene boyunca da verecekler. Karakter sayısı 100 olacak mekanikler her sezon değişiyor, güzelleşiyor. Oyuncu kitlesi bakımından zam gelmesine sevindim oyundaki bebe sayısı azalmış olur. ( ilk çıktığı zaman ki hali gibi olmasa da kitle) Starter 24 lira iken çok ucuzdu bu hali de biraz fazla olmuş ama bu oyuna sallama hakkını vermiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MetalPWN kullanıcısına yanıt
    Canlı desteğe belirttim, bizimle alakalı değil diyorlar. Doğru onlarla alakalı değil hatta Ubisoft bizleri düşünerek fiyat indirmek "zorunda" değil diyenler var, onlarda haklı indirmek zorunda değiller.

    Fakat ekonomik olarak kötü durumdayız ve sözde bizi düşündüğünü iddia ederek ciddi bir kitleye sahip olmasına rağmen Türkçe desteğini geç getiren bir firma (R6 için) TÜrkiye pazarını mutlaka önemsiyor. Özellikle Rainbow ile yaptıkları bu hamle olarak negatif yansıyacaktır.

    Umarım fiyatlar eski seviyesine iner, örneğin The Division 2 şu an piyasa şartlarında uygun görünüyor ama alır mıyım artık bilmiyorum (bilgisayarım kaldırabilir mi onu da bilmiyorum) hatta istek listemin başındaki oyun Ghost Recon Wildlands idi onu da almaktan vazgeçtim çünkü alabilecek bir maddi güce sahip değilim.

    Kaldı ki ekonomi bu şekilde giderse eğlence, sanat ve oyuna ayırdığım bütçeyi sıfıra çekeceğim, onlarında istediği bu...

    Rahatsızlığım nedeniyle mesajlarımı biraz dağınık yazdım ve asıl konuma odaklanamadım, oyun sektörü başta olmak üzere ekonominin sanat, kültür gibi birçok şeye etkisini tartışmak için kapsamlı bir yazı yayınlayacağım en kısa sürede. Umarım orada derdimi anlatabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antocio -- 15 Eylül 2018; 13:8:6 >




  • HankMoodies kullanıcısına yanıt
    Oyunu yeni silmedim dostum, sıkıcı da değil. Ben karakter açmak için bir ton saçmalığı yapmaktan sıkıldım, oyunu da sileli iki ay oldu arada. Bebe konusuna gelecek olursak 26 TL ile 77 TL arasında bir fark olmayacak bu tür kalitesiz oyuncu kitlesinin gelmesinden, bunun nedeni tamamen tartışılacak bir konu.

    Starter Edition'u aldığımda 40 TL idi bunu da belirteyim. Ek olarak Rainbow oyununda çok iyi bir oyuncu olmasam da bir sitede gönüllü olarak Rainbow e-Spor alanına ve güncellemelerine dair Türkçe içerik hazırlayan nadir insanlardan birisiyim ki hazırlamaya da devam edeceğim. Önceki mesajımda aslında sitemimi daha net açıkladım, benim sistemim direkt olarak Ubisoft'a değil kesinlikle ama bu kadar büyük bir pazar payı varken bu şekilde ciddi bir değişiklik yapmaları üzücü.

    Özür dileyerek ekliyorum, oyuna "sıkıcı" dememişim, sadece "can sıkıcı" demişim onun nedeni ise karakter açması. Ayrıca gereksiz olacak ama hala oyunu oynabileceğim birçok Rainbow hesabına da sahibim, operatörleri açık halde ve sezon passleri satın alınmış halde. Tek eksiği kendi hesabımda olmaması...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antocio -- 15 Eylül 2018; 13:5:46 >




  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.