Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (14427. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: isotam35 , isotam35 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 27 Misafir - 28 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
357.478
Cevap
2.775
Favori
22.352.167
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
585 oy
Öne Çıkar
Giriş

Benim bu oyunu indirmem 2 gece sürüyor hocam. Maşallah internetiniz ve pek hamaratmış. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• Valhalla'yı da alıp tüm seriyi tamamladım sonunda. Bakalım Vikings keyfi verecek mi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • David Attenborough kullanıcısına yanıt
    Ben oyunun her yanını sevdim. Sadece karakterin ses tonunu sevmedim. Çok oyun dışı kalmış gibi, dönemine ait olmayan bir seslendirme olmuş ama oyun çok güzel.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Playstore da çok ucuza Skyrim satılıyordu ama bulamadım ben. Galiba kaldırmışlar. Bulan varsa atabilir mi linki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir iki aya Disco Elysium için Türkçe dil yayımlanacağını bilsem alacağım da emin olamıyorum. Alıp bir sene beklemeyelim ne dersiniz?

• Bir para verip satın aldığım oyun daha ücretsiz oldu. Kodu buraya bırakıyorum. İsteyen kullansın.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Jedi Fallen Order.C8UL-CGTJ-R2JX-SAJW-UFY2
  • Arkadaşlar bu aralar steam cüzdan kodu sıkıntısı var galiba. Steam Cüzdan kodu satan bazı yerlerde kod satışı kalkmış kiminde de stok yok.

playstore sitesi epin bölümde steam cüzdanı satıyordu şu sıralar o bölümde steam kodları yok. turkcell peşajda kod satıyordu stok kalmamış. hp, n11 ve trendyol da bilindik satıcıların kod satışları kalkmış. Satıcı olarak kalan satıcılar hem bilindik değiller hem fiyatları aşırı yüksek.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Bunun bile sıkıntısının olması çok garip. FUPS da bile kod satın alınamıyor. Cüzdan kodu satanlarda aşırı fahiş fiyattan veriyorlar. Kodun kara borsaya düştüğünü de ilk defa görüyorum. Acaba sebebi nedir...

• torkema61 kullanıcısına yanıt
    O dönemki İngilizceyle şimdikinin pek alakası yok yalnız.

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

Son dönemlerde olan kampanyalar sebebiyle stoklar bitti ve yeni stok alamadılar sanırım. Epin Tower isimli firma her yerde kod satıyordu bu aralar o firmaya ait satış yok. Adı L ile başlayan bir satıcı daha vardı oda yok ortalıkta. Vodafone, fastpay, turkcell de kod yok. hopi uygulamasında steam cüzdan kodu kısmı var girince bom boş bir sayfa çıkıyor. Steam dışarı kod vermiyor sanırım şu sıralar.

• Arkadaşlar vakit geçirmek ve sıkıntı gidermek için stardew valley almayı düşünüyorum ama steamden mi yoksa mobile dan mı alsam karar veremedim. Oyun kapsamı ya da güncellemelerin eşzamanlı olup olmadığı hakkında bilgisi olan var mı? Telefon/Tablet üzerinden oynamak böyle bir oyun için daha mantıklı geldi, istediğim zaman açar vakit geçirebilirim, bilgisayara bağlı olmak biraz sorun; çünkü genellikle hareket halindeyim. Mobile ve steam versiyonlarının avantaj/dezavantajları hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Migros'ta money puanlarınla bile Steam kodu alabilirsin.

Alakası var mıdır bilmiyorum; Fastpay'den aldığım cüzdan kodlarını hemen girmemiştim, kış indirimleri başlayınca kullanmak istedim ama kodlar inaktifti. Neyse ki epin.com.tr ile iletişime geçip kodları tekrar aktif ettirebildim. Bana dedikleri kodların kullanım süresinin dolduğuydu. Bu tür durumlarda kodları Steam'e gönderip tekrar aktif ettiriyorlarmış. İlk defa bir cüzdan kodunun süre sınırlı aktif olduğuna şahit oldum. Ki kodu almam ile kullanmak istemem arasında 1 aydan daha kısa bir süre vardı.

Maximum'un uygulamada da yok.

• Şu Disco Elysium'u almayın artık, şu oyundan sıkılıp bırakan birsürü insanı görmeyi kaldıramam :(

• Çok zor oyunları pek sevmem ama ben de soulslike türüne aşina olmak istiyorum artık. Dark Souls 3 ten başlasam çok şey kaçırır mıyım?

• Hocam güncelleme için yazıyorum siparişi alıp ticket atmıştım onayladıklarını yazmışlar alabildim yani destekle uğraşırım derseniz şansınızı deneyin 27TL'ye güzel bir paket. Sadece Greak bile 30TL.

@Noctivagant hocam 26 Aralık gibi bende almak için bakmıştım her yer dediğiniz gibiydi hala öyleyse sıkıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerolona -- 4 Ocak 2022; 3:3:37 >
  • David Attenborough kullanıcısına yanıt
    Ses tonundan kastım, kalınlığı. Çok ince sesi var.

• The Frost kullanıcısına yanıt

evet iade edince komple iptal ediyor şimdi 85 tlden sepete ekleyebiliyorum

yalnız ucuz diye aldım ama ea playde de benim için oynıcak bir şey yok tek tesellim aylık 7 tl olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 4 Ocak 2022; 7:18:52 >
  • Herkes disco elysium ile hades övüyor. Ign in gelmiş geçmiş en iyi 100 oyun listesinde de ikisi de ilk 20 ye girmiş. Biraz inceledim ama sanki herkese hitap eden oyunlar değilmiş gibi geliyor. Öyle mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.